mogami kız ateş noldu, regl geldimi test sonucu???
Günaydın kızlar nasılsınız hafta sonu annemdeydim annem hamilesin dedi hatta kızın olacak dedi Bata 2 gün kala bugun gidip kan testi vereceğim umarım değerim yüksek çıkar sanırım Bata 2 gün kala yapılan kan testi dogru sonuç verir
GÜNAYDIN ben senden umutluyum ama bu ayçalışmalar tam oldu umutsuzluk nerdn geldi
KIZLAR HAFTA SONU GİREMEDİM NETE DİYE RESMEN BUGÜN GELSİN DİYE TATİL ÇABUK GEÇSİN İSTEDİM YARIM SAATTİR TEK TEK HEPSİNİ OKUDUM ÖNCELİKLE BENİ SORUP MERAK EDİP DİLEK DUALARINIZ İÇİN ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÖYLE MUTLU OLDUM Kİ RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN VE BEBİŞLERİ VERSİN. NURSEKBER bebeğin hayırlı uğurlu olsun çok sevindim canım. ESRA görümce o fesatlıkla yaşasın bırak sen temiz kalbinle devam et bebeğin sana gelecek . bir de yaylaya gideceksin hani fırsat gözleyip bi kere bile yapsan tutacak belki umudunu yitirme onun zamanını Allah bilir unutma. NESLİ üzüldüm ama çalışmaya devam olmasada olacağına tamamen inanarak inşallah .WUSLT eşinle sen iyice toparlayın enerjiyi gelince bi bebiş patlaması olsun :) PAMUKPRENSESbu ayın prensesi de sen ol bi dahaki ay senin prensesin ya da prensin olsun :) MOGAMİ bugün hamileyim diyecek inşşaaallahh ve ELİSA haberini nasıl beklediğim biliyorsun inşaallah olumlu haberler alıcaz bugün öğleden sonra inşallah
Bacılar bugün adet olmam gerek velakin olmadım muhtemelen bugün olmayacağım çünkü ateş görüldüğü üzere henüz 36,4 te... Adet olmam için 36,2 yada 36,1 e düşmeli... niye böyle oldu pek anlam veremedim en iyisi ben bi predictor yapayım dimi
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
İlk denemeden değilde sanki olumsuz yazılar okuyunca çok ondan muhtemelen bizimde hemen olmucakmış gibi geliyor zaten bu ay olmaz ise önümüzdeki ay hiç bir şey okumamaya karar verdim.
Herkes kaçıncı denemesini yapıyor kuzum ya ondan bana da öyle geliyor sanırsam. Kolay olduğunu sanırdım ama burda okudukça hiçte kolay olmadığını anlıyorum. Arkadaşımda ben senin sayende çıktım bu yola neden bu kadar ümitsizsin diyor kızıyor bana. Biz onunla birlikte gitmiştik doktora, folik asite çalışmalara herşeye birlikte başladık adet günlerimizde aynı olunca o çok umutlu ama ben değilim.
Bacılar bugün adet olmam gerek velakin olmadım muhtemelen bugün olmayacağım çünkü ateş görüldüğü üzere henüz 36,4 te... Adet olmam için 36,2 yada 36,1 e düşmeli... niye böyle oldu pek anlam veremedim en iyisi ben bi predictor yapayım dimi
http://www.fertilityfriend.com/home/50496c
Bir de bu ay akıntımı yakalayamadım olmadı yani gelmedi uzayan akıntım. Belki stres oldum bilmiyorum neden. Dün hesaplayıcılara göre yumurtlama günümdü değerlendirdik. Bugün boş geçicem, bundan sonra önümde 2 kere daha değerlendireceğim zaman var daha da yok.
KAYGİLİ tesekkur ederim canim insallah isteyen herkesin bebisi olsun birazdan dr gidecegim hormon testi yapilacak dua edin kizlar prolaktinim dusmus olsun gecen ay sinirdan biraz yuksek cikmisti opuyorum hepinizi gorusuruz
Evet olabilir canım bende evde öyle bir psikoloji içindeyim ki eşime dahi yansıdı olsun bizimki bak kesin tatil bebeği olucak diyip durmaya başladı yada her ilişkiden sonra bu sefer oldu kesin demeye eşimide kosullandirmis gibi hissettirmek istemiyorum insan işin içine girince başka oluyormuş şimdi daha net anladım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öyle ama hepimizin bünyesi çok çok farklı bak teyzem diyorki korunmayı bırakınca doktor 3 ay olmaz dedi ben ilk ay hamile kaldım nbu işler hiç belli olmaz zor değil yeterki kısmetin gelsin hiç böyle düşünme heyecanla bekle çalış neden olmasın rabbim verdikten sonra . umudumuzu kaybetmek yokhadi hadi gelsin bebetolar
ben bugün yarın adet olucam hala on dakika yatıyorum ne zaman olacağı belli olmaz tonla istisna var çevrede adet öncesi oldum sonrası oldum diyen ee o zaman bu işler şans birazda devam et sen bakma daha olmaz yapmayalım deme
Yap artık Mogami neyi bekliyorsun hala ben senden ümitliyim bu ay.
sen bi predictor yap artık amabenimde dün cnaım tatlı çekti kesin adet olucam bugün ağrıda var yüzdük yüzdük sonuna geldik
umuyorum olmazsın kuzum inşallah hamile çıkar sürpriz yaparsın bize, testi yaptım bakalım
canım inşallah sonuçların iyi çıkar da gelince hemen devam edersiniz
ayyy hadı gorelım ıkıncı cızgıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?