2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bebek olmaması canımı sıkmadı ama şu lanet olası testler beni sinirlendirdi Allah hepimize sabır versin oyuncak olduk

inşallah kırmızılar gelmezde gider kan testi yaptırırsın daha eve idrar testi sokma bende almıcam bat gelsin üstünden 4 5 gün geçsin gidip kan testi yaptırıcam inşallah batlar gelmez tabi

Vallahi en doğrusu bu gerçekten balım lanet ettim idrar testlerine artık umrumda bile değil ne zaman olursa o vakit olsun banane yaa

Acayip sinirlendim

Bebek olmaması canımı sıkmadı ama şu lanet olası testler beni sinirlendirdi Allah hepimize sabır versin oyuncak olduk

Malesef canım bozuk testle karsilasan çok arkadaşım oldu benimde heyecanı kursakta bırakmak bu olsa gerek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Opra çok güldürdün beni canım.

Elisam inşalah umutlarınızı boşa çıkarmam.

Vallahi en doğrusu bu gerçekten balım lanet ettim idrar testlerine artık umrumda bile değil ne zaman olursa o vakit olsun banane yaa

Acayip sinirlendim

Bu düşünceyle önümüzdeki ay kesin hamişsin canım böyle söyleyen herkes bir sonraki ay hamile kalıyor çünkü bütün her yerde okuduğum duyduğum bu.

Acayip sinirlendim

çok haklısın şu hafta bi geçsin bakalm bende adet olacaksa olsun artık diyorum karnım şişti geçen hafta oda geçti göğüslerim bigün hassas bi gün değil bugün ya da yarın olmazsam çarş test yaptırırım hissediyorum olacağını çünkü

hadı hayırlısı canım ınsallah bebıs vardır ben ıyım allaha sukur 26 da kontrolum var bakalım ne durumdayız

Bu düşünceyle önümüzdeki ay kesin hamişsin canım böyle söyleyen herkes bir sonraki ay hamile kalıyor çünkü bütün her yerde okuduğum duyduğum bu.

Yemin ediyorum sıkıldım 3 ayda bu saçmalıklardan bu ay elimde 9 tane ov. testi kaldı onu da mecburen yaparım daha da almam bi ateş ölçsem yeter ilişkiye de çok takılmıcam canım ne zaman isterse canıma tak etti valla

canım bır muddet hatta burdanda uzaklas ıstersen baska seylre takıl uzuntunu cok ıyı anlıyorum bıraz herseyden uzaklas derım ben sana

Allah razı olsun kuzum benim iş öyle ters ki adet olmamak tedirgin ediyor aklıma bebek yoksa kist geliyor inşallah bir an önce adet olurum

Canim senin kist nasildi bende de cikmisti 8 cm idi doktor o.kadar korkuttu ki beni hemen ameliyat dedi ablamin dugunu vr ameliyat olamam dedim sonra tanidik bi dr vardı iyi bi Doç. Ona gittik o da ilac veriyim.ama risk olur her an patlayabilir dedi dugun var siye riske attım olmadim ameliyat ilactan sonra ilk adette düşük yapmisim gibi parca geldi bi gittik dr çok sasirdi atmis vucut kisti dedi oylelikle kurtuldum ☺

hadı hayırlısı canım ınsallah bebıs vardır ben ıyım allaha sukur 26 da kontrolum var bakalım ne durumdayız

inşallah ama yüzde 1 umudum var sadece .yaklaşık 14 gr diyo bizim bezelye fasulye olmuş bakalım 26 sında göstericek mi cinssiyeti

Acayip sinirlendim

Ahh ahh test manyagi olduk valla ne zormus bebis isi valla hamile gorunce diyorum.nasil.oldu ki acaba diye sanki hic olnayacakmis gibi geliyo :/

canım bır muddet hatta burdanda uzaklas ıstersen baska seylre takıl uzuntunu cok ıyı anlıyorum bıraz herseyden uzaklas derım ben sana

Bebeğim üzülmek değil benim ki sedece çok sinirlendim

Burayı şimdilik terkedemem liste benim sorumluluğumda ayrıca herkesin sevincine ortak olmak isterim ama ben bi beklentiye girmem artık... bat geldi yok şu belirtim var falan yok artık takip etmeyeceğim

Ben 3 ayda yıldım Allah yıllarını verenlere yardım etsin

Ahh ahh test manyagi olduk valla ne zormus bebis isi valla hamile gorunce diyorum.nasil.oldu ki acaba diye sanki hic olnayacakmis gibi geliyo :/

Aynen bende senin gibi düşünüyorum uzaylı görmüş gibi bakıyorum ahahahahahah

seninle aynı fikirdeyim akşam eşime dedim bu ay bebek falan konuşmak yok diye sabah minibüse bindim yanımda hamile, önümde yeni doğum yapmış kadın allahım dedim bu da bizim sınavımız demekki

bende diyorum yapmayın allahın işi deyip kafamız rahat umutla devam edelim çalışmaya .:13: eğer ov testine rağmen hamile değilsen onlar işe yaramıyo demektir ki bu durumda onların insanı psikolojik olarak şartlamaktan başka bi işe yaradığı yok .ben iki günde bir ilişki yaşayacağım adetim 5 gün gecikirse kan testi yaptıracağım bundan sonrası için öyle planladım kısmetse.

cnm kaç günde yumurtluyosn yani adet görüyodn normalde 28 günde ise 10.gün filan da baslasan olur ama istiyosn simdi de basla her ihtimale karsı ilk 2-3 ay benimde gecikmeler oldu erken gelmeler oldu sana söylenenler gibi sölediler 6 ay gecti bişi olmadı strestn kaynaklıdr bnm ilk ay 10 gün gecmşti ama hayırlısı olsn hiç belli olmz

canım sıkma canını herşeyin hayırlısı ayrıca daha kırmızıları görmedin yani hala umut var. bende heray yeter takip falan yok diyorum ama yumurtlama günlerinde başlıyorum acaba oldumu olacakmı diye?

inşallah ama yüzde 1 umudum var sadece .yaklaşık 14 gr diyo bizim bezelye fasulye olmuş bakalım 26 sında göstericek mi cinssiyeti

sorma ablası buyuyo yavas yavas cınsıyetı o gosterse bıle doktor soylemes bılıyorum 16 dan sonra soyleyecek kesın ama ben yıne sansımı denıcem bakalım dun gece ılk defa ruya gordum bebekle annemle konusyoruz oglusununda doğumuna az kaldı dıyo bende dıyorum kı erkek oldugunu nerden bıldım ıcıme dogdu heralde dıyo agzımdan cıktıya dogrudur kesın dıyo ole uyandım bakalım hayırlısı kuzucuk ne gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…