2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Mogami bebiş geliyor canım. Testi akşam yaptığın için bu kadar silik olabilir ayrıca daha bata 5 var diyorsun. 2 gün sonra sabah ilk idrarınla tekrarla eminim daha koyu çıkacaktır. Gözün aydın canım çok sevindim. Minnak yola çıkmış.

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Son düzenleme:

ilk 10 dk da mı gördün mogamicim, eğer öyleyse çok güzel ama süre dolduktan sonra oluştuysa ümitlenme derim ben

darısı başımıza lovely şimm

Yok yaa cesaretim yrn tada bikaç gün sonra kırmızı gelmesse :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ilk 10 dk da mı gördün mogamicim, eğer öyleyse çok güzel ama süre dolduktan sonra oluştuysa ümitlenme derim ben

Bebeğim yarım saat sonra gördüm ama ne zaman çıktı bilmiyorum ilk 10 dk dan sonra bakmayı bıraktım dediğin gibi de olabilir çok ümitlenmek istemiyorum ama çizgi bana ben ona bakıyorum Bu arada araştırıyorum bu geç çıkma mevzuunu ama okuduklarım genelde hamile kalmışlar geç görselerde o çizgiyi bilemiyorum yani neye yoracağımı

Canım ben göremedim ama inş. Koyulaşır gitgide senin adına çok sevindim valla tebrikler şimdiden :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende bugün test aldım ama 10 dakikadan sonra çıkanları dikkate almayın diyordu. 1 dakikadan sonra oluşana bakmak lazımmış. Mogami hemen gördü ama sanırım çizgiyi geç görse şüphelenirdi o hemen ama böyle böyle diye yazardı bence biraz tanıdıysam... 😊

Mogami canım gün aşırı mı yapmıştınız??? Veee belinin altına yastık koyup ne kadar yatmıştın. Ben 50 dakikadır yatıyorum. Bir arkadaş yüzüstü demişti onun için yüzüstüde yatıyorum sen bu ay yüzüstü yattın mı???

Son düzenleme:

Kuzum yapıcam tekrar ama geç çıktı çizgi o yüzden çok ümitlenmiyim diyorum bu kadarı bile yeter bana ahahahahahahah

bebeğim heyecandan geç çıktığını yazmadım yanlış tanımamışsın ama kafadanda çıkmış

netleşirde olur ki hamile çıkarım o vakit bilgilendiricem kuzum

Son düzenleme:
Ben bugün eczaneden hcg marka 3.5 liraya test aldım çok tatlı bişiy. İlk gebelik testiyle bugün tanışmış oldum. Eczacı kızda adetiniz ne kadar gecikti dedi. Kem küm kıvırdım bir şeyler ben biraz aceleciyim gecikme yok daha falan dedim artık hiç inandırıcı olmamıştır eminim çünkü yalan söylemeyi hiç beceremem. Kadına desem ki geçen ay adet oldum ama yinede şüphelendim bir yapayım dedim kadın deli muamelesi yapar diye korktum. Her neyse koskaca bir tek çizgi gördüm. İnş. çiftini bu ay göreceğim ama gerçek anlamda çalışma yapıyoruz bu ay kocacım zaten daha ilk başladığımızda yaptığımızdan çok umıtlu hala o gün oldu zaten ben eminim biz şuan boşuna uğraşıyoruz diyip duruyor bu adam öldürecek beni. :)

Son düzenleme:

Ben de gittigidiyordan 30 ovulasyon testi+5 gebelik testi vardı yanımda onları kullandım yumurtlamamı takip ettim ve bu ay hamileyim işte ben faydasını gördün inşallah sen de görürsün...

Ben de gittigidiyordan 30 ovulasyon testi+5 gebelik testi vardı yanımda onları kullandım yumurtlamamı takip ettim ve bu ay hamileyim işte ben faydasını gördün inşallah sen de görürsün...

Kuzum ben dayanamadım aldım bugün eczaneden test. Tabi ki geçen ay tek bir ilişkiye koca bir negatif çıktı. Bu ay adet olursam önümüzdeki ay ovulasyon alacağım.

Son düzenleme:
Bir de eczacı kız demez mi sonucu bildir diye inşallah 26'sında adet olmamda sizden aldığım gebelik testi pozitif hamileyim derim.

Canım neler oluyo böyleeee ayy cok heyecanlandım

Bebeğim heyecanlanma bende başta çok heyecanlandım ama şuan sakinleştim ve çok ümitlenmiyorum çünkü ilk 10 dk hiçbişey çıkmadı ve bende sonra bakmayı bıraktım yani ne zaman o pembe çizgi çıktı bilmiyorum ama geç çıktı yani belli değil şimdilik ya var ya yok baya sayfa okudum nette bu konu ile ilgili ve birçoğunun başına bu tür birşeyin gelip sonra hamile olduğunu okudum ama benim durumum böyle olmayadabilir beklemekten başka yapıcak bişey yok

keske bende hamle kalsam kızlar 3 yıldır evliyiz. kasım ayında beri yasmin almıyorum ama olmuyur.

Bir de eczacı kız demez mi sonucu bildir diye inşallah 26'sında adet olmamda sizden aldığım gebelik testi pozitif hamileyim derim.

:) :) bu insanlar da ne kadar meraklı yaa :) inşallah tutar bu ay hadi bakalım iyi çalışmalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…