2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende 1.75 boyundayım manken fiziğinde evlenip evlendikten sonra 9 kilo aldım şuan 62 kiloyum ve ilk defa 6'lı rakamları görüyorum bu yıl hayatımda bundan ötürü çok mutsuzum ve diyet yapıyorum hamileliği en fazla 15 kilo ile tamamlamak istiyoruhi

hiç dikkat etmedim akıntıma ama şu anda az bi akıntım var bende 1.75 boyundaym ama 8o kloym bende diyet yapıyorum dikkat ediyorum yani fazlasını almıyım diye en azndan onun üstüne çıkmıyım dye bende çok mutwsuzum ama napıyım hayatm diyetle geçti hep ya ewt bugün 15. günüm ama kociş mesaide napsak ya boş geçrmi,ym üst üstemi 2 gün mü yapalım olr mu ki ne bliyim

Canım ben 54 kilolardan 62'lere çıkınca çok şaşırdım gerçi pek belli olmuyor kilo aldığım hatta çoğu kişi hala çok zayıf göründüğümü söylüyor ama önceden dümdüz olan karnım şimdi biraz var kalçalarda biraz genişledi sanki dikkat etmem lazım çünkü hamilelikte de alıcam ondan korkuyorum ve doktorlar sınırlıyorlarmış hep. Arkadaşım 6.5 aylık hamile ve 8 kilo aldı. Doğuma kadar en fazla 9 kilo daha koyabilirsin diyet yap demiş dün doktoru. Sınırı 17 diye belirlemiş yani.

Bizimde üst üste olacak ama zaten ben bu 3 gün üst üste yapmak istiyorum çünkü kız bebek günlerini işaret ediyor takvim tabi önce sağlıklısı ama kız bebek için sık ilişki şart diyorlar. Bugünleri mutlaka değerlendirmem lazım.

Son düzenleme:

Bende yumurtalık tembelliği varmış. Sen neden klomen kullanmıştın ? yumurta takibini ovulasyon testleriylemi doktoraı yaptırdın ?

bebeğim ben gebelik için kan vermemiştim rutin tahlil yaptırırım 6 ayda bir ve vermişken bi de hcg ye baktırayım dedim ne bileyim belki çıkar dedim ama çıkmadı

tatlım moralını bozma hem hanı kırmızıları gormedın daha, ayrıca 7 gun var dıyosun.sabır. vaktıyle hepsı olacak dogru zamanda inş. moral en onemlısı.

Bril benimde eşim mesaide bugün ve bende mesaiyeye kalıyorum maalesef. En güzeli gece çünkü akşam yemek yiyip dinleniyoruz biz. Yani dinlenmesine izin ver azcık sonra değerlendirin derim aklında kalmasın zaten herkesin 14. gün çatlamıyor. Bazılarının benim gibi 12. gün bazılarının 15-16-17 ben olsam riske atmazdım. Sonra çok uzun bekliyoruz.

Mogami sen değil miydin kuzum herkese adeti bekleyin diyen şimdi erkenden neden umudunu yitiriyorsun belki çıkmamıştır geç döllenmedir kırmızıları görmeden bir şey söylemek için şuan erken. Kaldı ki adet olup hamile kalanlar bile var.

tatlım moralını bozma hem hanı kırmızıları gormedın daha, ayrıca 7 gun var dıyosun.sabır. vaktıyle hepsı olacak dogru zamanda inş. moral en onemlısı.

kuzum hemşireydin sen dimi yaa sedim değerim 23 çıktı enfeksiyon var sanırım doğru mu düşünüyorum

Evet bata 7 kala yapılan teste çok güvenmemem lazım ama işte yine de canı sıkılıyor insanın kırmızıları görene kadar beklemeye devam

Canım bn laboquick ile öğrendim.. Hem de adetten 3 gün önce... Bazı topiclerde laboquick yanlış sonuç veriyor yazmışlar ama bende yanıltmadı hatta adetten bir hafta önce de yapmıştım o zaman çıkmadı ama üç gün önce çıktı... Ertesi gün kanda 81 di değerim...

terzi kendi söküğünü dikemezmiş hesabı bende kendime gelince böyle oluyorum Haklısın kuzum beklemek lazım sonuçta erken yapılmış bi testin sonucuna güven olmaz :)

Haklısın canım ama işte Enfeksiyon var sanırım sedim değerim yüksek çıktı

tatlım sadece sedim değeriyle enfeksiyon tanısı konmaz, yanı sıra CRP WBC değerleri ateş varlığı gerekir. özellikle crp değeri bağlayıcı olur. o yuzden sadece sed. değeriyle kötümser olma. bahsettiğim değerlerin var mı hem sole bakım

Ben vazgeçtim bekleyeceğim canım bu ay adet olmaz isem alacağım. Hatta bu ay olurda adet olursamda bu markanın ovulasyon testleri de vardı sanıyorum kızların kullandığı dittididiyordan 30lu sipariş ederim artık yanında gebelik testi de veriyorlardı. Eczaneden almak istemedim şimdi burda hepsi beni tanıyor. Evin ordakilerde uzak hem nadirdir diyorum hamile olup üzerine adet gören kişi sayısı manyaklığa vurmayım iyice işi.

terzi kendi söküğünü dikemezmiş hesabı bende kendime gelince böyle oluyorum Haklısın kuzum beklemek lazım sonuçta erken yapılmış bi testin sonucuna güven olmaz :)

Hah şöyle bebişim. Bak bana adet olmuşum hala ben geçen aydan hamileyim diye dolanıyorum ortalıkta. Hani köpeklerde yalancı hamilelik oluyor ya o moddayım şuan. Bir yalanmadığım kaldı.

Son düzenleme:

Gerçeğini görene kadar bende hamile olduğumu düşünsem fena olmaz yahu

merhaba arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar :)

ne olur bana yardımcı olun kafam çok karışık..adetimden 2 gün önce idrar testi aldım şu %98 dogruluk payı denilen testlerden aldım 2. çizği silik çıktı yani gözle görülüyor ama diğerisi kadar koyu degildi.çok heyecanlanmıştım genelde siliklerin sonucu gebelik oluyormuş..adetimden 1 gün önce de kan testi yaptırdım negatif çıktı o kadar üzüldümki ilkdefa kendimi gebe olmaya bu kadar yakın hissetmiştim çok ama çok üzüldüm pazar günü ise adet olmam gerekiyordu 3 gün geçti henüz olmadım ne yapacagım ben şimdi kafam karıştı canım sıkkın..acaba kan testi tekrar yaptırsam bi faydası olurmu acaba diyorum hcg degeri artmişmidir yoksa kan testi negatifse hiç degişmezmi hep mi negatif çıkar ne olur yardımcı olur musunz ???

aaa onu bilmiyodum kız için sık ilişkiyi umarım olur canm hadi bakalım artk olur inş. seninde benimde

olabilir başka bir yerde kan testi yaptır silik çizgi gebelik çünkü üzülme eğer gebelik varsa bebeğe zararlı

kuzum aso 407 çıkmış -- normal üst sınır 400
crp 0,35 çıkmış-- normal üst sınır 0,4

ayrıca son bi soru daha kuzum eşimin lökosit değeri 19 çıkmış, bu ne anlama geliyor çünkü bende nagatif

çoook teşekkürler kuzum şimdiden

wbc de 8,9 normal sınırlarda

arkadaşlar herkese merhaba,
kimseyi boşuna meşgul etmek istemiyorum ama burası tuhaf biryer birsüre sonra kendine o kadar yakın görüyorsunki herkesi bilgi vermeyince paylaşmayınca kendini kötü hissediyorsun. biliyorsunuz 4 yıllık evliliğimde ilk defa bu ay gebelik testim pozitif gelmişti. mutluluğum tarif edilemezdi. ancak beta hcg değerim düşmeye başladı ve sanırım bebeğimi kaybediyorum( cuma kontrole gidicem doktorumla telefonda görüştüm. umarım kendiliğinden düşer daha fazla travma yaşamam. tüm desteğiniz için çok teşekkürler anne adaylığı maceram böylelikle bitmiş oldu((
dua ve sabır zamanı sanırım şimdi....

lovelycim sen de bendensin desene. ben de kaç gündür adetli adetli hamile sandım kendimi belki üstüne mi görüyorum diye düşünmekten fıttırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…