Hesap yapmaktan kafa kalmadı artık :) sımdık 5 gnu kullanmaya baslamıstım gecen ay ben sonra 5. gunun sonunda gıttım ertesı gun ıgne oldum ıste en azından sımdı 5 gun kullanım ozamana doktor gelır ıgne ıcın herhalde bırsey der :)
Kuzum inşallah düşmez umarım atlatırsınız, yine de Allahtan gelene bişey denmez, kendini çok üzmemeye çalış
Ya canım çok sevinmiştim ben sana o zaman hatta yazından çok etkilenmiştim şimdi oldu mu bu. Dua et bol bol ve lütfen kendini yorma hep yat bakarsın bebişin sıkı sıkı tutunur sana. Ne olursa olsun kendini fazla üzmemeye çalış lütfen sonuçta hamile kalabiliyorsun en azından bunu görmüş oldun. Hem daha hiç bir şey belli değil. Dualarım seninle.
çok teşekkür ediyorum ve satırlarınızı okurken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. dinlenmek konusunda talihsizim nöbetciyim ve bu gece sabaha kadar ayaktayım( dualarınıza ihtiyacım var...
allah yardımcımız olsun hepimizin...
ayyy çok üzüldüm :2: allah hayırlısını versin umarım en kısa zamanda olr dularımız sennle canım
K-aria keşke senin için bir şey yapabilsem keşke senin nöbetini ben tutabilsem bugün sende bebeğinle dinlensen bakarsın annesi bir mucize olur ve değerin yükselir bu gece senin için dua edicem. Eşimde namaz kılıyor şuan dualarımızdasın. Güzel haberlerini bekliyorum.
ne güzelsiniz sizler yaaaa....çok teşekkür ediyorum çok ama çokkkkkkkkkkk.........
dualarınıza çok ihtiyacım varrrrrr...
Hatunlar o kadar silik bi çizgi gördüm ki hala şoktayım fotosunu çektim umarım sizde görürsünüz acaba diyorum buaharlaşma çizgisi falan mı allahım şoktayım oturduğum yerden bile görüyorum çizgiyi
Eki Görüntüle 1183726
aaa bende gördüm canım :)geliyo
Resimde çok fluu ama elimde şuan ve bariz görüyorum
aaa bende gördüm canım :)geliyo
Mogamii çok silik evet ama var bence belirtin var mı ben belirtilermi yazdım ama kimse bişi yazmadı yrn batım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne kadar geçti adetn geçmedimi var mı belirtilerin ayyy çpok sevndm hamilesin ya bebiş geliyo:)
Hatunlar o kadar silik bi çizgi gördüm ki hala şoktayım fotosunu çektim umarım sizde görürsünüz acaba diyorum buaharlaşma çizgisi falan mı allahım şoktayım oturduğum yerden bile görüyorum çizgiyi
Eki Görüntüle 1183726
Ayy canim cok sevindim ya bebis geliyor:))
kuzum belirti mi bilmiyorum ama şimdi yazdım arkadaşa okuyabilrsin marka da one step ayrıca bata 5 var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?