slm kızlar nasılsınız yenı anne adaylarını tebrık ederım mogamıcım nasılsın bebgım hala taet yapmadınmı yaaa mujdelı haberlerını beklıyorum cnm benım bu aralar fazla gıremıyorum ramazandan dolayı benımde cuma gunu dr randevum var test sonuclarını gosterıcem gebetık bolumune dua edın kızlar bısy cıkmasın rabbım bu guzel ayda kımsenın kucagını bos bırakmasın ........amin
Akşamıda değerlendireceğiz o zaman kızlar teşekkürler cevaplar için. Zaten dün gece de olmuştu yumurtayı kaçırmamışımdır herhalde.
iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Kızlar ovulasyon testi aldım adetim bugun bitti testi ne zaman yapmalıyım ☺️
Kızlaaar bugün bat günüm evde predictor vardı yaptım test bozuktu sanırım c ve t silik çıktı sonra ovu. testlerinin hediyesi olanı yaptım 1 dk içinde ikinci çizgi çıktı yarın kan testi yaptıracağım dua edin sağlıklı bir gebelik olsun o kadar güzel bir duygu ki inşallah yarın hayal kırıklığına uğramam :)
Canımmmm hadi hayırlısı olsun inşallah haberini bekliyoruz heyecanla :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah canım dua edin bana hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum..
canım afrodit26 yıda listede negatif olarak değiştir.coktan reglısı bıttı bu aykı yumurtaları yakalamaya calısıyor :) sanırım unuttu haber vermeyı
dualarım seninle canım inşallah hemen bebişinin haberını alırsın ve sagsalim kucağına
pettty nerelerde acaba?bebişi nasıl?
canım bekle sen yarını yarın ateş kesin sonucu gösterecek benım gecen ay sabah atesım düşüktü öğleden sonra kırmızılar geldi inşallah senin ateş düşmez kuzum
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
Kızlaaar bugün bat günüm evde predictor vardı yaptım test bozuktu sanırım c ve t silik çıktı sonra ovu. testlerinin hediyesi olanı yaptım 1 dk içinde ikinci çizgi çıktı yarın kan testi yaptıracağım dua edin sağlıklı bir gebelik olsun o kadar güzel bir duygu ki inşallah yarın hayal kırıklığına uğramam :)
slm kızlar nasılsınız yenı anne adaylarını tebrık ederım mogamıcım nasılsın bebgım hala taet yapmadınmı yaaa mujdelı haberlerını beklıyorum cnm benım bu aralar fazla gıremıyorum ramazandan dolayı benımde cuma gunu dr randevum var test sonuclarını gosterıcem gebetık bolumune dua edın kızlar bısy cıkmasın rabbım bu guzel ayda kımsenın kucagını bos bırakmasın ........amin
cnm ben bebegımı kaybettım dr genetık test sonuclarımı gosterıcem ..
selam canım bu kez 14. günde yumurtlamış olabilirsin geçen ay bende hiç akıntı yakalayamadım belli olmuyo bazen dün ov.testine göre yumurtladım ve çalışma yapmadan önce bi akıntımı kontrol edeyım dedım baktım uzuyooo
Rabbim bu mübarek günlerde yüzünü güldürsün inşallah canım duacınız hep birlikte
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oooooo bebeğim hadi inşallah güzel haberlerle gel
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?