Evet canım senin yumurtlamış ya da bugün yumurtlayacak olman lazım akıntına dikkat etmedin sanırsam ama herkes 14 günde yumurtlayacak diye bir şey yokmuş. Adetlerin düzenli mi? Sen 24'ünde regl olduysan bugün 15. günündesin bugünleri çok iyi değerlendir bugün ve yarın.
Bende 1.75 boyundayım manken fiziğinde evlenip evlendikten sonra 9 kilo aldım şuan 62 kiloyum ve ilk defa 6'lı rakamları görüyorum bu yıl hayatımda bundan ötürü çok mutsuzum ve diyet yapıyorum hamileliği en fazla 15 kilo ile tamamlamak istiyorum.
hiç dikkat etmedim akıntıma ama şu anda az bi akıntım var bende 1.75 boyundaym ama 8o kloym bende diyet yapıyorum dikkat ediyorum yani fazlasını almıyım diye en azndan onun üstüne çıkmıyım dye bende çok mutwsuzum ama napıyım hayatm diyetle geçti hep :2: ya ewt bugün 15. günüm ama kociş mesaide napsak ya boş geçrmi,ym üst üstemi 2 gün mü yapalım olr mu ki ne bliyim
tatlim rahat ol cevabini alırsın ama duzgun kullanacaksin ve yumurta takibi yaptiracaksin duzgun icmeye calis kontrole git olmassa bi sonraki ay duzgun kullan seker hapinida oyle sonucunu alacak sin allahin izniyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bebeğim ben gebelik için kan vermemiştim rutin tahlil yaptırırım 6 ayda bir ve vermişken bi de hcg ye baktırayım dedim ne bileyim belki çıkar dedim ama çıkmadı
tatlım moralını bozma hem hanı kırmızıları gormedın daha, ayrıca 7 gun var dıyosun.sabır. vaktıyle hepsı olacak dogru zamanda inş. moral en onemlısı.
Bu arada hamiş olduğunu öğrenenler hangi gebelik testi uygun ve güvenilir arıyorum öylesine test yapmayı düşünüyorum çünkü. Geçen ay bütün belirtileri yaşayıp 3 gün erken adet olmuş biri olarak. Çoğu test artık 3-4 gün önceden biliyormuş.
Elisa sende 2-3 gün önce yapsan çıkar gibi geliyor canım.
Bu arada yumurtanız çatladığında ya da çatlayacağında sizdede ağrı oluyor mu kızlar?
Mogami sen değil miydin kuzum herkese adeti bekleyin diyen şimdi erkenden neden umudunu yitiriyorsun belki çıkmamıştır geç döllenmedir kırmızıları görmeden bir şey söylemek için şuan erken. Kaldı ki adet olup hamile kalanlar bile var.
Haklısın canım ama işteEnfeksiyon var sanırım sedim değerim yüksek çıktı
Canım bn laboquick ile öğrendim.. Hem de adetten 3 gün önce... Bazı topiclerde laboquick yanlış sonuç veriyor yazmışlar ama bende yanıltmadı hatta adetten bir hafta önce de yapmıştım o zaman çıkmadı ama üç gün önce çıktı... Ertesi gün kanda 81 di değerim...
terzi kendi söküğünü dikemezmiş hesabı bende kendime gelince böyle oluyorumHaklısın kuzum beklemek lazım sonuçta erken yapılmış bi testin sonucuna güven olmaz :)
Ben vazgeçtim bekleyeceğim canım bu ay adet olmaz isem alacağım. Hatta bu ay olurda adet olursamda bu markanın ovulasyon testleri de vardı sanıyorum kızların kullandığı dittididiyordan 30lu sipariş ederim artık yanında gebelik testi de veriyorlardı. Eczaneden almak istemedim şimdi burda hepsi beni tanıyor. Evin ordakilerde uzak hem nadirdir diyorum hamile olup üzerine adet gören kişi sayısı manyaklığa vurmayım iyice işi.
Hah şöyle bebişim. Bak bana adet olmuşum hala ben geçen aydan hamileyim diye dolanıyorum ortalıkta. Hani köpeklerde yalancı hamilelik oluyor ya o moddayım şuan.Bir yalanmadığım kaldı.
Canım ben 54 kilolardan 62'lere çıkınca çok şaşırdım gerçi pek belli olmuyor kilo aldığım hatta çoğu kişi hala çok zayıf göründüğümü söylüyor ama önceden dümdüz olan karnım şimdi biraz var kalçalarda biraz genişledi sanki dikkat etmem lazım çünkü hamilelikte de alıcam ondan korkuyorum ve doktorlar sınırlıyorlarmış hep. Arkadaşım 6.5 aylık hamile ve 8 kilo aldı. Doğuma kadar en fazla 9 kilo daha koyabilirsin diyet yap demiş dün doktoru. Sınırı 17 diye belirlemiş yani.
Bizimde üst üste olacak ama zaten ben bu 3 gün üst üste yapmak istiyorum çünkü kız bebek günlerini işaret ediyor takvim tabi önce sağlıklısı ama kız bebek için sık ilişki şart diyorlar. Bugünleri mutlaka değerlendirmem lazım.
merhaba arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar :)
ne olur bana yardımcı olun kafam çok karışık..adetimden 2 gün önce idrar testi aldım şu %98 dogruluk payı denilen testlerden aldım 2. çizği silik çıktı yani gözle görülüyor ama diğerisi kadar koyu degildi.çok heyecanlanmıştım genelde siliklerin sonucu gebelik oluyormuş..adetimden 1 gün önce de kan testi yaptırdım negatif çıktı o kadar üzüldümki ilkdefa kendimi gebe olmaya bu kadar yakın hissetmiştim çok ama çok üzüldüm pazar günü ise adet olmam gerekiyordu 3 gün geçti henüz olmadım ne yapacagım ben şimdi kafam karıştı canım sıkkın..acaba kan testi tekrar yaptırsam bi faydası olurmu acaba diyorum hcg degeri artmişmidir yoksa kan testi negatifse hiç degişmezmi hep mi negatif çıkar ne olur yardımcı olur musunz ???
tatlım sadece sedim değeriyle enfeksiyon tanısı konmaz, yanı sıra CRP WBC değerleri ateş varlığı gerekir. özellikle crp değeri bağlayıcı olur. o yuzden sadece sed. değeriyle kötümser olma. bahsettiğim değerlerin var mı hem sole bakım
tatlım sadece sedim değeriyle enfeksiyon tanısı konmaz, yanı sıra CRP WBC değerleri ateş varlığı gerekir. özellikle crp değeri bağlayıcı olur. o yuzden sadece sed. değeriyle kötümser olma. bahsettiğim değerlerin var mı hem sole bakım
Ben vazgeçtim bekleyeceğim canım bu ay adet olmaz isem alacağım. Hatta bu ay olurda adet olursamda bu markanın ovulasyon testleri de vardı sanıyorum kızların kullandığı dittididiyordan 30lu sipariş ederim artık yanında gebelik testi de veriyorlardı. Eczaneden almak istemedim şimdi burda hepsi beni tanıyor. Evin ordakilerde uzak hem nadirdir diyorum hamile olup üzerine adet gören kişi sayısı manyaklığa vurmayım iyice işi.
Hah şöyle bebişim. Bak bana adet olmuşum hala ben geçen aydan hamileyim diye dolanıyorum ortalıkta. Hani köpeklerde yalancı hamilelik oluyor ya o moddayım şuan.Bir yalanmadığım kaldı.
bana kalırsa en fazla 4 gün içinde görürsün pozitifi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?