2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

dualarım seninle canım sende sabah akşam 70 defa subhaneallah 10 defa estagfirullah yine 9 defa subhaneallah ve onuncusunda estagfirullah deyip bebek için dua et ben bi dua kitabında buldum ediyorum inş

cnm bnm dr hapı veriyo 5.günü günde 2 kez kullanmaya başla dedi hatta gecen ay ilaç bittikten snr ilişki yok demişti bu ay bişi demedi ilaç bitince gel demiyo 14.gün çağırıyo gecen ay 3 yumurta yeterli büyüklükteydi iğne al gel yapalm dedi snr iliişki günlerini söledi 14 gün snr tekrr cağırıp bakıyo

benmde annem beni 5 aydır hamile görüyo nolur görme diyorum o görünce yok bebeiş falan bende ay canım bilmem ne çekiyo belim ağrıyo kasığım batıyo yazık kociş gidiyo alıyo ne istersem bebek vardır diye ama yine yok adama gına geldi artk gerçek hamiş olunca almıcak ewt istek oluyomuş onu bende duydum ben adamı yakalamaya çalışıyorum mesai bile yasak adama yumurtlarım falan üstüne atlıcam adamın bebiş için ah çocuk ahh bizi ne hallere düşürdün

benim karnımda şu anda tuaf bi ağrı var acaba yumurtluyomuyum evet erken gebelik testleri varmış ama markalarını bilmiyorum bende merak ettm hangi markaları alalım

Benimde var canım ama yumurtlamam muhtemelen ya yarın ya da sonraki gün olacak. Mesela şuan yazarken sol kasığımdada bir ağrı oldu. Kafayı yiyeceğiz sanırım ben bu topiğe gelince böyle oluyorum yoksa hiç bir şey yok.

Adetim 29 haziranda idi üzerine 11 gün ya da 12 gün koyunca ya yarın ya da bir sonraki gün çatlayacağı anlamına geliyor bu. Çünkü benim genelde 12. gün çatlıyor akıntımdan anlıyorum daha uzayan akıntım gelmedi.

Yani bugün kaliteli sperm geleceğini bilsem bugünü de boş geçmicem de bilemedim hangisi en doğru. Hani istesem olurda az gelir diye korkuyorum ondan bir gün ara vermekten yanayım.:44:

ben 24 haziranda oldm o zaman ben yumurtladım mı benim akıntım hatırlamıyorum artık beynim durdu:) bak bizde böyle gezcez ay ben bide iriyim kapıdan geçemem artk aman olsunda dışarda otururum napıyım

Yani bugün kaliteli sperm geleceğini bilsem bugünü de boş geçmicem de bilemedim hangisi en doğru. Hani istesem olurda az gelir diye korkuyorum ondan bir gün ara vermekten yanayım.:44:

ewt öyle diyolar ama çift çizgiyi görünce 3 gün boş geçirmeyin diyolar zormuş yani tutturmak

ben 24 haziranda oldm o zaman ben yumurtladım mı benim akıntım hatırlamıyorum artık beynim durdu:) bak bizde böyle gezcez ay ben bide iriyim kapıdan geçemem artk aman olsunda dışarda otururum napıyım

Evet canım senin yumurtlamış ya da bugün yumurtlayacak olman lazım akıntına dikkat etmedin sanırsam ama herkes 14 günde yumurtlayacak diye bir şey yokmuş. Adetlerin düzenli mi? Sen 24'ünde regl olduysan bugün 15. günündesin bugünleri çok iyi değerlendir bugün ve yarın.

Bende 1.75 boyundayım manken fiziğinde evlenip evlendikten sonra 9 kilo aldım şuan 62 kiloyum ve ilk defa 6'lı rakamları görüyorum bu yıl hayatımda bundan ötürü çok mutsuzum ve diyet yapıyorum hamileliği en fazla 15 kilo ile tamamlamak istiyorum.

ewt öyle diyolar ama çift çizgiyi görünce 3 gün boş geçirmeyin diyolar zormuş yani tutturmak

Of yapmadım ki ovulasyon testi. Eczaneden de almak istemiyorum ovulasyon testlerinin de daha çok stres yaptığını düşünüyorum yumurtladım mı yumurtlucakmıyım diye en iyisi ben bu 3 günü boş geçmeyim az maz en azından ölen spermlerin yerine yenisini eklerim.

Bizimkini anlatmışsın sanki canım daha hiç küs uyumak nasip olmadı allah küste yatırmasın. Ben zaten birşeye kızsam bile sabah unutup sarılıyorum sonra hatırlıyorum aaa küstüm ben senle diyip elimi bacağımı çekiyorum üstünden bizimkide dalga geçiyor geçti artık diye. Gece bile sarılıyormuşum ya zaten yapım gereği dokunmadan uyuyamam. Dün sıcak geldi diye yanımdan oturma odasına geçmiş. Ben uyandım tabi yanımda kimse yok. Seslenince geldi hemen yavrum.

tamam canım o zaman sabırsızlıkla bekliyorum koyu çizgiyi

ayy ne güzel biz gibisinz:))) şimdi de dışarı çıkıcm az snr telim bozulduydu onu almaya gidicm üzerime elbisemi giydim cici cici oldm iş çıkışında eşimin önüne gidicm kesin niye elbise giydn diye surat asıcak :)) yum günleri yaklasıyo hazırlanmk lazım:))

Bende burdan öğrenmiştim canım canım neden gelmediğini bende bilmiyorum ama kendimce diyorumki acaba önceki ilişkilerde dölenme olduysa o yüzdenmi gelmedi diye adetı bekliyorum bende :44:

bıraz daha bekleyecegım canım salı gunu yaparım umarım pozıtıfı gorurum

Evet canım aynen öyle senin dediğin gibi içeri giden spremler 3 gün yaşadıgı için yumurta çatlat çatlamaz döllüyor

Ohhhh ne güzel bir ömür öyle sürsün tatlım

tatlim rahat ol cevabini alırsın ama duzgun kullanacaksin ve yumurta takibi yaptiracaksin duzgun icmeye calis kontrole git olmassa bi sonraki ay duzgun kullan seker hapinida oyle sonucunu alacak sin allahin izniyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hesap yapmaktan kafa kalmadı artık :) sımdık 5 gnu kullanmaya baslamıstım gecen ay ben sonra 5. gunun sonunda gıttım ertesı gun ıgne oldum ıste en azından sımdı 5 gun kullanım ozamana doktor gelır ıgne ıcın herhalde bırsey der :)

Bende bugün üzerime cici birşeyler giyebilirim belki souçta iki gün üst üste olacaksa bari gönlünü hoş edeyim biraz odunluğumu bir kenara bırakıp. Bugünler bizim için çok önemli.

Sağol canım benim hadi inş. bu ay doğum gününde sürprizini yapacaksın sende içimden öyle geçiyor.

TEMMUZ BAT

Karabiberim999 -------------> 1 Temmuz --------> 2. deneme
Afrodit26 --------------------> 1 Temmuz ---------> 1. deneme
ofaskmiacaba ----------------> 2 Temmuz -------> 3. deneme
Ysmn1096 -------------------> 2 Temmuz -------> 10. deneme ------------>
Lovely35 ---------------------> 2 Temmuz -------> 1. deneme ------------->
Abcdefcd -------------------> 2 Temmuz ---------> 6. deneme ------------>
Ezeleren --------------------> 2 Temmuz ---------> 4. deneme
Betiboop --------------------> 2 Temmuz ---------> 2. deneme
Anaesthesia ----------------> 2 Temmuz ---------> 1. deneme ------------> HAMİŞ
Kocamlaben ----------------> 3 Temmuz ---------> 1. deneme
Bendimahi ------------------> 3 Temmuz --------> 11. deneme ----------->
Esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ---------> 3. deneme ------------> HAMİŞ
Pettyy -----------------------> 4 Temmuz ---------> 2. deneme ------------> HAMİŞ
Zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ---------> 3. deneme ------------>
Lutka -----------------------> 5 Temmuz ----------> 2. deneme
Denisee06 ------------------> 6 Temmuz ----------> 18. deneme
SerAynn --------------------> 7 Temmuz ----------> 8. deneme
Melcan20 -------------------> 7 Temmuz ----------> 14. deneme ----------->
Sebebiumut ----------------> 8 Temmuz ----------> 3. deneme
Nazligamzelim --------------> 9 Temmuz ----------> 4. deneme
Kaygılı -----------------------> 10 Temmuz ---------> 1. deneme
Shintoy ---------------------> 10 Temmuz ----------> 3. deneme ------------> HAMİŞ
Rahis -----------------------> 10 Temmuz ----------> 9. deneme
Esra51 ----------------------> 11 Temmuz --------> 5. deneme
Wuslt -----------------------> 12 Temmuz --------> 4. deneme
Nursekbr -------------------> 13 Temmuz ---------> 2. deneme
Bbsrslmoglu ----------------> 13 Temmuz ----------> 7. deneme
Mogami ---------------------> 14 Temmuz ---------> 3. deneme
Sekme ----------------------> 15 Temmuz ---------> 3. deneme
Eslemim ---------------------> 15 Temmuz ---------> 9. deneme
Hanfendi25 -----------------> 15 Temmuz ----------> 2. deneme
Elisa -------------------------> 16 Temmuz ----------> 2. deneme
Leylaaras -------------------> 16 Temmuz ----------> 3. deneme
Angel_askmelegi91 ---------> 16 Temmuz ---------> 4. deneme
Kilislielos --------------------> 18 Temmuz ---------> 14. deneme
Nilda_s ----------------------> 20 Temmuz ---------> 4. deneme
Angelina08 -----------------> 21 Temmuz ----------> 2. deneme
Larsson ----------------------> 22 Temmuz ----------> 2. deneme
Iustitia -----------------------> 24 Temmuz ---------> 2. deneme
Burcunaz1 -------------------> 24 Temmuz ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 25 Temmuz ---------> 2. deneme
Opra -------------------------> 25 Temmuz ----------> 1. deneme
Candy_88 -------------------> 26 Temmuz ----------> 2. deneme
Afrodit26 --------------------> 26 Temmuz -----------> 2. deneme
Lovely35 ---------------------> 26 Temmuz -----------> 2. deneme
Blummmm --------------------> 27 Temmuz ----------> 4. deneme
Asi_m ------------------------> 27 Temmuz -----------> 1. deneme
Sweetamber -----------------> 29 Temmuz -----------> 2. deneme
Misslaydbird ------------------> 30 Temmuz -----------> 2. deneme
Aysemutlu --------------------> 30 Temmuz -----------> 2. deneme
Bendimahi -------------------> 30 Temmuz -----------> 12. deneme

AĞUSTOS BAT

Abcdefcd -------------------> 2 Ağustos ---------> 7. deneme
Zzzzynpppp ----------------> 3 Ağustos ----------> 4. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

NOT: Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Öyle mi acaba gerçekten bence farkeden birşey olmamalı sonuçta öyle ya da böyle her ay yumurta çatlıyor belki elisa farkında olmamıştır bu ay.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…