2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

slm kızlar nasılsınız yenı anne adaylarını tebrık ederım mogamıcım nasılsın bebgım hala taet yapmadınmı yaaa mujdelı haberlerını beklıyorum cnm benım bu aralar fazla gıremıyorum ramazandan dolayı benımde cuma gunu dr randevum var test sonuclarını gosterıcem gebetık bolumune dua edın kızlar bısy cıkmasın rabbım bu guzel ayda kımsenın kucagını bos bırakmasın ........amin

dualarım seninle canım inşallah hemen bebişinin haberını alırsın ve sagsalim kucağına

pettty nerelerde acaba?bebişi nasıl?

Akşamıda değerlendireceğiz o zaman kızlar teşekkürler cevaplar için. Zaten dün gece de olmuştu yumurtayı kaçırmamışımdır herhalde.

iPhone'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Kaçırmamissindir tatlım bu akşamda garantiye al

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlaaar bugün bat günüm evde predictor vardı yaptım test bozuktu sanırım c ve t silik çıktı sonra ovu. testlerinin hediyesi olanı yaptım 1 dk içinde ikinci çizgi çıktı yarın kan testi yaptıracağım dua edin sağlıklı bir gebelik olsun o kadar güzel bir duygu ki inşallah yarın hayal kırıklığına uğramam :)

Canımmmm hadi hayırlısı olsun inşallah haberini bekliyoruz heyecanla :)

İnşallah canım dua edin bana hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum..

Rabbim bu mübarek günlerde yüzünü güldürsün inşallah canım duacınız hep birlikte

canım afrodit26 yıda listede negatif olarak değiştir.coktan reglısı bıttı bu aykı yumurtaları yakalamaya calısıyor :) sanırım unuttu haber vermeyı

Canım eve gidince düzeltirim teşekkürler hatırlatma için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam canım bu kez 14. günde yumurtlamış olabilirsin geçen ay bende hiç akıntı yakalayamadım belli olmuyo bazen dün ov.testine göre yumurtladım ve çalışma yapmadan önce bi akıntımı kontrol edeyım dedım baktım uzuyooo[/QUOTE]

Umarım düşmez canım yarını bekleyip görelim. Sana da iyi çalışmalar kuzum Allah boş geçirmesin bu ay

Oooooo bebeğim hadi inşallah güzel haberlerle gel

Senin sonuçların temiz çıkacak kuzum içini ferah tut ... Ben yarın adet olmayı bekliyorum olmazsam yapacağım test

Umarım düşmez canım yarını bekleyip görelim. Sana da iyi çalışmalar kuzum Allah boş geçirmesin bu ay

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Amin kuzum ardı ardına gelsin bebiş haberleri

Rabbim bu mübarek günlerde yüzünü güldürsün inşallah canım duacınız hep birlikte

Amin canım inş. hepimizin yüzü güler tez zamanda

Oooooo bebeğim hadi inşallah güzel haberlerle gel

İnşallah mogamicim senden de bekliyorum yarın güzel haberler :)

Çok sevindım canım hayırlı olsun inşallah

Ayy canim cok sevindim hayirli olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…