kızlar hala adet olmadım bu akşamı bi atlatırsak süper olack tabi karın ağrısı devam ediyo ama ilk hamileliğimded bu adet sancılarımı çekmiştim neyse lütfen benim için dua edin kırmızı kartı görmiyim:18::18::18:
Doktoruma ulasamadıgım ıcın kararsız kaldım normalde olmazsa bızde devam edıcektık tamda ızne cıkıcak zamanı bulmus :) bence zaman kaybetmemek daha ıyı olur dıye dusunuyorum yıne 5. gunu kullanıp 5. gunun sonunda da dr gtsem ıgne ıcın soyler herhalde sen 5 gun kullandıktan sonra gıdıcekmısın ıgne ıcın yıne
Dinlememeliyiz ama elimizde değil sanırım ben arkadaşıma dedim ki bugün hala geçen aydan hamile kaldığım düşüncesi var bende ama adet gördüm dedim annemde görmüştü sen bugün bir test al dedi. Kafam karıştı gene.:44: Karnım çok ağrıyor bugün ama muhtemelen yumurtam çatlayacak diye. Yumurtlamaya yakın istekte oluyormuş bende nerde benim kocam modundayım.
benim karnımda şu anda tuaf bi ağrı var acaba yumurtluyomuyumevet erken gebelik testleri varmış ama markalarını bilmiyorum bende merak ettm hangi markaları alalım
benmde annem beni 5 aydır hamile görüyo nolur görme diyorum o görünce yok bebeiş falan bende ay canım bilmem ne çekiyo belim ağrıyo kasığım batıyo yazık kociş gidiyo alıyo ne istersem bebek vardır diye ama yine yok adama gına geldi artk gerçek hamiş olunca almıcakewt istek oluyomuş onu bende duydum ben adamı yakalamaya çalışıyorum mesai bile yasak adama yumurtlarım falan üstüne atlıcam adamın bebiş için ah çocuk ahh bizi ne hallere düşürdün
Benimde var canım ama yumurtlamam muhtemelen ya yarın ya da sonraki gün olacak. Mesela şuan yazarken sol kasığımdada bir ağrı oldu. Kafayı yiyeceğiz sanırım ben bu topiğe gelince böyle oluyorum yoksa hiç bir şey yok.
Adetim 29 haziranda idi üzerine 11 gün ya da 12 gün koyunca ya yarın ya da bir sonraki gün çatlayacağı anlamına geliyor bu. Çünkü benim genelde 12. gün çatlıyor akıntımdan anlıyorum daha uzayan akıntım gelmedi.
Yani bugün kaliteli sperm geleceğini bilsem bugünü de boş geçmicem de bilemedim hangisi en doğru. Hani istesem olurda az gelir diye korkuyorum ondan bir gün ara vermekten yanayım.:44:
ben 24 haziranda oldm o zaman ben yumurtladım mı benim akıntım hatırlamıyorum artık beynim durdu:)bak bizde böyle gezcez ay ben bide iriyim kapıdan geçemem artk aman olsunda dışarda otururum napıyım
ewt öyle diyolar ama çift çizgiyi görünce 3 gün boş geçirmeyin diyolar zormuş yani tutturmak
ay cnm biz hiç küs kalamıyorz yaaa o kdr naz yapamıyorm yaptırmıyo aksam bişi olsa dediğin gibi bnde erkenden yatmk için hazırlanrm yatıyorm bn ii geceler der yatağa doğru giderkn gel buraya diye çağırır suratım asık asık giderm hemen kucaklar bazen dayanamm bazen pek yüz vermm yatakta sarılıp uyur bu sefer de sabah çoktan unutmuş olrm :))
yani kesinlikle küs yatmz bnmki
Hala pozitif değil kuzum ama yarın olur mutlaka
Pozitif sayılması için eşit renk değil t çizgisinin c den koyu olması lazım
Lh pikinden 24 36 saat sonra çatlar yumoş yani koyu çizgiden sonra silikleşmeye başlayınca çalışma yap hatta koyu çizgiyi görünce de yap
Bizimkini anlatmışsın sanki canım daha hiç küs uyumak nasip olmadı allah küste yatırmasın. Ben zaten birşeye kızsam bile sabah unutup sarılıyorum sonra hatırlıyorum aaa küstüm ben senle diyip elimi bacağımı çekiyorum üstünden bizimkide dalga geçiyor geçti artık diye. Gece bile sarılıyormuşum ya zaten yapım gereği dokunmadan uyuyamam. Dün sıcak geldi diye yanımdan oturma odasına geçmiş. Ben uyandım tabi yanımda kimse yok.Seslenince geldi hemen yavrum.
tsk ederim canım bende iyiyim.. ya bende de her ay olurdu genellikle hatta bilmiyodum sebebini burada sizlerden öğrendim :) ve bahsedilen yumurtlama akıntısı olmadı tamda dönemi aslında... acaba neden olmadı ki senin de :26: :26:
Bu arada hamiş olduğunu öğrenenler hangi gebelik testi uygun ve güvenilir arıyorum öylesine test yapmayı düşünüyorum çünkü. Geçen ay bütün belirtileri yaşayıp 3 gün erken adet olmuş biri olarak. Çoğu test artık 3-4 gün önceden biliyormuş.
Elisa sende 2-3 gün önce yapsan çıkar gibi geliyor canım.
Bu arada yumurtanız çatladığında ya da çatlayacağında sizdede ağrı oluyor mu kızlar?
Bir de anlamadığım bir durum var kızlar. Benim bebek için bugün evet diyor telefonumdaki uygulama yani olur diyor dünden beri yumurtlama dönemine girdim fakat yumurtamın çatlayacağı gün pazar günü atıyorum ben bir daha ilişkiye girmesem eşimle nasıl hamile kalıcam saçma değil mi? Yani benim dün girdiğim ilişkiden hamile kalma ihtimalim var mı varsa nasıl olacak? Yumurtam 3 gün sonra çatlayıp yaşayan spermler mi dölleyecek?
Bizimkini anlatmışsın sanki canım daha hiç küs uyumak nasip olmadı allah küste yatırmasın. Ben zaten birşeye kızsam bile sabah unutup sarılıyorum sonra hatırlıyorum aaa küstüm ben senle diyip elimi bacağımı çekiyorum üstünden bizimkide dalga geçiyor geçti artık diye. Gece bile sarılıyormuşum ya zaten yapım gereği dokunmadan uyuyamam. Dün sıcak geldi diye yanımdan oturma odasına geçmiş. Ben uyandım tabi yanımda kimse yok.Seslenince geldi hemen yavrum.
Klomene yeni başladım saatini kaçırmışım kullanamadım iki gündür( Bu ay boşamı gitti dersin
Bana ilaç bitsin ayın 17. sinde gel dedei çatlatma iğnesi yapıcakmı bilmiyorum bişey söylemedi.
Senin klomenle hamile kalman okadar rahatlattıki beni anlatamam
Okadar umudumu yitirdim sırf görev diye içiyorum ilaçları içimde ufacık umut kalmadı
Ama seninde klomen kullanman hamile kalman beni çok mutlu etti. Rabbim banada isteyen herkesede nasip etsin
cnm bnm dr hapı veriyo 5.günü günde 2 kez kullanmaya başla dedi hatta gecen ay ilaç bittikten snr ilişki yok demişti bu ay bişi demedi ilaç bitince gel demiyo 14.gün çağırıyo gecen ay 3 yumurta yeterli büyüklükteydi iğne al gel yapalm dedi snr iliişki günlerini söledi 14 gün snr tekrr cağırıp bakıyo
ayy ne güzel biz gibisinz:))) şimdi de dışarı çıkıcm az snr telim bozulduydu onu almaya gidicm üzerime elbisemi giydim cici cici oldm iş çıkışında eşimin önüne gidicm kesin niye elbise giydn diye surat asıcak :)) yum günleri yaklasıyo hazırlanmk lazım:))
Bende burdan öğrenmiştim canımcanım neden gelmediğini bende bilmiyorum ama kendimce diyorumki acaba önceki ilişkilerde dölenme olduysa o yüzdenmi gelmedi diye adetı bekliyorum bende :44:
bıraz daha bekleyecegım canım salı gunu yaparım umarım pozıtıfı gorurum
Evet canım aynen öyle senin dediğin gibi içeri giden spremler 3 gün yaşadıgı için yumurta çatlat çatlamaz döllüyor
Ohhhh ne güzel bir ömür öyle sürsün tatlım
Bende burdan öğrenmiştim canımcanım neden gelmediğini bende bilmiyorum ama kendimce diyorumki acaba önceki ilişkilerde dölenme olduysa o yüzdenmi gelmedi diye adetı bekliyorum bende :44:
aa çok mantıklı düşünmüşsün canım umarım dediğin gibi olmuşturartık bende adeti beklemeye devam diyelim o zaman
aa çok mantıklı düşünmüşsün canım umarım dediğin gibi olmuşturartık bende adeti beklemeye devam diyelim o zaman
Evet canım senin yumurtlamış ya da bugün yumurtlayacak olman lazım akıntına dikkat etmedin sanırsam ama herkes 14 günde yumurtlayacak diye bir şey yokmuş. Adetlerin düzenli mi? Sen 24'ünde regl olduysan bugün 15. günündesin bugünleri çok iyi değerlendir bugün ve yarın.
Bende 1.75 boyundayım manken fiziğinde evlenip evlendikten sonra 9 kilo aldım şuan 62 kiloyum ve ilk defa 6'lı rakamları görüyorum bu yıl hayatımda bundan ötürü çok mutsuzum ve diyet yapıyorum hamileliği en fazla 15 kilo ile tamamlamak istiyoruhi
hiç dikkat etmedim akıntıma ama şu anda az bi akıntım var bende 1.75 boyundaym ama 8o kloym bende diyet yapıyorum dikkat ediyorum yani fazlasını almıyım diye en azndan onun üstüne çıkmıyım dye bende çok mutwsuzum ama napıyım hayatm diyetle geçti hep :2: ya ewt bugün 15. günüm ama kociş mesaide napsak ya boş geçrmi,ym üst üstemi 2 gün mü yapalım olr mu ki ne bliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?