2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

''kendı fıkrım ''' ın altını tekrar cizmek isterim. fetva falan demişsin de ondan demek ıstedım. istersen geriye dön ve yazdıklarımı oku. 'tekrarlayım ıstersen, ken-di-fik-rimmmm'

Son düzenleme:
Kızlar cuma idrar testi Yaptım Sonuç negatif ama Hala adet olmadım elisa seni çok Merak ediyorum ama buraya zor bağlandım okuyamiyorum Lütfen Yarin gelsin

Canım benimde negatif çıktı ama bugun dr gıdıp kan testı yaptıracagım hafta sonu annemın yanındaydım annem hamılesın dedı hatta kızın olacak dedı bugun kan testınde bellı olur ögleden sonra

Günaydın kızlar nasılsınız hafta sonu annemdeydim annem hamilesin dedi hatta kızın olacak dedi Bata 2 gün kala bugun gidip kan testi vereceğim umarım değerim yüksek çıkar sanırım Bata 2 gün kala yapılan kan testi dogru sonuç verir

negatifleri gördük desenize seni arıyordum bende geçmiş sayfaları okurken hayırlısı olsun diyelim ne yapalım çalışmaya devam

Sen ne yaptin canim adet oldun mu ben bu ay calisma yapamayacagim esim yok sehir disina gitti

hepsi oyun çocuğu benimki de film izlemeyi oyun oynamayı ya da benimle kağıt oynamayı isiyor sıkılıyorlar bunlar olmayınca erkek milleti oyalanıcak bi şeyler arıyo bırak oyun oynasın zarar gelmez yaramazlık yapmasınlar da

Gunaydin canim iyiyiz ayy insallah hamilesindir

Günaydınlar....

Elisa hadi inşallah canım. Biz dün geceyi de değerlendirdik ama nedense ben şimdiden bir umutsuzum anlatamam.

bende kandil günü yapmıştım bi kere ve hatta allahımdan çok diledim kabul eder ve mübarek günde hayırlı evlat olur diye düşünmüştüm

İnşallah canım hayırlı sonuçlar inş hamilesindir ben de kan testi için bekliyorum şimdii...

Canım hayırlısı olur inşallah haberlerini bekliyoruz heyecanla :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınlar....

Elisa hadi inşallah canım. Biz dün geceyi de değerlendirdik ama nedense ben şimdiden bir umutsuzum anlatamam.

Günaydın canım :) sorma bende öyleyim içimde garip bir duygu var olumsuz anlamadim iyi çalıştık bakalım ama sanırım ilk deneme olduğu için böyleyiz sabırsızlıkla bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

KIZLAR HAFTA SONU GİREMEDİM NETE DİYE RESMEN BUGÜN GELSİN DİYE TATİL ÇABUK GEÇSİN İSTEDİM YARIM SAATTİR TEK TEK HEPSİNİ OKUDUM ÖNCELİKLE BENİ SORUP MERAK EDİP DİLEK DUALARINIZ İÇİN ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÖYLE MUTLU OLDUM Kİ RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN VE BEBİŞLERİ VERSİN. NURSEKBER bebeğin hayırlı uğurlu olsun çok sevindim canım. ESRA görümce o fesatlıkla yaşasın bırak sen temiz kalbinle devam et bebeğin sana gelecek . bir de yaylaya gideceksin hani fırsat gözleyip bi kere bile yapsan tutacak belki umudunu yitirme onun zamanını Allah bilir unutma. NESLİ üzüldüm ama çalışmaya devam olmasada olacağına tamamen inanarak inşallah .WUSLT eşinle sen iyice toparlayın enerjiyi gelince bi bebiş patlaması olsun :) PAMUKPRENSESbu ayın prensesi de sen ol bi dahaki ay senin prensesin ya da prensin olsun :) MOGAMİ bugün hamileyim diyecek inşşaaallahh ve ELİSA haberini nasıl beklediğim biliyorsun inşaallah olumlu haberler alıcaz bugün öğleden sonra inşallah

İlk denemeden değilde sanki olumsuz yazılar okuyunca çok ondan muhtemelen bizimde hemen olmucakmış gibi geliyor zaten bu ay olmaz ise önümüzdeki ay hiç bir şey okumamaya karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…