2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bebeğim benim kistim çikolata kistiydi 6 cm di sağdaydı sadece ... belki biliyorsundur çik. kistlerine ilaç fayda etmiyor ben açık ameliyat oldum 2013 martta allaha şükür kurtuldum sonra hap kullandım 1 yıl kistten korunma amaçlı işte nisan gibi bıraktım ve adetimin düzeni de hiç bozulmadı lakin bu kist çocuk konusunda sıkıntı verebiliyor yani kısırlık gibi

Eylülde kontrolüm var o zaman gittiğimde yumoş takibine başlarım doktorumla konuşup

Sende kistinden ameliyatsız kurtulmuşsun çok sevindim Allah bi daha yaşatmasın

Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin kuzum rüyanın gerçek çıkma ihtimali yüksek annen söylemiş çünkü yine sağlıklı hayırlı olsun yeter

ooo kısmet allah hayırlara yazsın iki tane oğluş oo birini bi yanına birini öbür yanına aldın mı

Allah bu idrar testlerinin cezasını versin bu ay bana iyi bi ders oldu

canım idrar testiyle uğraşıp niye canını sıkıyorsun boş ver adet gününü bekle git kan ver. sonuçta en yanılmayan şey kan testi. bi de şu ovulasyon testine çok taktın. boş ver akışına bırak. adetten sonraki kritik günlerde her gün yap. gün aşırı diyorlar ama yumurtanın yaşaması 12 saat sürüyor e o zaman nasıl gün aşırı olacak. sıkma canını.

Ben bu konuda çok kararlıyım artık ya cidden bikaç aydır salaklaştım iyice (sözüm meclisten dışarı) aklım fikrim bebekte.... Artık iyice farkına vardım bu saçmalayla devam edersem her ay psikolojim bozulacak ... ne gereği var... bebek yüzünden kendimi strese sokamam

nisanda bıraktın ilacın etkisi temmuzda tamamen gitmiştir yaşasıııııııın ağustos anneleri çok olacak gibime geliyor benim hrpimiz sağlıklı çalışmaları bu ay yapıyoruz çünkü ben hariç ben 2 günde bir bazen on dk yatarak kafama göre gidiyo işte

seninle aynı fikirdeyim akşam eşime dedim bu ay bebek falan konuşmak yok diye sabah minibüse bindim yanımda hamile, önümde yeni doğum yapmış kadın allahım dedim bu da bizim sınavımız demekki

öyle kuzum sende haklısın etraf hamile dolu ama kimbilir onlar ne kadar denedi bilemeyiz ya da belki hiç uğraşmadan düşünmeden bizim kadar takmadan hamile kaldılar

Burda hatalı olan biziz hepimiz bebek diye çıldırıyoruz ve vücut dengemizi alt üst ediyoruz halbuki ben 5 ay uğraşırım sen 1 ay öbürü 10 ay ama elbet olur

Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin kuzum rüyanın gerçek çıkma ihtimali yüksek annen söylemiş çünkü yine sağlıklı hayırlı olsun yeter

saol canım allahtan hayırlısı dedımya olsunda kız erkek farketmıyo bazen 16 17 yasındakı erkek cocuklarına bakıyorumda benım sıpamda buyuyunce bole kocaman olacak annesıyle gezıp tozacak dıyorum ıcım bı garıp oluyo hayılrısı

Valla çok haklısın bitti o sayfa artık gezicem tozucam spor yapıcam koşu bandı da var nasılsa kitap film müzik oooooohhhhh keyfime bakıcam

evet artık kafamıza göre korunmadan takılalım veee kendimizde hiç belirti aramayalım topikçe sadece bat ı geçenler üzerine bekleyelim sanki hepimiz hamile kalmak zorundaymışız gibi değilde küreden top çeker gibi bakalım bu ay hangi arkadaşlarımıza çıkıyo şeklinde ama illa hepimize bi ay çıkacağını bilerek

valla kım tuar benı esımede dedım dun buda erkekse ben 3 erkekle nasıl basacıkarım dıyom guluyolar bana

erkekte olsa kızda olsa yükün artıyo ama allah sağlık versin yuvanıza seve seve yapılır hele bi gelsin sağlığıyla

Allahtan ümit kesilmez canım daha adet olmamışsın bak hayırlısı olsun hakkında hem daha 3.denemenizmiş olur allah büyük. Ben napayım 14.denememiz hala yok ve olcak mı onuda bilmiyorum asıl umutsuz vaka benim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Küreden top çekmek Senin benzetmelerine hayranım ahahahahaah

Valla çok haklısın bitti o sayfa artık gezicem tozucam spor yapıcam koşu bandı da var nasılsa kitap film müzik oooooohhhhh keyfime bakıcam

canım inş bebiş vardır sana oyun yapıyordur ama yoksa adet olursan İbrahim Saraçoğlu'nun sayfasında incir ve havuç kürü var onu dene derim. ben hamile kaldiğim ay yapmıştım. içimi azcık zor ama çok da kötü değil. faydasını gören çok kişi var.

Kuzum aşılama yaptırdın mı ben 6. ayımda doktoruma gideceğim onun kontrolünde devam edeceğim artık ... Rabbim sana tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım benim

umutsuzsan neden çalışmaya devam ediyorsun çünkü içinde umudun var çünkü umutsuz hiç bir şey yok durumunda gecikti evet ama bi sene denemişsin bi sene daha deneyeceksin de olmadı tedavide olmadı tüpte derken bir sürü tedaviden sonra olmuyo deyip umudunu biraz düşürebilirsin amaaa şu an çok çok erken o yüzden umudunu arttır ve hücrelerine yansısın bu pozitifliğin sonrraaa gelsin bebiş

o kürleri biliyorum ama dedim ya artık uğraşmayacağım zaten eylülde doktorumla görüşüp onun kontrolünde devam edeceğim bu bebek işine

teşekkür ederim kuzum kürleri hatırlattığın için bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…