2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Geçmiş olsun canım öncelikle kan testini tekrar yaptır henüz erken olduğu için çıkmamış olabilir veya yanlış negatif olabilir ancak benim aklıma kimyasal geldi yazdıklarını okuyunca adet olursan ve kahverengi pürtüklü olursa ve çok olursan aklında olsun

Kuzum inşallah düşmez umarım atlatırsınız, yine de Allahtan gelene bişey denmez, kendini çok üzmemeye çalış

ne oldu mogamicim ben kaçırdım galiba

Kuzum 2 gün önce kan vermiştim (gebelik için değil rutin tahlil) onun sonucunu aldım bugün hcg 0,5 çıkmış gerçi tahlil yaptırdığımda bata 7 vardı
Biraz moral bozukluğu yaşadım ama kızlar silkelediler beni

tatlım bence korkmana gerek yok. akut faranjit yada tonsilitte bile yukselebılır aso. senın klınıgınde yok anladıgım kadarıyla. ateş kırgınlık bogaz agrısı yada ne bıleyım ıdrarda yanma vs crp degerin de negatif. infeksiyon durumunda crp en erken cevabı verendir. hafif bı streptokoksik durum atlatmıs olabılırsın. kronik faranjit durumun varsa önceden, sebep olmus olabılır. ayrıca sed degerınde cok yuksek değil. takılcak bı durum yok bence. bu aralar sguk seyler ıctıysen haıf faranjıt atlatmısssın kanımca. eşinin degeride klınıgı yoksa( ateş vs) anlamsız.

kimyasal gebeliği duyardımda öyle birşey olacagı hiç aklıma gelmezdi canım inş öyle birşey degildir üç gün önceki kan testi ile şimdiki kan testi farklı degerler verirmi acaba yoksa kan testi hep aynı sonuçumu verir cevap verdiğiniz ilğilendiğiniz için çok teşekkürler :)

bu eşek sıpaları kendilerini cok beğenmiş naz yapıyolar ....inşallah diyelim gelir bebişler nazı bıraksınlar artık

Kızlar meraba ben bugün adetime 2gün olmasına rağmen şüphelendim, test aldım, negatif çıktı :-(

Bacılar 2 gün önce verdiğim kan sonuçlarım çıkmış bata 7 kala hcg değerim 0,5 NEGATİFFFFFF

ya şimdi ne desem boş canım ama 7 günde az bi zaman değil yani kan testinde adet gününden en fazla 2 gün önce idrar testi ise adetin en az 2 gün gecmesiyle doğru sonuçlar veriyo ....biz pozitif düşünelim pozitif olsun

ohh iyi yapmışlar bata 7 varken kim öğrenmiş ayolll

Ya canım çok sevinmiştim ben sana o zaman hatta yazından çok etkilenmiştim şimdi oldu mu bu. Dua et bol bol ve lütfen kendini yorma hep yat bakarsın bebişin sıkı sıkı tutunur sana. Ne olursa olsun kendini fazla üzmemeye çalış lütfen sonuçta hamile kalabiliyorsun en azından bunu görmüş oldun. Hem daha hiç bir şey belli değil. Dualarım seninle.

lovelycim sen de bendensin desene. ben de kaç gündür adetli adetli hamile sandım kendimi belki üstüne mi görüyorum diye düşünmekten fıttırdım

Deliyiz biz ondan.

ayyy çok üzüldüm :2: allah hayırlısını versin umarım en kısa zamanda olr dularımız sennle canım

oyyyyy Allah razı olsun kuzum, 6 ay önce bi faranjit atlatmıştım ve her yıl bi kere olurum sanırım ondandır, çok teşekkür ederim cevabın için

Pozitif düşünelim testlerimiz de pozitif olsun Şahane bi slogan

Son düzenleme:

Rica ederim canım hergün iki kart artarak ilerliyor bildiğim kadarıyla gebeliğin ilk ayı hızla katlanıyor ama eğer kimyasal ise bu çok kötü birşey değil yumurtayla spermin döllenebildiğini gösterir sadece oluşan yeni hücrede gen bozukluğu varsa yada rahime yapışamamışsa adetle birlikte atılıyor birkaç gün adet gecikmesiyle birlikte ama şuan sadece kan testi sana gerçeği söyleyecek

beni de ekler misin canımm bu ay başlıyoruz bizde eşimle çalışmalara

beni de ekler misin canımm bu ay başlıyoruz bizde eşimle çalışmalara
Eklerim canım bilgilerini eksiksiz yazarsan tabi Tabi listeye eklenip kaçıp gitmek yok sonucunu da söylemen lazım

Eklerim canım bilgilerini eksiksiz yazarsan tabi Tabi listeye eklenip kaçıp gitmek yok sonucunu da söylemen lazım
tabikiiiii mesela nasıl bilgiler.. test falan filanı yazarım bu arada herkesin gönlüne göre olur inş..

tabikiiiii mesela nasıl bilgiler.. test falan filanı yazarım bu arada herkesin gönlüne göre olur inş..

Nasıl bilgiler olacak hayatım listeye baktığında hangi bilgileri görüyorsan onlar :) ben senin batını ya da kaçıncı denemen olduğunu bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…