2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım yaaa olmasa cıkmazdı inşallah vardır

Adetine iki gün kaldı galiba bence yarın bir kan testi yaptır canım ben de ilk gördüğümde inanmamıştım içim içimi yedi ertesi gün 81 değerini gördüm rahatladım kanda... İnşallah hamilesindir :)

Yok canım 2 değil 5 var ve daha iki gün önce kan testi yaptırdım negatifti

İşte pembe bi ikinci çizgi görünce o heyecanla atmışım kendimi buraya ama heyecan geçince yok yaaa bu işte bi terslik var demeye başladım

Gerçi hala bakışıyoruz o çizgiyle

keske bende hamle kalsam kızlar 3 yıldır evliyiz. kasım ayında beri yasmin almıyorum ama olmuyur.
Kuzum hoşgeldin topiğimize, bende 1 yıl yazz kullandım nisandan beri bebiş için çalışıyoruz ama henüz bişey yok, sen ovulasyon testi falan kullanıyormusun

mogami hoşbulduk :) yok aslında takip yapmıyordum yeni başladım fakat 9 ay oldu herhangi bir gelişme yok. 3 aydır regl olamamıştım. test falan yaptırdım. kist çıktı fakat bu hep vardı bende. sadece yasmin kullandığımda cok rahattım. kist ve adet düzensizliği yoktu.

Kist olayına dikkat et sen yine de canım ben geçen yıl kist ameliyatı olduğum için hap kullandım bende 3 ay olmamıştım(ilk kez gecikme yaşadım o dönem)

şuan adetlerin düzenli mi peki

mogami ilacı bıraktığımdan beri 3 ayda bir 2 ayda bir oluyorum. tabi ovulasyon takibi zor. doktora gittim ilaç aldım fakat ilaçda adetimi düzenlemedi. sanırım yasmşn yumurtalıkları tembelleştirdi

mogami ilacı bıraktığımdan beri 3 ayda bir 2 ayda bir oluyorum. tabi ovulasyon takibi zor. doktora gittim ilaç aldım fakat ilaçda adetimi düzenlemedi. sanırım yasmşn yumurtalıkları tembelleştirdi

adet düzensizliği sıkıntı tabi ama ovulasyon testi ile ve ateş ölçümü ile yumurtlamanı anlayabilrsin kuzum bana kalırsa ya bunları dene ya da doktor kontrolünde yumoş takibi yaptır çünkü düzensizlik yumurtlama dönemini anlamanı zorlaştırır

Mogami bende 8 ay yazz kullandım inşallah tembellik yaptırmıyordur. Kullanırken ufacık bir şikayetim olmadı çünkü yine kullanacak olsam yazzdan başkasını kullanmam. Benide 3 gün erken geldi geçtiğimiz ay bıraktığım için onun dışında bir sorun yok şimdilik.

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

okadar bllgisizim ki ben. hiç düşünmediğimden cocugu ilgi alanım değildi. yeni yeni dank etti yaş oldu 29 insan cocuk sahibi olmak istiyor.

Bende merak ediyorum bu saçma çizginin sebebini ve eğer hamilelik değilse bi daha da inanmam idrar testlerine

Çıktıysa 10dk geçtiği için dicez kuzum yine inanmamazlık yapma önce onlar söylücek bize hamiş oldugumuzu çünkü kan vermek sinir bozucu bide sonuç negatfse insan hemsirenin karsısında kötü oluyo (basıma 1kez geldi 2.yi yaşamak istemıyorum)inşallah bu ay hamiş oluruzzzzzzzzzzz49:

Canım valla bende çok memnun kaldım ve bende 1 yıl kullandım bıraktıktan sonra hiç adet düzensizliği yapmadı bende tam zamanında geliyo kanamalarım
yumoş tembelliğine gelirsek onu doktor anlar diye düşünüyorum ama bu ovulasyon testi ile bu ay yumurtladığımı anladım, tam vaktinde oldu

Bende tekrar korunacağım zaman yazz a dönücem, seviyorum hapımı

Çalışmalar nasıl gidiyor

İğneden korkmam ama kan vermek çok meşakatli yahu hatta şimdiden ilerde hamile kalınca iki günde bir kan mı vericem yaaaa diye sinir oluyorum Bu test büyük ihtimal foss çıkacak bende yaptığım heyecanla kalıcam Şimdiden salaklığıma gülmeye başladım

okadar bllgisizim ki ben. hiç düşünmediğimden cocugu ilgi alanım değildi. yeni yeni dank etti yaş oldu 29 insan cocuk sahibi olmak istiyor.

bende 28 yaşındayım kuzum ama hayatta bazı şeyler anca rayına giriyor, çocuk düşünmeye başlayınca araştırıp öğreniyo insan bende çok bilgili değildim bu konularda ama bu forum alim etti valla Sen doktorunla görüş bence ve yumoş takibi yaptır gün aşırı ilişkiye gir ayrıca, inşallah bu ay güzel haberler alırız senden

TEMMUZ BAT

Karabiberim999 -------------> 1 Temmuz --------> 2. deneme
Afrodit26 --------------------> 1 Temmuz ---------> 1. deneme
ofaskmiacaba ----------------> 2 Temmuz -------> 3. deneme
Ysmn1096 -------------------> 2 Temmuz -------> 10. deneme ------------>
Lovely35 ---------------------> 2 Temmuz -------> 1. deneme ------------->
Abcdefcd -------------------> 2 Temmuz ---------> 6. deneme ------------>
Ezeleren --------------------> 2 Temmuz ---------> 4. deneme
Betiboop --------------------> 2 Temmuz ---------> 2. deneme
Anaesthesia ----------------> 2 Temmuz ---------> 1. deneme ------------> HAMİŞ
Kocamlaben ----------------> 3 Temmuz ---------> 1. deneme
Bendimahi ------------------> 3 Temmuz --------> 11. deneme ----------->
Esra_the_teacher ----------> 4 Temmuz ---------> 3. deneme ------------> HAMİŞ
Pettyy -----------------------> 4 Temmuz ---------> 2. deneme ------------> HAMİŞ
Zzzzynpppp -----------------> 5 Temmuz ---------> 3. deneme ------------>
Lutka -----------------------> 5 Temmuz ----------> 2. deneme
Denisee06 ------------------> 6 Temmuz ----------> 18. deneme
SerAynn --------------------> 7 Temmuz ----------> 8. deneme
Melcan20 -------------------> 7 Temmuz ----------> 14. deneme ----------->
Sebebiumut ----------------> 8 Temmuz ----------> 3. deneme
Nazligamzelim --------------> 9 Temmuz ----------> 4. deneme
Kaygılı -----------------------> 10 Temmuz ---------> 1. deneme
Shintoy ---------------------> 10 Temmuz ----------> 3. deneme ------------> HAMİŞ
Rahis -----------------------> 10 Temmuz ----------> 9. deneme
Esra51 ----------------------> 11 Temmuz --------> 5. deneme
Wuslt -----------------------> 12 Temmuz --------> 4. deneme
Nursekbr -------------------> 13 Temmuz ---------> 2. deneme
Bbsrslmoglu ----------------> 13 Temmuz ----------> 7. deneme
Mogami ---------------------> 14 Temmuz ---------> 3. deneme
Sekme ----------------------> 15 Temmuz ---------> 3. deneme
Eslemim ---------------------> 15 Temmuz ---------> 9. deneme
Hanfendi25 -----------------> 15 Temmuz ----------> 2. deneme
Elisa -------------------------> 16 Temmuz ----------> 2. deneme
Leylaaras -------------------> 16 Temmuz ----------> 3. deneme
Angel_askmelegi91 ---------> 16 Temmuz ---------> 4. deneme
Kilislielos --------------------> 18 Temmuz ---------> 14. deneme
Nilda_s ----------------------> 20 Temmuz ---------> 4. deneme
Angelina08 -----------------> 21 Temmuz ----------> 2. deneme
Larsson ----------------------> 22 Temmuz ----------> 2. deneme
Iustitia -----------------------> 24 Temmuz ---------> 2. deneme
Burcunaz1 -------------------> 24 Temmuz ----------> 2. deneme
Oksijen88 --------------------> 25 Temmuz ---------> 2. deneme
Opra -------------------------> 25 Temmuz ----------> 1. deneme
Candy_88 -------------------> 26 Temmuz ----------> 2. deneme
Afrodit26 --------------------> 26 Temmuz -----------> 2. deneme
Lovely35 ---------------------> 26 Temmuz -----------> 2. deneme
Blummmm --------------------> 27 Temmuz ----------> 4. deneme
Asi_m ------------------------> 27 Temmuz -----------> 1. deneme
Sweetamber -----------------> 29 Temmuz -----------> 2. deneme
Misslaydbird ------------------> 30 Temmuz -----------> 2. deneme
Aysemutlu --------------------> 30 Temmuz -----------> 2. deneme
Bendimahi -------------------> 30 Temmuz -----------> 12. deneme

AĞUSTOS BAT

Abcdefcd -------------------> 2 Ağustos ---------> 7. deneme
Zzzzynpppp ----------------> 3 Ağustos ----------> 4. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

NOT: Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Öyle deme kuzum yaaa bata kadar bekle bide 3gun kala sabah test yaparsın fosss cıkmayabilir eger bebişin geldiyse nasip ettıyse Allah cıkacaktır şimdiden olumsuz düşünme dur bakalım

anım

merhaba canım hayırlı akşamlar..size yazdıktan sonra akşam regl oldum herzamanki regl hani kahverengi pütürlü birşey gelmedi bu ay ilk defa bebek içinçalışmaya başlamıştık ne bilim çok heyecanlıydım olmadı inşallah rabbim çok geçiktirmeden nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…