http://www.fertilityfriend.com/home/502d59
ateşim neden yükselmiyor ya düzenli uyumuyorum ondan mı acaba?
Ben dr basladim ates takibine canim hangi gunlerdesin tabloyu bilmiyorum pek
http://www.fertilityfriend.com/home/502d59
ateşim neden yükselmiyor ya düzenli uyumuyorum ondan mı acaba?
Bana da dediler canım baktım da o yüzden dedim tavsiye edilen benim dediğim kesin öyle midir bilemem aklında bulunsun diye dedim :)
Valla ben tavsiye edileni söyledim size. Haramdır ayettir hadistir demedim bilmediğim şeyi iddia etmem tavsiye edileni ben de size tavsiye ettim sadece uymak size kalmış. Bence sen tam bilmeden fetva verme derim ben böyle bir durum duydum aklınızda bulundun dedim o kadar fetva vermek bana düşmez sonuçta...
Kızlar cuma idrar testi Yaptım Sonuç negatif ama Hala adet olmadım elisa seni çok Merak ediyorum ama buraya zor bağlandım okuyamiyorum Lütfen Yarin gelsin
canım yenı batım 11 ağustos 10.deneme olacak eklermısın olmadı bu ay :2:
Kizlar sonuc negatif cikti
negatifleri gördük desenize seni arıyordum bende geçmiş sayfaları okurkenhayırlısı olsun diyelim ne yapalım çalışmaya devam
Ya bi oyun bulmuş gömülüyor ya kaç kere uyardım en sonunda bugün senin evliliğe değil hizmetçiye ihtiyacın varmış dedim konuşmuyorum Özür falan diledi ama haksız miyim ya bazen de şüpheleniyorum uygunsuz şeyler izliyor diye bi kaç kere yaptı çünkü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar nasılsınız hafta sonu annemdeydim annem hamilesin dedi hatta kızın olacak dedi Bata 2 gün kala bugun gidip kan testi vereceğim umarım değerim yüksek çıkar sanırım Bata 2 gün kala yapılan kan testi dogru sonuç verir
arkadaslar lutfen erzurumlu ibrahim hakkı evet alım ve bılgılı bı ınsanmış. ona sozum yok ama peygamberimizin bunu soyledıgının kesın delıllerı varmı sonucta ayet degıl bu. kaldıkı sakat cocuk olcak olsaydı mılyaarlalrca ınsan bu tarıhlere bakmaksızın cocuk yapıo. 3te2 sı ozurlu olurdu. erzurumlu ibrahim hakkının marıfetname sını okursanız ne demek ıstedıgımı anlarsınız. haftanın hemen hemen her gununden bahsedıyo kendılerı.
Kuran da yazıyo mu Hayır. ilgili hadısın kesınlıgı ıse suphelı. bu yuzden benım kendı fıkrım korkmaya gerek yok rabbımın her gunu bereketlı helal ve hayırlıdır.takılmayın.
Günaydın kızlar nasılsınız hafta sonu annemdeydim annem hamilesin dedi hatta kızın olacak dedi Bata 2 gün kala bugun gidip kan testi vereceğim umarım değerim yüksek çıkar sanırım Bata 2 gün kala yapılan kan testi dogru sonuç verir
Canım benimde negatif çıktı ama bugun dr gıdıp kan testı yaptıracagım hafta sonu annemın yanındaydım annem hamılesın dedı hatta kızın olacak dedıbugun kan testınde bellı olur ögleden sonra
Günaydınlar....
Elisa hadi inşallah canım. Biz dün geceyi de değerlendirdik ama nedense ben şimdiden bir umutsuzum anlatamam.
Günaydınlar....
Elisa hadi inşallah canım. Biz dün geceyi de değerlendirdik ama nedense ben şimdiden bir umutsuzum anlatamam.
Günaydın canım :) sorma bende öyleyim içimde garip bir duygu var olumsuz anlamadim iyi çalıştık bakalım ama sanırım ilk deneme olduğu için böyleyiz sabırsızlıkla bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?