Bu ara benimde karnımda ve kasıklarımda gel gitler var sanırım yumurtam çatlıyor çatlarsa da içerde sperm var ki buluşsunlar hemen.
Bu arada ben bu ay belirti neyin aramayacağım kızlar. Çoğunun öyle geliyor bebişler. Belirtilere daldıkça rüya görüyoruz.
benim şubatta ertesi gün hapı kullanmam sebebiyle adet düzenim o ara bozuldu. ben ortalama 32 33 günde bir oluyorum ve en son 8 haz. da oldum . allahım bebek olur diye korkup hap aldım şimdi olsun diye almıyorum :2::2: hatamı anladım inş. bu ay adet olursam hemen ertesinde gün aşırı olmaya çalışıcam
Himm seninki daha karışıkmis canım benim kendiminkinde bile kafam karıştı sordum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hadi bakalım sarılsınlar sıkı sıkııııııııı bu ayki çalışmalardan bende çok umutluyum ama aramızda artık çalışmasınlar onların bu ay olsun umutları var çünkü dediklerim var onların hemen olur inşallah
yok şu an akıntı bile yokelisa ben hesap kitap yapıyorum bat 11 sanırım:26: karnım bi olacakmmış gibi ağrıyor bi bi şey yok ama yarın karın ağrım artarsa anlarım ki oluyo
Elisacım en güzeli canım benim. Zaten eşindede sendede bir problem yoksa gelecektir miniğiniz vakti zamanıysa. Mesela benim tertemiz olduğumu söyledi doktorum istediğim ay hamile kalabileceğimi bile söyledi. Hiç bir şey kullanmana gerek yok pırıl pırılsın zaten çok sağlıklısın dedi ve hemen folik asit yazdı eşimdede problem yok ise zaten bu ay olmazsa bir kaç ay sonra gelip onun beni bulacağına eminim hatta çalışma bile yapmayabilirim kendiliğinden olsun diye. Bu ay deniyorum, ağustos- eylül de denerim ama sonrasını artık çalışma yapmayarak geçiricem. Plansız bir birliktelikle gelsin tabi ben o zamana kadar hamiş kalmaz isem.
İvit bende sıramı onlara verebilerem.
Ohhh ne güzel olmazda inşallah bize o güzel haberi verirsin belki bebişin yerine yrleşiyordur annesidua edecegım ınsallah olmazsın
Evet canım bizimde tam anlamıyla bu ay ilk denememiz bekliyoruz bakalım bende önümüzdeki haftadan itibaren folic asit kullanmaya başlayacagım bizimde öyle canım yumurtlama dönemine dikkat ettik ama çokta kasmadık ama benım yumrtlama donemım cok degısıktı dedıgım gıbı bekledıgım akıntım olmadı cok dıkkatlı takıp ettım kacırmı olamam suan parca parca olan akıntıda gelmıyor BAt ı beklıyorum
Ohhh ne güzel olmazda inşallah bize o güzel haberi verirsin belki bebişin yerine yrleşiyordur annesidua edecegım ınsallah olmazsın
Evet canım bizimde tam anlamıyla bu ay ilk denememiz bekliyoruz bakalım bende önümüzdeki haftadan itibaren folic asit kullanmaya başlayacagım bizimde öyle canım yumurtlama dönemine dikkat ettik ama çokta kasmadık ama benım yumrtlama donemım cok degısıktı dedıgım gıbı bekledıgım akıntım olmadı cok dıkkatlı takıp ettım kacırmı olamam suan parca parca olan akıntıda gelmıyor BAt ı beklıyorum
aynen bende ama ne parayla ne sırayla nasip bu işler allah hepimizin gönlüne göre versin evlatlarımızı göstersin sağlıklarıyla
Canim 18.gun yumurtluyosan ustune 14 ekle bati oyle hesapla. Gec dollenmedir eger olduysa da.
inşallah ilk deneme değil ilk korunmasızlardı bizim ne yumurta takibi yaptım ne bi şey bakalım bu ay artık sanıyorum senin içinde hayırlı olan zaman olsun inşallah ama eşinle beraber bi umut içindesiniz o yüzden inşalllah bu ay olur bebiş :13:
Folik asit için geç bile kalmışsın kuzucum neden hemen başlamıyorsun bana da diyorlardı burdakileri dinlemedim doktorum önersin dedim ama hepsi ya folic plus ya da folbiol yazıyor hatta bana bunun bir sürü çeşitleri var sen istediğini de alabilirsin ben folbiol yazdım dedi.
Benimde yarın yumurtamın çatlayacağı gün bugün katı kıvamlı akıntım gelmeye başladı.
İnşallah canım çok dua ediyorum Allah herkese nasip etsin.İnşallah bebeğim senin içinde ne zaman hayırlıysa o zaman olsu ama inşallah bu ay hayırlıdır senin bebiş sevincini yaşarız
Dogru diyorsun tatlım ben hemen alıp başlamalıyım, çatlasın bakalım yumurttan arkadaslarıda hemen gitsin buluşsunlar biran önce
Eşim bi şey yemezsen başın döner yazdı bende ona bundan sonra böyle başım dönmüş sağlığım bozulmuş önemli değil önemli olan doğumdan sonraki kadınlar gibi kilolu gözükmiyim sağlık moral neşe insanlık bunlar boş şeyler yazdımKötüyüm ben kötüyüm
kan daha 3 gün önce verdim o yüzden hiç kan vermeyi düşünmüyorum çok zahmetli geliyo yahuyarın sabah bi daha idrarda bakarım artık, inşallah kuzum... böyle enteresan şeylerde beni bulur zaten
Folik asit için geç bile kalmışsın kuzucum neden hemen başlamıyorsun bana da diyorlardı burdakileri dinlemedim doktorum önersin dedim ama hepsi ya folic plus ya da folbiol yazıyor hatta bana bunun bir sürü çeşitleri var sen istediğini de alabilirsin ben folbiol yazdım dedi.
Benimde yarın yumurtamın çatlayacağı gün bugün katı kıvamlı akıntım gelmeye başladı.
Canım benimde takvimime göre yumurtamin catlayacagi gun yarin bakalım dediğin gibi katı kıvamlı olan akıntım başladı buarada hemen başlayın kızlar folikasit e doktorum 3 ay önce bile başlamak lazım demişti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugün eczaneden al sonuçta hepsi aynı hamile kalmak isteyenlerin günde en az 4 mg folik asit almaları gerekiyor. Folbiol 5 mg. zaten vücut fazlasını idrarla atıyormuş. Teyzeme annem bebek düşündüğümüzü söylemiş teyzemin ilk sorduğu folik asite başladın mı oldu.
Kasıklarımda ara ara batmalar var ama bu bebek olamaz daha muhtemelen yumurtam yüzünden. Şu akıntı gelsede rahatlasam ya.
Bat öyle hesaplanmıyor ama canım sen hcg seviyesinden bahsediyorsun sanırım geç yumurtladım zaten 18. gün yumurtladım ama bilmiyorum ben kırmızıları görecek gibi hazırlayayım kendimi de hayal kırıklığı olmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?