cnm bn gecen ay meraktan adetin ertesi gün başladm 14.günde kırmızı oldu bu ay 9.günüm bgn daha başlamadm yarın yada salı başlıcm
Ayy canim cok sevindim hayirli olsun :))
Sağol canım darısı başınıza inş. Yarın kan tahlili yaptıracağım dua edin bir sorun olmasın :)
Kızlar cuma idrar testi Yaptım Sonuç negatif ama Hala adet olmadım elisa seni çok Merak ediyorum ama buraya zor bağlandım okuyamiyorum Lütfen Yarin gelsin
Kizlar sabah kahve rengi akintim oldu adet oldum diye pet koydum pette bisey yok 2 gun once kan testi yaptirdim hamilelikte yok sizce bu ne olabilir
canım afrodit26 yıda listede negatif olarak değiştir.coktan reglısı bıttı bu aykı yumurtaları yakalamaya calısıyor :) sanırım unuttu haber vermeyı
Kızlar ovulasyon testi aldım adetim bugun bitti testi ne zaman yapmalıyım ☺️
tatlım ben te o zaman söledim de mogami görmedi galiba ya da unuttu ben de bi daha sölemedim :) yumurtayı yakaladım hatta bugun evde değildim test yapamadım ama devam etsem mi ki testlere ben adete kadar bi daha oluşma ihtimali var mıdır ?
hatırlamıyorum tatlım da yapmadım sanırım alıntı ya haklısın ama bu ay unutmıcam , mogamiii ben hamişim beni öyle değiştir dicem inşallahalıntı yaptıysan görmüş olmam gerekirdi bebeğim ama sen bana kendini devamlı hatırlat bazen yetişemiyorum ya da atlayabiliyorum
hatırlamıyorum tatlım da yapmadım sanırım alıntı ya haklısın ama bu ay unutmıcam , mogamiii ben hamişim beni öyle değiştir dicem inşallah
Kuzum 21. gün olan artış çok acayip o nasıl bi fırlamadır acaba o gün mü yerleşme oldu
Mogami bilemedim ki canım o gün çok kırıklık vardı ama burnum falan akmadı benimde kafamı karıştırıyor :) :)
Hmmm umuyorum benim tahminim doğru çıkar olası bi hastalık sebebiyle yükselmemiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?