2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende merak ediyorum bu saçma çizginin sebebini ve eğer hamilelik değilse bi daha da inanmam idrar testlerine

Mogami olmasa o çizgi çıkmazDi canım bence var bişeyler bide burda bi arkadas kaldı adete bi hafta kala kan testi negatifti sonra yükseldi olabilir bence üstelik sen kanı iki gün önce verdin belki yükseldi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Umuyorum dediğin gibidir canım bekleyelim bakalım yalancı çizgi mi yoksa sahici mi

Umuyorum dediğin gibidir canım bekleyelim bakalım yalancı çizgi mi yoksa sahici mi

Canım bu gece cizginin etkisiyle uykun kaçtı sanırım yoksa senı bu saatte burda görmek pek mümkün olmuyordu

Canim sen cok erken baktirdin kan tahliline mantiken 10 gunde yerlesse ancak cikiyordur kanina ve idrarina ancak gecer canimcim umarim iki gun sonra koyu cizgini goruruz benm de bata son 4 kaldi bekliyorum hicbise yapmadim buraya girmedikce aklima bile gelmiyo cok yogunum 60 kisi agirladim bu ramazan ancak bitti bu aksam pazara olmazsam pazartesi test yaparim artik allah hakkimizda hayirlisini versin insallah

Bol kalpli geceden merhaba kızlar :) Hiç kalkmamak üzere yatıyorum kafa rahatlığı için canım eşim bir günlüğüne kumbaga getirdi beni çok şirin olmuş buralar mogami tatlım inşallah hamilesindir topikcek bir şenlik olur Rabbim bu ay bebeğini sana nasip etsin hepimizin keseleri dolsun kangurucuk gibi:)

Son düzenleme:
Kızlar diğer topiklere baktım hamilelerin yazdıklarını okudum hep eşlerine nasıl haber vermişler kese görmeye gitmek kalp atısını duymak tekmelemeler falan yaaaaaa bende hemen hamile kalmak istiyorum bebişim benimle olsun bi an önce o heyecanı bende yaşamk istiyorum bebişimin kokusunu içime çekmek istiyorum Allahım bu yolda bizi sınamasın inşallah sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin en kısa zmanda beklemek cok zor şimdi diyorum keşke 1yıldan snra hemen bebiş yapsaydım eşime kızıyorum bu konuda da ve basına da kakıyorum daha önce çalışmalara başlıycaktık sen hemen olcak sandın diyorum oda garibim ben nerden bileyim hemen olmayacagını ben yapcaz hemen olcak diye düşünüyodum diyo öyle deyınce onada kıyamıyorum korkuyorum normal yolla olmayacak diye Allahım inşallah bekletmez ol der ve olur ay gece gece aglayasım bile geldi hiç böyle olmamaıştım neden böyle oldum acaba

Ayy canim insallah bu ay hamis kalirsin kotu dusunme annesi bu bebisler naz yapiyorlar bize insallah su mubarek ayda hamis kaliriz topikce

Resimde çok fluu ama elimde şuan ve bariz görüyorum

Canım benim bugün moralim bozuldu idrar testi yaptım negatif çıktı 18. Gün yumurtladım aslında ama dayanamadım yaptım bakmayacağım sayfaya dedim dayanamadım baktım senin fotoyu gördüm inanki kendimde görmüş kadar mutlu oldum hayırlı olsun kuzummm :)

Icimden geçenleri yazmissinn ((( dilerim.Rabbim kucağını boş koymaz. Isteyen herkesin ınş. Su mubarek vakitlerde yokmu isteyen istediğini vereyim.diyor.Rabbimmm.. isteyelim umutla bekleyelim.vardır insallah hayirli biir.vaktii. hasbinallah veli Nimel vekil ... Işimiz Allaha kalmiss ol diyecek olacak inşaallah.
Işin Allaha kaldıysa olmuş bil demişler.dua dua isteme vaktiii

ben de geç olarak görmüştüm ikinci silik çizgiyi canım hatta birinde vaktinde bile görmüştüm gerçi o çooook silikti..O sebeple söylüyorum bazen böyle sapıtabiliyolar ama seninki inşallah bebiştirrr dediğin gibi öyle olanlar da varr

ama bana öyle geliyor ki sen hamişsin en doğrusunu Mevla bilir tabi

Canım unutma stresde adeti geciktirtiyor ilk ay için normal ama :) öpüyorum

bende 3 ay yazz kullandim ve cok memnundum sonra biraktim esim korundu icim rahat degil diyodu bende ses etmedim. Simdi esimde korunmadi gecen ay. Odu kopuyodu regl gelince sasirdi bebek hemen olmuyomus demekki diyorum simdi. Gerci biz ovulasyonda degerlendiremedik yumurta catladiktan sonra degerlendirdik ama olmustu belki Rabbim bilir orasini. Bu ay bakalim nolucak:)

Canim batim 12 agustos oldu benim. 2.deneme de hayirli ve saglikli olarak gelsin insallah. Bozuldu moraller ama pek degerlendiremedik ondan bisey diyemiyorum da:)

Canım
unutma stresde adeti geciktirtiyor ilk ay için normal ama :) öpüyorum

Kesinlikle stres etkiliyor 30 31 gunu hic sasmayan dongum korunmasiz iliskide 35 oldu ya. Vallahi stres herseyin dusmani..

Bende yumurtalık tembelliği varmış. Sen neden klomen kullanmıştın ? yumurta takibini ovulasyon testleriylemi doktoraı yaptırdın ?

canım gunaydın benım yumurtalarım buyumuyo vee catlamıyo yanı yumurta atıyorum ama catlayacak duruma gelemıyor doktor adetın 5 gunu klomene baslattı gunde 3 tane seker ılacı ve kortızon verdı ılaç bıttıkten 3 gun sonra yumurtaları kontrol ettı yanı adettın 13 gunu 5 gun sonra tekrar cagırdı catlamısmı dıye baktı oda adetın 18 gunu sonrada beklemeye basladık eger yumurta gec olustuysa haftada ıkı defa gıttım yumurta takıbıne

canım resımde net secılmıyor ama sabah ılk ıdrarınla tekrar yap derım sana ınsallah vardır tatlım guzel haber verırsın bıze

canım benım allahım en kısa zamanda hayırlısını nasıp etsın sen ıcını ferah tut annesı en kısa zamanda gelecek sana sadece sabır gerektırıyo

çok üzgünüm evet bi şekilde allah belkide sana zamanı değil dedi belki daha çok üzüleceğin olaylar olacaktı bebeğinin sağlıksız olması sana bi şey olması gibi allah korusun. moralini yüksek tut gönlümden geçen o değerlerin yine eski haline dönmesi tabi umudum da var bakalım doktor ne diyecek bizimle paylaşırsın şimdi içini rahat tut doktor kesin bi şey diyene kadar

bu ayki çalışmalar tutacak kocana bakma tadını çıkar bi dahaki ay dikkat edeceksin çünkü inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…