Hayırlısı herseyin canım sıkma tatlı canını herşeyde bir hayır ve zaman vardır mutlaka Allah en hayırlısını nasip etsin cümlemize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah kırmızılar gelmezde gider kan testi yaptırırsın daha eve idrar testi sokma bende almıcam bat gelsin üstünden 4 5 gün geçsin gidip kan testi yaptırıcam inşallah batlar gelmez tabi
Bebek olmaması canımı sıkmadı ama şu lanet olası testler beni sinirlendirdi Allah hepimize sabır versin oyuncak olduk
Bu çalışmalar beylerin işine geldi tabi bazen 1 gün ara diyorum sabredemem diyor ne diyim maşallah koçuma diyorum hani benim pekmezim diyor :) pekmezsizde olmaaaazzzz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Vallahi en doğrusu bu gerçekten balım lanet ettim idrar testlerine artık umrumda bile değil ne zaman olursa o vakit olsun banane yaa
Acayip sinirlendim
Vallahi en doğrusu bu gerçekten balım lanet ettim idrar testlerine artık umrumda bile değil ne zaman olursa o vakit olsun banane yaa
Acayip sinirlendim
günaydın üzümüm iyiyim eşimle iyiyiz adet için tarih 10 tem vermiştim ama bu ay 35 günde 1 olacağımı düşünüp onu uzattım ve yine de 2 gün geçti ama stresten olabilir eğer iki gün daha adet olmazsam kan testi yaptıracağım idrar negatif çıktı cuma günüumudum yok canım dün tatlı çekti kasık ağrım var adet geldi geliyor siz nasılsınız bebiş nasıl?
Opra çok güldürdün beni canım.
Elisam inşalah umutlarınızı boşa çıkarmam.
Bu düşünceyle önümüzdeki ay kesin hamişsin canım böyle söyleyen herkes bir sonraki ay hamile kalıyor çünkü bütün her yerde okuduğum duyduğum bu.
Yemin ediyorum sıkıldım 3 ayda bu saçmalıklardan bu ay elimde 9 tane ov. testi kaldı onu da mecburen yaparım daha da almam bi ateş ölçsem yeter ilişkiye de çok takılmıcam canım ne zaman isterse canıma tak etti valla
Allah razı olsun kuzum benim iş öyle ters ki adet olmamak tedirgin ediyor aklıma bebek yoksa kist geliyor inşallah bir an önce adet olurum
hadı hayırlısı canım ınsallah bebıs vardır ben ıyım allaha sukur 26 da kontrolum var bakalım ne durumdayız
Acayip sinirlendim
canım bır muddet hatta burdanda uzaklas ıstersen baska seylre takıl uzuntunu cok ıyı anlıyorum bıraz herseyden uzaklas derım ben sana
Ahh ahh test manyagi olduk valla ne zormus bebis isi valla hamile gorunce diyorum.nasil.oldu ki acaba diye sanki hic olnayacakmis gibi geliyo :/
Ahh ahh test manyagi olduk valla ne zormus bebis isi valla hamile gorunce diyorum.nasil.oldu ki acaba diye sanki hic olnayacakmis gibi geliyo :/
Yemin ediyorum sıkıldım 3 ayda bu saçmalıklardan bu ay elimde 9 tane ov. testi kaldı onu da mecburen yaparım daha da almam bi ateş ölçsem yeter ilişkiye de çok takılmıcam canım ne zaman isterse canıma tak etti valla
Hımm bnde yarın baslasam 8. Gün oluyor çok mu erken ☺️ İnş çifti görürüm göremezsem bu yumurtlayaöadığım anlamına mı geliyorr 😕 iyice umutsuzlaştım hemen olcak sanmıştım oysa bide hiç gecikmeyen adetim 2 aydır gecikti kimisi vücüdun bebeğe hazırlık yapıyodur dedi böyle bişi var mı acaba 😔
Bebeğim üzülmek değil benim ki sedece çok sinirlendim
Burayı şimdilik terkedemem liste benim sorumluluğumda ayrıca herkesin sevincine ortak olmak isterim ama ben bi beklentiye girmem artık... bat geldi yok şu belirtim var falan yok artık takip etmeyeceğim
Ben 3 ayda yıldım Allah yıllarını verenlere yardım etsin
inşallah ama yüzde 1 umudum var sadece .yaklaşık 14 gr diyo bizim bezelye fasulye olmuşbakalım 26 sında göstericek mi cinssiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?