2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hadi inşallah sonuç pozitif çıkar canım

GÜNAYDIN ben senden umutluyum ama bu ay çalışmalar tam oldu umutsuzluk nerdn geldi

Herkes kaçıncı denemesini yapıyor kuzum ya ondan bana da öyle geliyor sanırsam. Kolay olduğunu sanırdım ama burda okudukça hiçte kolay olmadığını anlıyorum. Arkadaşımda ben senin sayende çıktım bu yola neden bu kadar ümitsizsin diyor kızıyor bana. Biz onunla birlikte gitmiştik doktora, folik asite çalışmalara herşeye birlikte başladık adet günlerimizde aynı olunca o çok umutlu ama ben değilim.

Kuzum çok isterim öyle demeyi ama ateş düşme eğiliminde bende fos çıkıcam

Bacılar bugün adet olmam gerek velakin olmadım muhtemelen bugün olmayacağım çünkü ateş görüldüğü üzere henüz 36,4 te... Adet olmam için 36,2 yada 36,1 e düşmeli... niye böyle oldu pek anlam veremedim en iyisi ben bi predictor yapayım dimi

http://www.fertilityfriend.com/home/50496c

Bir de bu ay akıntımı yakalayamadım olmadı yani gelmedi uzayan akıntım. Belki stres oldum bilmiyorum neden. Dün hesaplayıcılara göre yumurtlama günümdü değerlendirdik. Bugün boş geçicem, bundan sonra önümde 2 kere daha değerlendireceğim zaman var daha da yok.

Yap artık Mogami neyi bekliyorsun hala ben senden ümitliyim bu ay.

KAYGİLİ tesekkur ederim canim insallah isteyen herkesin bebisi olsun birazdan dr gidecegim hormon testi yapilacak dua edin kizlar prolaktinim dusmus olsun gecen ay sinirdan biraz yuksek cikmisti opuyorum hepinizi gorusuruz

İlk denemeden değilde sanki olumsuz yazılar okuyunca çok ondan muhtemelen bizimde hemen olmucakmış gibi geliyor zaten bu ay olmaz ise önümüzdeki ay hiç bir şey okumamaya karar verdim.

Evet olabilir canım bende evde öyle bir psikoloji içindeyim ki eşime dahi yansıdı olsun bizimki bak kesin tatil bebeği olucak diyip durmaya başladı yada her ilişkiden sonra bu sefer oldu kesin demeye eşimide kosullandirmis gibi hissettirmek istemiyorum insan işin içine girince başka oluyormuş şimdi daha net anladım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öyle ama hepimizin bünyesi çok çok farklı bak teyzem diyorki korunmayı bırakınca doktor 3 ay olmaz dedi ben ilk ay hamile kaldım nbu işler hiç belli olmaz zor değil yeterki kısmetin gelsin hiç böyle düşünme heyecanla bekle çalış neden olmasın rabbim verdikten sonra . umudumuzu kaybetmek yok hadi hadi gelsin bebetolar

sen bi predictor yap artık ama benimde dün cnaım tatlı çekti kesin adet olucam bugün ağrıda var yüzdük yüzdük sonuna geldik

ben bugün yarın adet olucam hala on dakika yatıyorum ne zaman olacağı belli olmaz tonla istisna var çevrede adet öncesi oldum sonrası oldum diyen ee o zaman bu işler şans birazda devam et sen bakma daha olmaz yapmayalım deme

KAYGİLİ tesekkur ederim canim insallah isteyen herkesin bebisi olsun birazdan dr gidecegim hormon testi yapilacak dua edin kizlar prolaktinim dusmus olsun gecen ay sinirdan biraz yuksek cikmisti opuyorum hepinizi gorusuruz

canım inşallah sonuçların iyi çıkar da gelince hemen devam edersiniz

Canikom bizimde ilk başladığımızda eşim bak ben hiç bir zaman konuşmam ama bu sefer geliyor bebiş dedi hala da aklı o ilk denemeye başladığımızda ki yaptığımızda ona takıldı kaldı zaten o gün oldu biz boşuna çalışıyoruz hala diyor. Dün de kendi geldi bu akşam çalışma yok mu diye iyi alıştı çalışmalara.

Evet canım haklısın aslında bu ay akıntım da gelmeyince acaba hala çatlamadı mı ki yumurtam dedim.

Bende yumurtlama döneminden sonra akışına bırakıcam canım.

Son düzenleme:
canlarım nasılsınız bakalım yazamıyorum cok yenı hamısler varmı mogamı nerdesın varmı yaptınmı test pety nasıl gıdıyo canım gıttınmı tekrar doktora

sen bi predictor yap artık ama benimde dün cnaım tatlı çekti kesin adet olucam bugün ağrıda var yüzdük yüzdük sonuna geldik

umuyorum olmazsın kuzum inşallah hamile çıkar sürpriz yaparsın bize, testi yaptım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…