2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende surelab kullanıyorum hep 2. çizgi silik çıkıyo hiç koyulaşmıyo bozukmudur nedir bzde gün aşırı ama umarım bu ay tutar

Bende surelab kullanıyorum ikinci çizgi hep silik.
Peki yumurtlamayı hissediyormusun akıntı kasıklarda batma falan oluyormu sende

canım merhaba ben oğlumada bunada klomenle hamıle kaldım pıkoluyum ben klomenı duzgun kullanman gerekıyorkı doğru sonuc alasın aksı taktırde alamssın ılacı kullanırken bırlıkte olabılırsın sıkıntı yok sahurda ıctıysen aksam yemegınde ıc ama saatlerı aynı olsun yumurtan kendılıgınden catlamıyormu senın catlatma ıgnesı verdı

merhaba canım tesekkurler sen nasılsın bu ay bendede öyle oldu her ay olan akıntım bu ay olmadı neden olmadı onuda bılmıyorum az az odu ama asıl benım bekledıgım olması gereken akıntı olmadı ben olması gerek diye biliyorum ama yinede yanıltmak istemiyorum

cnm ara verirsn bi sorun olur mu bilmiyorm ama bn de senn gibi gecen ay klomn kullanıp iğne oldm tam oldu derken adet oldm bugün 5.günü dr tekrardn verdi bgn kullnmaya başladm

Offff offf hcg nin negatif çıktığı yetmezmiş gibi sedim değerim 23 yani enfeksiyon var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hakkaten yaaa :) umarım bizde pozitifi görürüz bir gün

kız 7 gun oncesı cıkarmı bı dusun bakım ben yapmıs olsaydım 7 gun oncesı bendede cıkmazdıkı adet gunumde deger 56 ıdı gerı say 7 gun eserı bıle olmaz hayırlısı tatlım hele bı adet gunun gelsın

bence biz kendimizi dinliyoruz gibime geliyo ama umarım hepimiz hamişizdir

Dinlememeliyiz ama elimizde değil sanırım ben arkadaşıma dedim ki bugün hala geçen aydan hamile kaldığım düşüncesi var bende ama adet gördüm dedim annemde görmüştü sen bugün bir test al dedi. Kafam karıştı gene.:44: Karnım çok ağrıyor bugün ama muhtemelen yumurtam çatlayacak diye. Yumurtlamaya yakın istekte oluyormuş bende nerde benim kocam modundayım.

tsk ederim canım bende iyiyim.. ya bende de her ay olurdu genellikle hatta bilmiyodum sebebini burada sizlerden öğrendim :) ve bahsedilen yumurtlama akıntısı olmadı tamda dönemi aslında... acaba neden olmadı ki senin de :26: :26:

Klomene yeni başladım saatini kaçırmışım kullanamadım iki gündür ( Bu ay boşamı gitti dersin
Bana ilaç bitsin ayın 17. sinde gel dedei çatlatma iğnesi yapıcakmı bilmiyorum bişey söylemedi.

Senin klomenle hamile kalman okadar rahatlattıki beni anlatamam
Okadar umudumu yitirdim sırf görev diye içiyorum ilaçları içimde ufacık umut kalmadı
Ama seninde klomen kullanman hamile kalman beni çok mutlu etti. Rabbim banada isteyen herkesede nasip etsin

Bu arada hamiş olduğunu öğrenenler hangi gebelik testi uygun ve güvenilir arıyorum öylesine test yapmayı düşünüyorum çünkü. Geçen ay bütün belirtileri yaşayıp 3 gün erken adet olmuş biri olarak. Çoğu test artık 3-4 gün önceden biliyormuş.

Elisa sende 2-3 gün önce yapsan çıkar gibi geliyor canım.

Bu arada yumurtanız çatladığında ya da çatlayacağında sizdede ağrı oluyor mu kızlar?

Haklısın canım ama işte Enfeksiyon var sanırım sedim değerim yüksek çıktı

Bende surelab kullanıyorum ikinci çizgi hep silik.
Peki yumurtlamayı hissediyormusun akıntı kasıklarda batma falan oluyormu sende

akıntım oluyo ama ondanda anlamıyorum batma falan olmuyo ama bu ay var 2 gündür şimdi baktım testlere adetim bttikten sonra 2 gün 2. çizgi koyu bugünde dahil diğer günler artık silik hatta bugün daha silik anlamıyorum ama adetim düzensiz diyemi acaba yumurtlamam adetm bttikten snra çok acayip sinirim bozuluyo ağlıcam artk:2:

cnm ara verirsn bi sorun olur mu bilmiyorm ama bn de senn gibi gecen ay klomn kullanıp iğne oldm tam oldu derken adet oldm bugün 5.günü dr tekrardn verdi bgn kullnmaya başladm

Doktoruma ulasamadıgım ıcın kararsız kaldım normalde olmazsa bızde devam edıcektık tamda ızne cıkıcak zamanı bulmus :) bence zaman kaybetmemek daha ıyı olur dıye dusunuyorum yıne 5. gunu kullanıp 5. gunun sonunda da dr gtsem ıgne ıcın soyler herhalde sen 5 gun kullandıktan sonra gıdıcekmısın ıgne ıcın yıne

kızlar hala adet olmadım bu akşamı bi atlatırsak süper olack tabi karın ağrısı devam ediyo ama ilk hamileliğimded bu adet sancılarımı çekmiştim neyse lütfen benim için dua edin kırmızı kartı görmiyim:18::18::18:

Son düzenleme:
Bir de anlamadığım bir durum var kızlar. Benim bebek için bugün evet diyor telefonumdaki uygulama yani olur diyor dünden beri yumurtlama dönemine girdim fakat yumurtamın çatlayacağı gün pazar günü atıyorum ben bir daha ilişkiye girmesem eşimle nasıl hamile kalıcam saçma değil mi? Yani benim dün girdiğim ilişkiden hamile kalma ihtimalim var mı varsa nasıl olacak? Yumurtam 3 gün sonra çatlayıp yaşayan spermler mi dölleyecek?

Evet canim ilk kullandim adetim5.gun basladim 11. Gun gittim yumurtaya bakti 3 4gun icinde gun asiri iliskiye gir dedi

benim karnımda şu anda tuaf bi ağrı var acaba yumurtluyomuyum evet erken gebelik testleri varmış ama markalarını bilmiyorum bende merak ettm hangi markaları alalım

İnşallah hamilesindir canım

ay cnm biz hiç küs kalamıyorz yaaa o kdr naz yapamıyorm yaptırmıyo aksam bişi olsa dediğin gibi bnde erkenden yatmk için hazırlanrm yatıyorm bn ii geceler der yatağa doğru giderkn gel buraya diye çağırır suratım asık asık giderm hemen kucaklar bazen dayanamm bazen pek yüz vermm yatakta sarılıp uyur bu sefer de sabah çoktan unutmuş olrm :))
yani kesinlikle küs yatmz bnmki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…