- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
Hatunlar o kadar silik bi çizgi gördüm ki hala şoktayım fotosunu çektim umarım sizde görürsünüz acaba diyorum buaharlaşma çizgisi falan mı allahım şoktayım oturduğum yerden bile görüyorum çizgiyi
Eki Görüntüle 1183726
Benim de acayip şişliğim var umarım ikimiz de hamişizdir ben cesaret edip test yapamadım daha
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mogami bebiş geliyor canım. Testi akşam yaptığın için bu kadar silik olabilir ayrıca daha bata 5 var diyorsun. 2 gün sonra sabah ilk idrarınla tekrarla eminim daha koyu çıkacaktır. Gözün aydın canım çok sevindim. Minnak yola çıkmış.
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
ilk 10 dk da mı gördün mogamicim, eğer öyleyse çok güzel ama süre dolduktan sonra oluştuysa ümitlenme derim ben
Hatunlar o kadar silik bi çizgi gördüm ki hala şoktayım fotosunu çektim umarım sizde görürsünüz acaba diyorum buaharlaşma çizgisi falan mı allahım şoktayım oturduğum yerden bile görüyorum çizgiyi
Eki Görüntüle 1183726
Mogami bebiş geliyor canım. Testi akşam yaptığın için bu kadar silik olabilir ayrıca daha bata 5 var diyorsun. 2 gün sonra sabah ilk idrarınla tekrarla eminim daha koyu çıkacaktır. Gözün aydın canım çok sevindim. Minnak yola çıkmış.
Bende bugün test aldım ama 10 dakikadan sonra çıkanları dikkate almayın diyordu. 1 dakikadan sonra oluşana bakmak lazımmış. Mogami hemen gördü ama sanırım çizgiyi geç görse şüphelenirdi o hemen ama böyle böyle diye yazardı bence biraz tanıdıysam... ��
Mogami canımgün aşırı mı yapmıştınız??? Veee belinin altına yastık koyup ne kadar yatmıştın. Ben 50 dakikadır yatıyorum. Bir arkadaş yüzüstü demişti onun için yüzüstüde yatıyorum sen bu ay yüzüstü yattın mı???
darısı başımıza lovely şimm
Ben vazgeçtim bekleyeceğim canım bu ay adet olmaz isem alacağım. Hatta bu ay olurda adet olursamda bu markanın ovulasyon testleri de vardı sanıyorum kızların kullandığı dittididiyordan 30lu sipariş ederim artık yanında gebelik testi de veriyorlardı. Eczaneden almak istemedim şimdi burda hepsi beni tanıyor. Evin ordakilerde uzak hem nadirdir diyorum hamile olup üzerine adet gören kişi sayısı manyaklığa vurmayım iyice işi.
Hah şöyle bebişim. Bak bana adet olmuşum hala ben geçen aydan hamileyim diye dolanıyorum ortalıkta. Hani köpeklerde yalancı hamilelik oluyor ya o moddayım şuan.Bir yalanmadığım kaldı.
Ben de gittigidiyordan 30 ovulasyon testi+5 gebelik testi vardı yanımda onları kullandım yumurtlamamı takip ettim ve bu ay hamileyim işte ben faydasını gördün inşallah sen de görürsün...
Eki Görüntüle 1183726
Canım neler oluyo böyleeee ayy cok heyecanlandım
Bir de eczacı kız demez mi sonucu bildir diye inşallah 26'sında adet olmamda sizden aldığım gebelik testi pozitif hamileyim derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?