2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Sağol canım insan ateşe sevinir mi seviniyoz işte umut fakirin ekmeği :)

Kuzum valla öyle ama bu ateş cidden şahane bi teknik yahu yumoş zamanını da adet zamanını da hamileliği de net bi şekilde söylüyor insana

Kuzum valla öyle ama bu ateş cidden şahane bi teknik yahu yumoş zamanını da adet zamanını da hamileliği de net bi şekilde söylüyor insana

Aynen canım ben ovulasyon testini sadece emin olmak için yapıyorum şimdi ateşim 36.6 gidiyor bana azmış gibi geliyor hamile chartlarına baktım genelde 37 ve civarı bakalım yani grip olduysamda tam zamanını buldu yani dinine yanayım ilk 14 günde olsa ya kafa karıştıracak ya işte :)

Kızlar slm benim 17 sinde adet günüm ben geçmesini bekleyemeden 6 gün önce kan tahlili yaptırdım ve negatif çıktı ya adetten bir hafta öncesine kadar kan tahliline kadar çıkar dediler ama ben hala umut ediyorum hamile olamaz mıyım

Aksilik işte en olmayacak zamanlarda olur

FF deki kartları bende inceledim ama illa 37 gerekmiyor canım daha düşük ısılarda da hamilelik oluyor kendini 37 ye şartlama

Batına 3 gün var ne zaman test yapacaksın adeti mi bekleyeceksin

Beklerim herhalde canım negatif çok moral bozuyor ne Şam'ın şekeri ne arabın yüzü :)

Canım bizim bi arkadaşımızda 6 gün kala kanda negatifi görüp adeti 1 gün geçince pozitifi gördü şimdi hamiş ... 5 haftalık oldu sanırsam ... yani adetini bekle çok erken yapmışsın

Canım bizim bi arkadaşımızda 6 gün kala kanda negatifi görüp adeti 1 gün geçince pozitifi gördü şimdi hamiş ... 5 haftalık oldu sanırsam ... yani adetini bekle çok erken yapmışsın

saol canım ya darısı başımıza inşallaaaahh.. perşembeye kadar bekleyeceğim..

iyi geceler calısma yaptım, ben de geldım. ff e gore yumurtlamısım her nekadar ov testlerınde henuz + gormesemde calışmalara devam belki yarın + gorursem xy askerlerım mıntıkadar hazır ve nazır olsunlar dıye

Kızlar kandil günü ilişki günah mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benım bıldıgım kadarıyla hayır. o geceyı ıbadetle gecırmek daha hayırlı. bu yuzden o işle vakıt kaybetmektense dua ,namazla gecırın derler. dıye bılıyorum

benım bıldıgım kadarıyla hayır. o geceyı ıbadetle gecırmek daha hayırlı. bu yuzden o işle vakıt kaybetmektense dua ,namazla gecırın derler. dıye bılıyorum

Başka bir topikte bi kızla tartıştık da ondan sordum Sağol canım

Canım peygamberimizin Hz. Ali'ye tavsiyesi var bazı mübarek gecelerde hanımına yaklaşma doğacak olan çocuk ya altı parmaklı ya da sakat olur vs diye ama biri beraat kandili ötekiler ne hatırlamıyorum şimdi çocuk düşünen herkese onu internette bir araştırıp okumasını tavsiye ederim

Başka bir topikte bi kızla tartıştık da ondan sordum Sağol canım

rıca ederım canım. sonucta o işte eşinle ise helal. kaldıkı Allah, karı kocanın bırbırıyle ılgılenmesınden hoşnut olurmuş. bu sebeple helal olan bişey belli gunlerde neden haram olsun ki ?

arkadaslar lutfen erzurumlu ibrahim hakkı evet alım ve bılgılı bı ınsanmış. ona sozum yok ama peygamberimizin bunu soyledıgının kesın delıllerı varmı sonucta ayet degıl bu. kaldıkı sakat cocuk olcak olsaydı mılyaarlalrca ınsan bu tarıhlere bakmaksızın cocuk yapıo. 3te2 sı ozurlu olurdu. erzurumlu ibrahim hakkının marıfetname sını okursanız ne demek ıstedıgımı anlarsınız. haftanın hemen hemen her gununden bahsedıyo kendılerı.
Kuran da yazıyo mu Hayır. ilgili hadısın kesınlıgı ıse suphelı. bu yuzden benım kendı fıkrım korkmaya gerek yok rabbımın her gunu bereketlı helal ve hayırlıdır.takılmayın.

Son düzenleme:
rıca ederım canım. sonucta o işte eşinle ise helal. kaldıkı Allah, karı kocanın bırbırıyle ılgılenmesınden hoşnut olurmuş. bu sebeple helal olan bişey belli gunlerde neden haram olsun ki ?

Ya illa ki günah değil de demedim ama bilmeden etmeden insanları dinden Soğutuyollar böyle böyle. Ibadetini et duanı yap sonra girmek istiyorsan gir ilişkiye Allahın helal kıldığı bişey i niye haram ediyoruz ki anlamadım

Diyorsun ki erkek olsun Çalış kuzum çalış bata doğruda heyecan basıyor fena halde benimde sabaha adet olmam gerek

Kız sağlam çalışın haa bu ay hamile haberi alalım senden

Canim baktım Erzurumlu hakkı ibrahim in marifetnameSinde bahsediyor bundan

Bebeğim eşin o senin helalin bu işin kandille oruçla bayramla ne ilgisi olur ki günah kavramını bu kadar doğal ve güzel bir olayla yan yana getirmek bile mantıksız

Sen eşinle dilediğini yaşa kuzum

Diyorsun ki erkek olsun Çalış kuzum çalış bata doğruda heyecan basıyor fena halde benimde sabaha adet olmam gerek

Kız sağlam çalışın haa bu ay hamile haberi alalım senden

benım pm ler sen kadar olmasa da ıyı sayılır bakalım yarın pozitifi yakalamam lazım senınde benımde

Son düzenleme:
Bebeğim eşin o senin helalin bu işin kandille oruçla bayramla ne ilgisi olur ki günah kavramını bu kadar doğal ve güzel bir olayla yan yana getirmek bile mantıksız

Sen eşinle dilediğini yaşa kuzum

Ay sorma ya kız küstah dedi ayeti yalanladı dedi hamileyim senin yüzünden kanama başladı dedi neye uğradığımi şaşırdım haklısın canım Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…