2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

vallahi bizim 7.ayımız olacak hesapla hasapla geciriyorz günleri inş olur da bebişimizin doğum tarihini hesaplarz artk

Yarın adet günüm göğüslerim acıyo çok şiş gazım var gece yatınca başım dönüyo ve halsizlik var dün beyaz tapışkan çok akıntım da okdu bugün genelde sarı beyaz siCeeeee test yapmadım daha ???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzum inşallah düşmez umarım atlatırsınız, yine de Allahtan gelene bişey denmez, kendini çok üzmemeye çalış

desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. çok fazla umut taşımasam da mevcut durumu kabullenmeye çalışıyorum. ara ara dolan gözlerime hakim olmaya çalışıyorum. sabahtan beri çalışıyorum ve üstelik bu gece nöbetciyim. kalabalık bir yığın insan içinde gülümsemeye çalışıyorum( kısa da olsa ne güzeldi allahım herşey yeniden yaşamak istiyorum...
allah hepimizin yardımcısı olsun..

Bugünkü çalışmada başarıyla tamamlandı. İlk defa deniyoruz bu ay lütfen bende o şanslılardan olayım.

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

K-aria keşke senin için bir şey yapabilsem keşke senin nöbetini ben tutabilsem bugün sende bebeğinle dinlensen bakarsın annesi bir mucize olur ve değerin yükselir bu gece senin için dua edicem. Eşimde namaz kılıyor şuan dualarımızdasın. Güzel haberlerini bekliyorum.

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Hatunlar o kadar silik bi çizgi gördüm ki hala şoktayım fotosunu çektim umarım sizde görürsünüz acaba diyorum buaharlaşma çizgisi falan mı allahım şoktayım oturduğum yerden bile görüyorum çizgiyi

Mogamii çok silik evet ama var bence belirtin var mı ben belirtilermi yazdım ama kimse bişi yazmadı yrn batım

Mogamii çok silik evet ama var bence belirtin var mı ben belirtilermi yazdım ama kimse bişi yazmadı yrn batım

Valla kuzum belirti namına söyleyebileceğim tek şey karın şişkinliği, ağrısı(çok hafif ve 2 gün sürdü) ve bağırsak gazı

onun dışında hiçbi belirti yok ve adet belirtisi de yok yani göğüslerim falan şişmedi üstelik bata daha 5 gün var ve 2 gün önceki kan sonucum negatifti o yüzden bu kadar şaşırdım

ne kadar geçti adetn geçmedimi var mı belirtilerin ayyy çpok sevndm hamilesin ya bebiş geliyo:)

kuzum belirti mi bilmiyorum ama şimdi yazdım arkadaşa okuyabilrsin marka da one step ayrıca bata 5 var

Benim de acayip şişliğim var umarım ikimiz de hamişizdir ben cesaret edip test yapamadım daha

kuzum belirti mi bilmiyorum ama şimdi yazdım arkadaşa okuyabilrsin marka da one step ayrıca bata 5 var

canım sen başka yerde kan testi yaptır bence hamilesin yani yeni artmış olablr hcg seviyen :)ay valla kuzum kendim hamişim gibi sevindim allah bizede versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…