Bende merak ediyorum bu saçma çizginin sebebini ve eğer hamilelik değilse bi daha da inanmam idrar testlerine
Mogami olmasa o çizgi çıkmazDi canım bence var bişeyler bide burda bi arkadas kaldı adete bi hafta kala kan testi negatifti sonra yükseldi olabilir bence üstelik sen kanı iki gün önce verdin belki yükseldi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Umuyorum dediğin gibidir canım bekleyelim bakalım yalancı çizgi mi yoksa sahici mi
Hatunlar o kadar silik bi çizgi gördüm ki hala şoktayım fotosunu çektim umarım sizde görürsünüz acaba diyorum buaharlaşma çizgisi falan mı allahım şoktayım oturduğum yerden bile görüyorum çizgiyi
Eki Görüntüle 1183726
Kızlar diğer topiklere baktım hamilelerin yazdıklarını okudum hep eşlerine nasıl haber vermişler kese görmeye gitmek kalp atısını duymak tekmelemeler falan yaaaaaa bende hemen hamile kalmak istiyorum bebişim benimle olsun bi an önce o heyecanı bende yaşamk istiyorum bebişimin kokusunu içime çekmek istiyorum Allahım bu yolda bizi sınamasın inşallah sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin en kısa zmanda beklemek cok zor şimdi diyorum keşke 1yıldan snra hemen bebiş yapsaydım eşime kızıyorum bu konuda da ve basına da kakıyorum daha önce çalışmalara başlıycaktık sen hemen olcak sandın diyorum oda garibim ben nerden bileyim hemen olmayacagını ben yapcaz hemen olcak diye düşünüyodum diyo öyle deyınce onada kıyamıyorum korkuyorum normal yolla olmayacak diye Allahım inşallah bekletmez ol der ve olur ay gece gece aglayasım bile geldi hiç böyle olmamaıştım neden böyle oldum acaba
Resimde çok fluu ama elimde şuan ve bariz görüyorum
Icimden geçenleri yazmissinnKızlar diğer topiklere baktım hamilelerin yazdıklarını okudum hep eşlerine nasıl haber vermişler kese görmeye gitmek kalp atısını duymak tekmelemeler falan yaaaaaa bende hemen hamile kalmak istiyorum bebişim benimle olsun bi an önce o heyecanı bende yaşamk istiyorum bebişimin kokusunu içime çekmek istiyorum Allahım bu yolda bizi sınamasın inşallah sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin en kısa zmanda beklemek cok zor şimdi diyorum keşke 1yıldan snra hemen bebiş yapsaydım eşime kızıyorum bu konuda da ve basına da kakıyorum daha önce çalışmalara başlıycaktık sen hemen olcak sandın diyorum oda garibim ben nerden bileyim hemen olmayacagını ben yapcaz hemen olcak diye düşünüyodum diyo öyle deyınce onada kıyamıyorum korkuyorum normal yolla olmayacak diye Allahım inşallah bekletmez ol der ve olur ay gece gece aglayasım bile geldi hiç böyle olmamaıştım neden böyle oldum acaba
Ay kuzum hadi inşallah nisan annelerine gidelim hep birlikte. Senin ne zaman batın???
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Bebeğim yarım saat sonra gördüm ama ne zaman çıktı bilmiyorum ilk 10 dk dan sonra bakmayı bıraktım dediğin gibi de olabilir çok ümitlenmek istemiyorum ama çizgi bana ben ona bakıyorumBu arada araştırıyorum bu geç çıkma mevzuunu ama okuduklarım genelde hamile kalmışlar geç görselerde o çizgiyi bilemiyorum yani neye yoracağımı
Bebeğim yarım saat sonra gördüm ama ne zaman çıktı bilmiyorum ilk 10 dk dan sonra bakmayı bıraktım dediğin gibi de olabilir çok ümitlenmek istemiyorum ama çizgi bana ben ona bakıyorumBu arada araştırıyorum bu geç çıkma mevzuunu ama okuduklarım genelde hamile kalmışlar geç görselerde o çizgiyi bilemiyorum yani neye yoracağımı
anım
merhaba canım hayırlı akşamlar..size yazdıktan sonra akşam regl oldum herzamanki regl hani kahverengi pütürlü birşey gelmedi bu ay ilk defa bebek içinçalışmaya başlamıştık ne bilim çok heyecanlıydım olmadı inşallah rabbim çok geçiktirmeden nasip etsin :)
Mogami bende 8 ay yazz kullandım inşallah tembellik yaptırmıyordur. Kullanırken ufacık bir şikayetim olmadı çünkü yine kullanacak olsam yazzdan başkasını kullanmam. Benide 3 gün erken geldi geçtiğimiz ay bıraktığım için onun dışında bir sorun yok şimdilik.
iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
adet düzensizliği sıkıntı tabi ama ovulasyon testi ile ve ateş ölçümü ile yumurtlamanı anlayabilrsin kuzum bana kalırsa ya bunları dene ya da doktor kontrolünde yumoş takibi yaptır çünkü düzensizlik yumurtlama dönemini anlamanı zorlaştırır
Canım
unutma stresde adeti geciktirtiyor ilk ay için normal ama :) öpüyorum
Bende yumurtalık tembelliği varmış. Sen neden klomen kullanmıştın ? yumurta takibini ovulasyon testleriylemi doktoraı yaptırdın ?
Hatunlar o kadar silik bi çizgi gördüm ki hala şoktayım fotosunu çektim umarım sizde görürsünüz acaba diyorum buaharlaşma çizgisi falan mı allahım şoktayım oturduğum yerden bile görüyorum çizgiyi
Eki Görüntüle 1183726
Kızlar diğer topiklere baktım hamilelerin yazdıklarını okudum hep eşlerine nasıl haber vermişler kese görmeye gitmek kalp atısını duymak tekmelemeler falan yaaaaaa bende hemen hamile kalmak istiyorum bebişim benimle olsun bi an önce o heyecanı bende yaşamk istiyorum bebişimin kokusunu içime çekmek istiyorum Allahım bu yolda bizi sınamasın inşallah sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin en kısa zmanda beklemek cok zor şimdi diyorum keşke 1yıldan snra hemen bebiş yapsaydım eşime kızıyorum bu konuda da ve basına da kakıyorum daha önce çalışmalara başlıycaktık sen hemen olcak sandın diyorum oda garibim ben nerden bileyim hemen olmayacagını ben yapcaz hemen olcak diye düşünüyodum diyo öyle deyınce onada kıyamıyorum korkuyorum normal yolla olmayacak diye Allahım inşallah bekletmez ol der ve olur ay gece gece aglayasım bile geldi hiç böyle olmamaıştım neden böyle oldum acaba
arkadaşlar herkese merhaba,
kimseyi boşuna meşgul etmek istemiyorum ama burası tuhaf biryer birsüre sonra kendine o kadar yakın görüyorsunki herkesi bilgi vermeyince paylaşmayınca kendini kötü hissediyorsun. biliyorsunuz 4 yıllık evliliğimde ilk defa bu ay gebelik testim pozitif gelmişti. mutluluğum tarif edilemezdi. ancak beta hcg değerim düşmeye başladı ve sanırım bebeğimi kaybediyorum( cuma kontrole gidicem doktorumla telefonda görüştüm. umarım kendiliğinden düşer daha fazla travma yaşamam. tüm desteğiniz için çok teşekkürler anne adaylığı maceram böylelikle bitmiş oldu ((
dua ve sabır zamanı sanırım şimdi....
Ben bugün eczaneden hcg marka 3.5 liraya test aldım çok tatlı bişiy. İlk gebelik testiyle bugün tanışmış oldum. Eczacı kızda adetiniz ne kadar gecikti dedi. Kem küm kıvırdım bir şeyler ben biraz aceleciyim gecikme yok daha falan dedim artık hiç inandırıcı olmamıştır eminim çünkü yalan söylemeyi hiç beceremem. Kadına desem ki geçen ay adet oldum ama yinede şüphelendim bir yapayım dedim kadın deli muamelesi yapar diye korktum. Her neyse koskaca bir tek çizgi gördüm. İnş. çiftini bu ay göreceğim ama gerçek anlamda çalışma yapıyoruz bu ay kocacım zaten daha ilk başladığımızda yaptığımızdan çok umıtlu hala o gün oldu zaten ben eminim biz şuan boşuna uğraşıyoruz diyip duruyor bu adam öldürecek beni. :)
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?