2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Yaaaaaa yürüsün gitsinler Allah aşkına şu mübarek günlerdende mi utanmamışta olan kanamasının suçunu sana atmış terbiyesiz böyle şeylerle ilgileneceğine önce karnındaki sabinin sağlığını düşünsün hey Allahım ne günlere kaldık

Son düzenleme:
Ben baya baya abartmıştım kuzum ama senin pm ler tam ayarında

Bacım şu stats kısmındaki 5 4 3 ün anlamı ne ola ki sen biliyor musun
bebegım ff e gore ıdrar testıne yapacagın gun ıcın gerı sayıyo. 1 oldugu gun ıdrar testı en anlamlı sonucu verıo

Ben baya baya abartmıştım kuzum ama senin pm ler tam ayarında

Bacım şu stats kısmındaki 5 4 3 ün anlamı ne ola ki sen biliyor musun

canımcım bıse sorcam, mesela ben yarın + i gorsem ov testınde. bu gecekı calısma işe yararmı. bıde onumuzdekı 2 gun aralıksız mı yapayım ne dersın + ı gorursem

Son düzenleme:
canımcım bıse sorcam, mesela ben yarın + i gorsem ov testınde. bu gecekı calısma işe yararmı. bıde onumuzdekı 2 gun aralıksız mı yapayım ne dersın + ı gorursem

yarın pozitifi yakalarsan bu geceki çalışma işe yarayabilir ama şu var test silikleşince çalışmayı yapın mutlaka diyorlar yani 24 36 saat sonra dolayısıyla dünkü ilişkinin üstüne yarını ve sonraki günü koyarsan toplam 48 saat falan geçer üstünden bu da içindeki sperm miktarını çoğunlukla yok etmiş olur

Bence poz. gördüğün gün ve sonraki gün çalışma yap

tamam canım ozaman yarın aksamustu ov testıne gore hareket etcem + gorursem pm,ertesı gunde pm. yok - olursa yatış, istirahat

Canim baktım Erzurumlu hakkı ibrahim in marifetnameSinde bahsediyor bundan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana da dediler canım baktım da o yüzden dedim tavsiye edilen benim dediğim kesin öyle midir bilemem aklında bulunsun diye dedim :)

Valla ben tavsiye edileni söyledim size. Haramdır ayettir hadistir demedim bilmediğim şeyi iddia etmem tavsiye edileni ben de size tavsiye ettim sadece uymak size kalmış. Bence sen tam bilmeden fetva verme derim ben böyle bir durum duydum aklınızda bulundun dedim o kadar fetva vermek bana düşmez sonuçta...

Hamilelik hormonları tavan yaptırdı diye düşünüp sustum bişey demedim:)

Hamilelik hormonları tavan yaptırdı diye düşünüp sustum bişey demedim:)

Aldırmamakla en iyisini yapmışsın canım

Herşeyi Allah bilir biz ne dersek boş bunu bilerek yaşayıp şahısların laflarını Allahın kelamı gibi görmemek en doğrusu sen zaten bu işin erbabısın neyin ne olduğunu bilirsin, gönlünü ferah tut herkes söylediği söz kadardır

mogamiiiiii ne var ne yok, test nezaman yapıyosun bakayım

mogamiiiiii ne var ne yok, test nezaman yapıyosun bakayım

kem küm Bebeğim bu sabah adet olmam lazım yatcam kalkcam kırmızıları görcem diye düşünüyorum tabi ateşte düşmeli eğer ki düşmezse yarın bi predictor yaparım herhalde

Ne zaman yapmalıyım peki ☺️

canım akşam 4 ya da 5 gibi yap derim yani öle yaparsanız sonuc daha net çıkar diyolar 1den sonra da sıvı almıcakmışız falan ben öyle yaptım 13. gün koyu çizgiyi yakaladım tatlım yarından itibaren basla bakalım belki senin daha erken olur yumurtan.. bu arada adet döngün kaç gün canım düzenli mi ve de?

Canım adet döngüm yıllardır çok dakikti 27 gün hiç gecikmezdi fakat 2 aydır bebiş düşünüyıruz ilk ay 1 gün 2.ay 1 hafta gecikti neden olduğunu anlayamadım internetten araştırdım gebelik için vücüdun kendini hazırladığının belirtisidir diyor ama bakalım bu ay inşş olurr 😔

anladım canım inşallah ona delalettir :)

........................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…