Ay sorma ya kız küstah dedi ayeti yalanladı dedi hamileyim senin yüzünden kanama başladı dedi neye uğradığımi şaşırdım haklısın canım Sağol
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bebegım ff e gore ıdrar testıne yapacagın gun ıcın gerı sayıyo. 1 oldugu gun ıdrar testı en anlamlı sonucu verıoBen baya baya abartmıştım kuzum ama senin pm ler tam ayarında
Bacım şu stats kısmındaki 5 4 3 ün anlamı ne ola ki sen biliyor musun
Ben baya baya abartmıştım kuzum ama senin pm ler tam ayarında
Bacım şu stats kısmındaki 5 4 3 ün anlamı ne ola ki sen biliyor musun
bebegım ff e gore ıdrar testıne yapacagın gun ıcın gerı sayıyo. 1 oldugu gun ıdrar testı en anlamlı sonucu verıo
canımcım bıse sorcam, mesela ben yarın + i gorsem ov testınde. bu gecekı calısma işe yararmı. bıde onumuzdekı 2 gun aralıksız mı yapayım ne dersın + ı gorursem
yarın pozitifi yakalarsan bu geceki çalışma işe yarayabilir ama şu var test silikleşince çalışmayı yapın mutlaka diyorlar yani 24 36 saat sonra dolayısıyla dünkü ilişkinin üstüne yarını ve sonraki günü koyarsan toplam 48 saat falan geçer üstünden bu da içindeki sperm miktarını çoğunlukla yok etmiş olur
Bence poz. gördüğün gün ve sonraki gün çalışma yap
tamam canım ozaman yarın aksamustu ov testıne gore hareket etcem + gorursem pm,ertesı gunde pm. yok - olursa yatış, istirahat
Canim baktım Erzurumlu hakkı ibrahim in marifetnameSinde bahsediyor bundan
arkadaslar lutfen erzurumlu ibrahim hakkı evet alım ve bılgılı bı ınsanmış. ona sozum yok ama peygamberimizin bunu soyledıgının kesın delıllerı varmı sonucta ayet degıl bu. kaldıkı sakat cocuk olcak olsaydı mılyaarlalrca ınsan bu tarıhlere bakmaksızın cocuk yapıo. 3te2 sı ozurlu olurdu. erzurumlu ibrahim hakkının marıfetname sını okursanız ne demek ıstedıgımı anlarsınız. haftanın hemen hemen her gununden bahsedıyo kendılerı.
Kuran da yazıyo mu Hayır. ilgili hadısın kesınlıgı ıse suphelı. bu yuzden benım kendı fıkrım korkmaya gerek yok rabbımın her gunu bereketlı helal ve hayırlıdır.takılmayın.
Yaaaaaa yürüsün gitsinler Allah aşkına şu mübarek günlerdende mi utanmamışta olan kanamasının suçunu sana atmış terbiyesiz böyle şeylerle ilgileneceğine önce karnındaki sabinin sağlığını düşünsün hey Allahım ne günlere kaldık
Hamilelik hormonları tavan yaptırdı diye düşünüp sustum bişey demedim:)
valla tatlım ben biter bitmez başladım yani 6. günde 13. gün yakaladım yumurtayı hemen yap çoksa
Aldırmamakla en iyisini yapmışsın canım
Herşeyi Allah bilir biz ne dersek boş bunu bilerek yaşayıp şahısların laflarını Allahın kelamı gibi görmemek en doğrusu sen zaten bu işin erbabısın neyin ne olduğunu bilirsin, gönlünü ferah tut herkes söylediği söz kadardır
mogamiiiiii ne var ne yok, test nezaman yapıyosun bakayım
Ne zaman yapmalıyım peki ☺️
canım akşam 4 ya da 5 gibi yap derim yani öle yaparsanız sonuc daha net çıkar diyolar 1den sonra da sıvı almıcakmışız falan ben öyle yaptım 13. gün koyu çizgiyi yakaladım tatlım yarından itibaren basla bakalım belki senin daha erken olur yumurtan.. bu arada adet döngün kaç gün canım düzenli mi ve de?
Canım adet döngüm yıllardır çok dakikti 27 gün hiç gecikmezdi fakat 2 aydır bebiş düşünüyıruz ilk ay 1 gün 2.ay 1 hafta gecikti neden olduğunu anlayamadım internetten araştırdım gebelik için vücüdun kendini hazırladığının belirtisidir diyor ama bakalım bu ay inşş olurr 😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?