Bebeğim heyecanlanma bende başta çok heyecanlandım ama şuan sakinleştim ve çok ümitlenmiyorum çünkü ilk 10 dk hiçbişey çıkmadı ve bende sonra bakmayı bıraktım yani ne zaman o pembe çizgi çıktı bilmiyorum ama geç çıktı yani belli değil şimdilik ya var ya yokbaya sayfa okudum nette bu konu ile ilgili ve birçoğunun başına bu tür birşeyin gelip sonra hamile olduğunu okudum ama benim durumum böyle olmayadabilir beklemekten başka yapıcak bişey yok
Bebeğim heyecanlanma bende başta çok heyecanlandım ama şuan sakinleştim ve çok ümitlenmiyorum çünkü ilk 10 dk hiçbişey çıkmadı ve bende sonra bakmayı bıraktım yani ne zaman o pembe çizgi çıktı bilmiyorum ama geç çıktı yani belli değil şimdilik ya var ya yokbaya sayfa okudum nette bu konu ile ilgili ve birçoğunun başına bu tür birşeyin gelip sonra hamile olduğunu okudum ama benim durumum böyle olmayadabilir beklemekten başka yapıcak bişey yok
Adetine iki gün kaldı galiba bence yarın bir kan testi yaptır canım ben de ilk gördüğümde inanmamıştım içim içimi yedi ertesi gün 81 değerini gördüm rahatladım kanda... İnşallah hamilesindir :)
Canım yaaa olmasa cıkmazdı inşallah vardır
Kuzum hoşgeldin topiğimize, bende 1 yıl yazz kullandım nisandan beri bebiş için çalışıyoruz ama henüz bişey yok, sen ovulasyon testi falan kullanıyormusunkeske bende hamle kalsam kızlar 3 yıldır evliyiz. kasım ayında beri yasmin almıyorum ama olmuyur.
mogami hoşbulduk :) yok aslında takip yapmıyordum yeni başladım fakat 9 ay oldu herhangi bir gelişme yok. 3 aydır regl olamamıştım. test falan yaptırdım. kist çıktı fakat bu hep vardı bende. sadece yasmin kullandığımda cok rahattım. kist ve adet düzensizliği yoktu.
İşte bende onu merak ediyorum bu çizgi neyin nesi çünkü o kadar belirgin ki anlam veremiyorum
Merakla bekliycez senden gelen haberi kuzum
mogami ilacı bıraktığımdan beri 3 ayda bir 2 ayda bir oluyorum. tabi ovulasyon takibi zor. doktora gittim ilaç aldım fakat ilaçda adetimi düzenlemedi. sanırım yasmşn yumurtalıkları tembelleştirdi
Bende merak ediyorum bu saçma çizginin sebebini ve eğer hamilelik değilse bi daha da inanmam idrar testlerine
Canım valla bende çok memnun kaldım ve bende 1 yıl kullandım bıraktıktan sonra hiç adet düzensizliği yapmadı bende tam zamanında geliyo kanamalarımMogami bende 8 ay yazz kullandım inşallah tembellik yaptırmıyordur. Kullanırken ufacık bir şikayetim olmadı çünkü yine kullanacak olsam yazzdan başkasını kullanmam. Benide 3 gün erken geldi geçtiğimiz ay bıraktığım için onun dışında bir sorun yok şimdilik.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Çıktıysa 10dk geçtiği için dicez kuzum yine inanmamazlık yapma önce onlar söylücek bize hamiş oldugumuzuçünkü kan vermek sinir bozucu bide sonuç negatfse insan hemsirenin karsısında kötü oluyo (basıma 1kez geldi 2.yi yaşamak istemıyorum)inşallah bu ay hamiş oluruzzzzzzzzzzz 49:
okadar bllgisizim ki ben. hiç düşünmediğimden cocugu ilgi alanım değildi. yeni yeni dank etti yaş oldu 29 insan cocuk sahibi olmak istiyor.
İğneden korkmam ama kan vermek çok meşakatli yahu hatta şimdiden ilerde hamile kalınca iki günde bir kan mı vericem yaaaa diye sinir oluyorumBu test büyük ihtimal foss çıkacak bende yaptığım heyecanla kalıcam Şimdiden salaklığıma gülmeye başladım
anımRica ederim canım hergün iki kart artarak ilerliyor bildiğim kadarıyla gebeliğin ilk ayı hızla katlanıyor ama eğer kimyasal ise bu çok kötü birşey değil yumurtayla spermin döllenebildiğini gösterir sadece oluşan yeni hücrede gen bozukluğu varsa yada rahime yapışamamışsa adetle birlikte atılıyor birkaç gün adet gecikmesiyle birlikte ama şuan sadece kan testi sana gerçeği söyleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?