merhaba arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar :)
ne olur bana yardımcı olun kafam çok karışık..adetimden 2 gün önce idrar testi aldım şu %98 dogruluk payı denilen testlerden aldım 2. çizği silik çıktı yani gözle görülüyor ama diğerisi kadar koyu degildi.çok heyecanlanmıştım genelde siliklerin sonucu gebelik oluyormuş..adetimden 1 gün önce de kan testi yaptırdım negatif çıktı o kadar üzüldümki ilkdefa kendimi gebe olmaya bu kadar yakın hissetmiştim çok ama çok üzüldüm pazar günü ise adet olmam gerekiyordu 3 gün geçti henüz olmadım ne yapacagım ben şimdi kafam karıştı canım sıkkın..acaba kan testi tekrar yaptırsam bi faydası olurmu acaba diyorum hcg degeri artmişmidir yoksa kan testi negatifse hiç degişmezmi hep mi negatif çıkar ne olur yardımcı olur musunz ???
terzi kendi söküğünü dikemezmiş hesabı bende kendime gelince böyle oluyorumHaklısın kuzum beklemek lazım sonuçta erken yapılmış bi testin sonucuna güven olmaz :)
arkadaşlar herkese merhaba,
kimseyi boşuna meşgul etmek istemiyorum ama burası tuhaf biryer birsüre sonra kendine o kadar yakın görüyorsunki herkesi bilgi vermeyince paylaşmayınca kendini kötü hissediyorsun. biliyorsunuz 4 yıllık evliliğimde ilk defa bu ay gebelik testim pozitif gelmişti. mutluluğum tarif edilemezdi. ancak beta hcg değerim düşmeye başladı ve sanırım bebeğimi kaybediyorum( cuma kontrole gidicem doktorumla telefonda görüştüm. umarım kendiliğinden düşer daha fazla travma yaşamam. tüm desteğiniz için çok teşekkürler anne adaylığı maceram böylelikle bitmiş oldu ((
dua ve sabır zamanı sanırım şimdi....
ne oldu mogamicim ben kaçırdım galiba
kuzum aso 407 çıkmış -- normal üst sınır 400
crp 0,35 çıkmış-- normal üst sınır 0,4
ayrıca son bi soru daha kuzum eşimin lökosit değeri 19 çıkmış, bu ne anlama geliyor çünkü bende nagatif
çoook teşekkürler kuzum şimdiden
Geçmiş olsun canım öncelikle kan testini tekrar yaptır henüz erken olduğu için çıkmamış olabilir veya yanlış negatif olabilir ancak benim aklıma kimyasal geldi yazdıklarını okuyunca adet olursan ve kahverengi pürtüklü olursa ve çok olursan aklında olsun
Yaaaa dur hemen adet moduna girme hem adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı olurmuş gerçi ben pek inanmıyorum buna her bayanın mutlaka bi kaç özel belirtisi olur adet belirtisi olarak bende senin gibi çok çabuk anlıyorum adet olacağımı
Bu arada o sarı akıntı bende de var ama onun dışında bi belirti yok bata 5 kaldı eğer ki 2 güne sonra baş ağrılarım başlarsa bende senin gibi adet kafasına gireceğim... Ama inşallah sürpriz yapar bize eşşek sıpaları
Bacılar 2 gün önce verdiğim kan sonuçlarım çıkmış bata 7 kala hcg değerim 0,5 NEGATİFFFFFF
Kuzum 2 gün önce kan vermiştim (gebelik için değil rutin tahlil) onun sonucunu aldım bugün hcg 0,5 çıkmış gerçi tahlil yaptırdığımda bata 7 vardı
Biraz moral bozukluğu yaşadım ama kızlar silkelediler beni
kimseyi boşuna meşgul etmek istemiyorum ama burası tuhaf biryer birsüre sonra kendine o kadar yakın görüyorsunki herkesi bilgi vermeyince paylaşmayınca kendini kötü hissediyorsun. biliyorsunuz 4 yıllık evliliğimde ilk defa bu ay gebelik testim pozitif gelmişti. mutluluğum tarif edilemezdi. ancak beta hcg değerim düşmeye başladı ve sanırım bebeğimi kaybediyorum( cuma kontrole gidicem doktorumla telefonda görüştüm. umarım kendiliğinden düşer daha fazla travma yaşamam. tüm desteğiniz için çok teşekkürler anne adaylığı maceram böylelikle bitmiş oldu ((
lovelycim sen de bendensin desene. ben de kaç gündür adetli adetli hamile sandım kendimi belki üstüne mi görüyorum diye düşünmekten fıttırdım
tatlım bence korkmana gerek yok. akut faranjit yada tonsilitte bile yukselebılır aso. senın klınıgınde yok anladıgım kadarıyla. ateş kırgınlık bogaz agrısı yada ne bıleyım ıdrarda yanma vs crp degerin de negatif. infeksiyon durumunda crp en erken cevabı verendir. hafif bı streptokoksik durum atlatmıs olabılırsın. kronik faranjit durumun varsa önceden, sebep olmus olabılır. ayrıca sed degerınde cok yuksek değil. takılcak bı durum yok bence. bu aralar sguk seyler ıctıysen haıf faranjıt atlatmısssın kanımca. eşinin degeride klınıgı yoksa( ateş vs) anlamsız.
ohh iyi yapmışlar bata 7 varken kim öğrenmiş ayolll
ya şimdi ne desem boş canım ama 7 günde az bi zaman değil yani kan testinde adet gününden en fazla 2 gün önce idrar testi ise adetin en az 2 gün gecmesiyle doğru sonuçlar veriyo ....biz pozitif düşünelim pozitif olsun
kimyasal gebeliği duyardımda öyle birşey olacagı hiç aklıma gelmezdi canım inş öyle birşey degildir üç gün önceki kan testi ile şimdiki kan testi farklı degerler verirmi acaba yoksa kan testi hep aynı sonuçumu verir cevap verdiğiniz ilğilendiğiniz için çok teşekkürler :)
TEMMUZ BAT
Karabiberim999 -------------> 1 Temmuz --------> 2. deneme
Afrodit26 --------------------> 1 Temmuz ---------> 1. deneme
ofaskmiacaba ----------------> 2 Temmuz -------> 3. deneme
Ysmn1096 -------------------> 2 Temmuz -------> 10. deneme ------------>
Lovely35 ---------------------> 2 Temmuz -------> 1. deneme ------------->
Abcdefcd -------------------> 2 Temmuz ---------> 6. deneme ------------>
Ezeleren --------------------> 2 Temmuz ---------> 4. deneme
Betiboop --------------------> 2 Temmuz ---------> 2. deneme
Anaesthesia ----------------> 2 Temmuz ---------> 1. deneme ------------> HAMİŞ
Kocamlaben ----------------> 3 Temmuz ---------> 1. deneme
Bendimahi ------------------> 3 Temmuz --------> 11. deneme ----------->
Esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ---------> 3. deneme ------------> HAMİŞ
Pettyy -----------------------> 4 Temmuz ---------> 2. deneme ------------> HAMİŞ
Zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ---------> 3. deneme ------------>
Lutka -----------------------> 5 Temmuz ----------> 2. deneme
Denisee06 ------------------> 6 Temmuz ----------> 18. deneme
SerAynn --------------------> 7 Temmuz ----------> 8. deneme
Melcan20 -------------------> 7 Temmuz ----------> 14. deneme ----------->
Sebebiumut ----------------> 8 Temmuz ----------> 3. deneme
Nazligamzelim --------------> 9 Temmuz ----------> 4. deneme
Kaygılı -----------------------> 10 Temmuz ---------> 1. deneme
Shintoy ---------------------> 10 Temmuz ----------> 3. deneme ------------> HAMİŞ
Rahis -----------------------> 10 Temmuz ----------> 9. deneme
Esra51 ----------------------> 11 Temmuz --------> 5. deneme
Wuslt -----------------------> 12 Temmuz --------> 4. deneme
Nursekbr -------------------> 13 Temmuz ---------> 2. deneme
Bbsrslmoglu ----------------> 13 Temmuz ----------> 7. deneme
Mogami ---------------------> 14 Temmuz ---------> 3. deneme
Sekme ----------------------> 15 Temmuz ---------> 3. deneme
Eslemim ---------------------> 15 Temmuz ---------> 9. deneme
Hanfendi25 -----------------> 15 Temmuz ----------> 2. deneme
Elisa -------------------------> 16 Temmuz ----------> 2. deneme
Leylaaras -------------------> 16 Temmuz ----------> 3. deneme
Angel_askmelegi91 ---------> 16 Temmuz ---------> 4. deneme
Kilislielos --------------------> 18 Temmuz ---------> 14. deneme
Nilda_s ----------------------> 20 Temmuz ---------> 4. deneme
Angelina08 -----------------> 21 Temmuz ----------> 2. deneme
Larsson ----------------------> 22 Temmuz ----------> 2. deneme
Iustitia -----------------------> 24 Temmuz ---------> 2. deneme
Burcunaz1 -------------------> 24 Temmuz ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 25 Temmuz ---------> 2. deneme
Opra -------------------------> 25 Temmuz ----------> 1. deneme
Candy_88 -------------------> 26 Temmuz ----------> 2. deneme
Afrodit26 --------------------> 26 Temmuz -----------> 2. deneme
Lovely35 ---------------------> 26 Temmuz -----------> 2. deneme
Blummmm --------------------> 27 Temmuz ----------> 4. deneme
Asi_m ------------------------> 27 Temmuz -----------> 1. deneme
Sweetamber -----------------> 29 Temmuz -----------> 2. deneme
Misslaydbird ------------------> 30 Temmuz -----------> 2. deneme
Aysemutlu --------------------> 30 Temmuz -----------> 2. deneme
Bendimahi -------------------> 30 Temmuz -----------> 12. deneme
AĞUSTOS BAT
Abcdefcd -------------------> 2 Ağustos ---------> 7. deneme
Zzzzynpppp ----------------> 3 Ağustos ----------> 4. deneme
Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun
NOT: Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
Eklerim canım bilgilerini eksiksiz yazarsan tabibeni de ekler misin canımmbu ay başlıyoruz bizde eşimle çalışmalara
tabikiiiiiEklerim canım bilgilerini eksiksiz yazarsan tabiTabi listeye eklenip kaçıp gitmek yok sonucunu da söylemen lazım
tabikiiiiimesela nasıl bilgiler.. test falan filanı yazarım bu arada herkesin gönlüne göre olur inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?