Ben eminim bişey çıkmayacağından ama yine de bakamıyorum teste 10 dk sonra bakıcam
Gunaydin canim iyiyiz ayy insallah hamilesindir
Günaydınlar....
Elisa hadi inşallah canım. Biz dün geceyi de değerlendirdik ama nedense ben şimdiden bir umutsuzum anlatamam.
İnşallah canım hayırlı sonuçlar inş hamilesindir ben de kan testi için bekliyorum şimdii...
Canım hayırlısı olur inşallah haberlerini bekliyoruz heyecanla :)
Hastahaneye giderke bende çk heyecanlandım hep dua ettım ultrasından baktı tabıkı bırsey goremdım sımdı kan verdım öğleden sonrayı beklıyorum ınsallah sevınclı hayırlı haberlerle donerım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
KIZLAR HAFTA SONU GİREMEDİM NETE DİYE RESMEN BUGÜN GELSİN DİYE TATİL ÇABUK GEÇSİN İSTEDİM YARIM SAATTİR TEK TEK HEPSİNİ OKUDUM ÖNCELİKLE BENİ SORUP MERAK EDİP DİLEK DUALARINIZ İÇİN ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÖYLE MUTLU OLDUM Kİ RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN VE BEBİŞLERİ VERSİN. NURSEKBER bebeğin hayırlı uğurlu olsun çok sevindim canım. ESRA görümce o fesatlıkla yaşasın bırak sen temiz kalbinle devam et bebeğin sana gelecek . bir de yaylaya gideceksin hani fırsat gözleyip bi kere bile yapsan tutacak belki umudunu yitirme onun zamanını Allah bilir unutma. NESLİ üzüldüm ama çalışmaya devam olmasada olacağına tamamen inanarak inşallah .WUSLT eşinle sen iyice toparlayın enerjiyi gelince bi bebiş patlaması olsun :) PAMUKPRENSESbu ayın prensesi de sen ol bi dahaki ay senin prensesin ya da prensin olsun :) MOGAMİ bugün hamileyim diyecek inşşaaallahh ve ELİSA haberini nasıl beklediğim biliyorsun inşaallah olumlu haberler alıcaz bugün öğleden sonra inşallah
Ben eminim bişey çıkmayacağından ama yine de bakamıyorum teste 10 dk sonra bakıcam
Hadi inşallah sonuç pozitif çıkar canım
umuyorum olmazsın kuzum inşallah hamile çıkar sürpriz yaparsın bize, testi yaptım bakalım
Kuzular bana sorarsanız test sonucum NEFATİF ama ama ama aklım ve gözlerim bana oyun oynuyor neyse işte ne dedim ben size
Ben sıramı savdım batı yaklaşanlarda sıra
Canikom bizimde ilk başladığımızda eşim bak ben hiç bir zaman konuşmam ama bu sefer geliyor bebiş dedi hala da aklı o ilk denemeye başladığımızda ki yaptığımızda ona takıldı kaldı zaten o gün oldu biz boşuna çalışıyoruz hala diyor.Dün de kendi geldi bu akşam çalışma yok mu diye iyi alıştı çalışmalara.
Evet canım haklısın aslında bu ay akıntım da gelmeyince acaba hala çatlamadı mı ki yumurtam dedim.
Bende yumurtlama döneminden sonra akışına bırakıcam canım.
koysana resmını bı bakalım belkım bız gorecegız
Kuzular bana sorarsanız test sonucum NEFATİF ama ama ama aklım ve gözlerim bana oyun oynuyor neyse işte ne dedim ben size
Ben sıramı savdım batı yaklaşanlarda sıra
bacım boşver yeteri kadar testlerin rezilliğini yaşadım artık adeti beklicem
bacım boşver yeteri kadar testlerin rezilliğini yaşadım artık adeti beklicem
sen nasılsın canım esınle aranız ıyımı adet ne durumda
Mogamicim net bir fotoğraf cek koy bizede tatlım bebis anneyi yaniltabilir ama topik teyzelerini asla :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Noldu hic mi cizgi yok yoksa yine tuhaf bi test mi denk geldi
nasıl ıstersen tatlım benımkıde adet gunumdu ama yok denecek kadar sılıktı hatta zor gorunuyodu benımkı gıbıysen eger bı kacgun bekle adet olmassan kanda bakarsın ama allahım gonlunuze gore versın hemencık olsun bebısler
Allah bu idrar testlerinin cezasını versin bu ay bana iyi bi ders oldu
Bebiş falan yok bacım ben öyle görmek istediğim için aklım oynuyor bana dedim ya ben sıramı savdım sıra sizde artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?