2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bu ara benimde karnımda ve kasıklarımda gel gitler var sanırım yumurtam çatlıyor çatlarsa da içerde sperm var ki buluşsunlar hemen.

hadi bakalım sarılsınlar sıkı sıkııııııııı bu ayki çalışmalardan bende çok umutluyum ama aramızda artık çalışmasınlar onların bu ay olsun umutları var çünkü dediklerim var onların hemen olur inşallah

Bu arada ben bu ay belirti neyin aramayacağım kızlar. Çoğunun öyle geliyor bebişler. Belirtilere daldıkça rüya görüyoruz.

Kesinlikle belirtiler hayal kirikligi yapiyor ya. Benimde gecen ay ilk denemeydi doktor sadece folik yazicam hersey yolunda dedi allaha sukur dedim eve geldim akisina biraktim son hafta gogus agrisindan idrara her seyi gebelige yorar oldum. Sonra regl ustune stresten 5 gun gecikti. Bu ay ramazan diye kasmiycam insallah agustos eylul istedigi zaman gelsin hayirlisiyla.

Himm seninki daha karışıkmis canım benim kendiminkinde bile kafam karıştı sordum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Himm seninki daha karışıkmis canım benim kendiminkinde bile kafam karıştı sordum

BENİM BAT IM BİRAZ KARIŞIK İŞT BUGÜN YARIN KIRMIZILARI GÖRÜRSEM BUNDAN ÖNCEKİ SON İKİ ADET TARİHİNE GÖRE ÇALIŞMA YAPARIM DİYORUM SEN İÇİNİ FERAH TUT ANLADIĞIM KADARIYLA OLMUYO STRESİ GELMİŞTİ BİRAZ AMA SİZİN İÇİN BUNU DEMEK ÇOK ERKEN İNŞ BU AY OLMADI ÖBÜR AY OLUR

İvit bende sıramı onlara verebilerem.

yok şu an akıntı bile yok elisa ben hesap kitap yapıyorum bat 11 sanırım:26: karnım bi olacakmmış gibi ağrıyor bi bi şey yok ama yarın karın ağrım artarsa anlarım ki oluyo

Ohhh ne güzel olmazda inşallah bize o güzel haberi verirsin belki bebişin yerine yrleşiyordur annesi dua edecegım ınsallah olmazsın

Evet canım bizimde tam anlamıyla bu ay ilk denememiz bekliyoruz bakalım bende önümüzdeki haftadan itibaren folic asit kullanmaya başlayacagım bizimde öyle canım yumurtlama dönemine dikkat ettik ama çokta kasmadık ama benım yumrtlama donemım cok degısıktı dedıgım gıbı bekledıgım akıntım olmadı cok dıkkatlı takıp ettım kacırmı olamam suan parca parca olan akıntıda gelmıyor BAt ı beklıyorum

inşallah ilk deneme değil ilk korunmasızlardı bizim ne yumurta takibi yaptım ne bi şey bakalım bu ay artık sanıyorum senin içinde hayırlı olan zaman olsun inşallah ama eşinle beraber bi umut içindesiniz o yüzden inşalllah bu ay olur bebiş :13:

Folik asit için geç bile kalmışsın kuzucum neden hemen başlamıyorsun bana da diyorlardı burdakileri dinlemedim doktorum önersin dedim ama hepsi ya folic plus ya da folbiol yazıyor hatta bana bunun bir sürü çeşitleri var sen istediğini de alabilirsin ben folbiol yazdım dedi.

Benimde yarın yumurtamın çatlayacağı gün bugün katı kıvamlı akıntım gelmeye başladı.

Canim 18.gun yumurtluyosan ustune 14 ekle bati oyle hesapla. Gec dollenmedir eger olduysa da.

Bat öyle hesaplanmıyor ama canım sen hcg seviyesinden bahsediyorsun sanırım geç yumurtladım zaten 18. gün yumurtladım ama bilmiyorum ben kırmızıları görecek gibi hazırlayayım kendimi de hayal kırıklığı olmasın :)

İnşallah canım çok dua ediyorum Allah herkese nasip etsin. İnşallah bebeğim senin içinde ne zaman hayırlıysa o zaman olsu ama inşallah bu ay hayırlıdır senin bebiş sevincini yaşarız

Dogru diyorsun tatlım ben hemen alıp başlamalıyım, çatlasın bakalım yumurttan arkadaslarıda hemen gitsin buluşsunlar biran önce

Bugün eczaneden al sonuçta hepsi aynı hamile kalmak isteyenlerin günde en az 4 mg folik asit almaları gerekiyor. Folbiol 5 mg. zaten vücut fazlasını idrarla atıyormuş. Teyzeme annem bebek düşündüğümüzü söylemiş teyzemin ilk sorduğu folik asite başladın mı oldu.

Kasıklarımda ara ara batmalar var ama bu bebek olamaz daha muhtemelen yumurtam yüzünden. Şu akıntı gelsede rahatlasam ya.

Son düzenleme:

Çok iyi yapmışsın canım bazen kötülük iyi şeyler doğuruyor

kan daha 3 gün önce verdim o yüzden hiç kan vermeyi düşünmüyorum çok zahmetli geliyo yahu yarın sabah bi daha idrarda bakarım artık, inşallah kuzum... böyle enteresan şeylerde beni bulur zaten

Aynen canım ben de alırken alıyorum acımadan da vermeye gelince cıkkk yap bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum ayrıca ameliyatı takma kafana ben de 7 yıl önce oldum kist ameliyatı hatta eşimin ailesi duyunca ameliyat olduğumu çocuğu olmaz onun diye evlenmemizi istemediler takacak olduktan sonra ooo...insanın canını sıkıyor aklına gelince ama şu an sağlıklıyız çok şükür ne de olsa verecek olan Allah :)

Canım benimde takvimime göre yumurtamin catlayacagi gun yarin bakalım dediğin gibi katı kıvamlı olan akıntım başladı buarada hemen başlayın kızlar folikasit e doktorum 3 ay önce bile başlamak lazım demişti

Opra nerelerdeydin gelirse bu bebişler belki de aynı gün doğacak canım. Folik asite en az 3 ay önceden başlamak gerekiyormuş. Ben yaklaşık 40 gündür kullanıyorum. 10 tane hapım kaldı. Yine alacağım ara vermeden devam edeceğim. Biz tabi çalışmaları ağustosta başlatacağız diye düşünerekten doktor randevusu almıştık ama çok istediğimizden öne çektik.

Tamam tatlım çok sağol başlayacağım sen hangisini kullanıyorsun

kızlar bısey sorucam salı gını dr muayne etmıstı yumurtam 15 mm olmus dedı ve bugun kasıklarmda hafıf agrı var boyle agırık hıssedıyorum sefaf akıntı daha gelmedı 2 gundur de calısma yapamıyoruz esım rahatsızdı bugun gun ıcerısınde yapıcaz allahın ıznı ıle acaba yumurtam calıyormu yoksa gecmı kaldım

kızlar bişey sorucam benim en son adet günüm 24 hazirandı bittikten sonra hergün ovulasyn testi yaptım o zaman daha koyuydu şmdi yok gbi 2. çizgi acaba ben biter bitmez yumurtluyomuyum olurmu öyle bişey yumurtlamamda sorun yok dedi doktor anlamadm bişey hesaplamalara göre bu günlerde yumurtlamam ama akıntım var fakat çok sıvı anlamadm bşey ya acaba sorun mu vr bende

Yok canim demek istedigim su. Dongun kac gun olursa olsun yumurtlama gununden sonraki gun sayisi degismez biliyorum. 35 gun de surme 28 gun de surse yumurtlama gununden 14 gun sonra adet beklenir. Benim bat 3 temmuzdu mesela gec yumurtladigim icin 8 temmuza kaydi batim. Yani sen 33.gununde adet olmadiysan suphelenip test yapmalisin canim. Ben adetim gecikti diye 34.gunde test yaptim 35.gunde regl oldum mesela. Bencede en iyisi son gune kadar beklemek ya gerisi yuce rabbimin takdiri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…