2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

okadar bllgisizim ki ben. hiç düşünmediğimden cocugu ilgi alanım değildi. yeni yeni dank etti yaş oldu 29 insan cocuk sahibi olmak istiyor.

bilgisizlik değğil insan niyet edince bilinçlenme ihtiyacı duyuyor bence bir iki ay iki günde bir ilişki yaşarsanız ve başka problemin yoksa birde aklını rahat bırakırsan olur olur bal gibi olur inşallah yasmin i bırakalı epey olmuş bir ay kendin gün aşırı çalış olmadı doktor kontollü gitmende yarar var yaramaz yumurtalar civciv çıkarana kadar

gunaydın canım ne oldu aksam duzeldımı aranız

dualarım seninle canım sende sabah akşam 70 defa subhaneallah 10 defa estagfirullah yine 9 defa subhaneallah ve onuncusunda estagfirullah deyip bebek için dua et ben bi dua kitabında buldum ediyorum inş
tamam canım okurum çok teşekkürler

gunaydın canım ne oldu aksam duzeldımı aranız

canım sağol sorduğun için kocamla evin girişinde karşılaştık sarıldı öptü beni sonra ben yemek yaparken hep yardım etti her zaman yapmaz! normal konuştuk sonra meyve koyıyım mı dedim yok ben istemiyorum sen istiyorsan ye dedi ben her zaman yerim biliyorsun dedim lafı soktum cevap vermicem dedi. verme verecek cevabın yok ben böyleyim kabul etmiyorsan iyisini bul aynaya bakk kusursuz biri var m ıacaba dedim düzgün söyleseydin dikkat ederdim dedim ses yok!! mesaj alındı. ben yanına gittim sarıldı öptü özür diler gibi iyi geceler dedim gittim yattım yani normal konuştum ama kırgın olduğumu anladı. ne yapsam dha bilemiyorum . bugün batım

Canım ne yaptın barıştın mı kocanla

günaydın tatlım üzüm e yazdığım gibi durumlar.beni üzdüğünü anladı ama bu beni tatmin etmedi sürekli laf sokarsam beni üzdğü için üzülmek yerine aramız kötü olucak kocamın huyunu biliyorum o yüzden sessiz sakin kalıp neşeli davranmıyorum o da anlıyor ama ne olur bilmiyorum

baska bıse yapma artık uzatırsan bozulur aranız onemlı olan hatasını anlaması ıdı oda bunu guzel anlamıs sıkıntı yok test yaptınmı ıdrarda

canım benim ahh bu eşlerrr :))) herkeste var sıkıntı ama bak bat gününmüş ne güzel bu seferlik bebiş için yumuşarsın belki

baska bıse yapma artık uzatırsan bozulur aranız onemlı olan hatasını anlaması ıdı oda bunu guzel anlamıs sıkıntı yok test yaptınmı ıdrarda

yok üzümüm yapmadım hasta olucağıma emin gibiyim eğer geçerse yapacağım geçen ay en olmadık zamanlarda yaptık bu ay çalışacağım kısmetse . ben bebişimi istiyorum sanırım hamilelikte onun için dikkat eder doğumdan sonra diyete devam ederim bu kilomla uygun olmasa da bebiş istiyorum . etrafta bir bebek görünce yıllardır bu hasreti çekiyomuşum gibi hissediyorum .sen nasılsın bulantılar var mı yaramaz mı bizim güççük bezelye

hımm anladım canım eşin pişman olmuş belli üzme kendini tatlım kız bide senin batın bugündü deilmi

ilk deneme ve bat 14

ıyı olmana sevındım bugun daha ıyım henuz yemek yemedımde ondan sanırım oğlumu 14 haftamda hıssetmıstım dun aksam bunu hıssettım halbukı daha erken ama bende sasırdım keske yapsaydın sabah ılk ıdrarla nasıp allahım ınsallah sanada verır en kısa zamanda varsa testın yapsana catlarım valla

canım benim ahh bu eşlerrr :))) herkeste var sıkıntı ama bak bat gününmüş ne güzel bu seferlik bebiş için yumuşarsın belki

battan umutlu değilim canım :18: bugün yarında biraz uzak davranıcam batı atlatana kadar biraz gururumu okşasın sonra çalışmalara başlarız senin bat ne zaman

hımm anladım canım eşin pişman olmuş belli üzme kendini tatlım kız bide senin batın bugündü deilmi

hepiniz sora sora heyecan yaptım gördün mü umutsuzum ağrılarımı seziyorum ya ben bu ay 3 kere hayal kırıklığı yaşadım daha gün aşırı çalışma yapıp üstüne batım geçmeden bi dahaki bat a kadar heyecan yapmıcam senin durumlar nasıl :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…