Canim senin kist nasildi bende de cikmisti 8 cm idi doktor o.kadar korkuttu ki beni hemen ameliyat dedi ablamin dugunu vr ameliyat olamam dedim sonra tanidik bi dr vardı iyi bi Doç. Ona gittik o da ilac veriyim.ama risk olur her an patlayabilir dedi dugun var siye riske attım olmadim ameliyat ilactan sonra ilk adette düşük yapmisim gibi parca geldi bi gittik dr çok sasirdi atmis vucut kisti dedi oylelikle kurtuldum ☺
sorma ablası buyuyo yavas yavas cınsıyetı o gosterse bıle doktor soylemes bılıyorum 16 dan sonra soyleyecek kesın ama ben yıne sansımı denıcem bakalım dun gece ılk defa ruya gordum bebekle annemle konusyoruz oglusununda doğumuna az kaldı dıyo bende dıyorum kı erkek oldugunu nerden bıldım ıcıme dogdu heralde dıyo agzımdan cıktıya dogrudur kesın dıyo ole uyandım bakalım hayırlısı kuzucuk ne gelecek
sorma ablası buyuyo yavas yavas cınsıyetı o gosterse bıle doktor soylemes bılıyorum 16 dan sonra soyleyecek kesın ama ben yıne sansımı denıcem bakalım dun gece ılk defa ruya gordum bebekle annemle konusyoruz oglusununda doğumuna az kaldı dıyo bende dıyorum kı erkek oldugunu nerden bıldım ıcıme dogdu heralde dıyo agzımdan cıktıya dogrudur kesın dıyo ole uyandım bakalım hayırlısı kuzucuk ne gelecek
Allah bu idrar testlerinin cezasını versin bu ay bana iyi bi ders oldu
canım sıkma canını herşeyin hayırlısı ayrıca daha kırmızıları görmedin yani hala umut var. bende heray yeter takip falan yok diyorum ama yumurtlama günlerinde başlıyorum acaba oldumu olacakmı diye?
bebeğim benim kistim çikolata kistiydi 6 cm di sağdaydı sadece ... belki biliyorsundur çik. kistlerine ilaç fayda etmiyor ben açık ameliyat oldum 2013 martta allaha şükür kurtuldum sonra hap kullandım 1 yıl kistten korunma amaçlı işte nisan gibi bıraktım ve adetimin düzeni de hiç bozulmadı lakin bu kist çocuk konusunda sıkıntı verebiliyor yani kısırlık gibi
Eylülde kontrolüm var o zaman gittiğimde yumoş takibine başlarım doktorumla konuşup
Sende kistinden ameliyatsız kurtulmuşsun çok sevindim Allah bi daha yaşatmasın
seninle aynı fikirdeyim akşam eşime dedim bu ay bebek falan konuşmak yok diye sabah minibüse bindim yanımda hamile, önümde yeni doğum yapmış kadın allahım dedim bu da bizim sınavımız demekki
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin kuzum rüyanın gerçek çıkma ihtimali yüksek annen söylemiş çünkü yine sağlıklı hayırlı olsun yeter
ooo kısmet allah hayırlara yazsın iki tane oğluş oo birini bi yanına birini öbür yanına aldın mı
canım idrar testiyle uğraşıp niye canını sıkıyorsun boş ver adet gününü bekle git kan ver. sonuçta en yanılmayan şey kan testi. bi de şu ovulasyon testine çok taktın. boş ver akışına bırak. adetten sonraki kritik günlerde her gün yap. gün aşırı diyorlar ama yumurtanın yaşaması 12 saat sürüyor e o zaman nasıl gün aşırı olacak. sıkma canını.
öyle kuzum sende haklısın etraf hamile dolu ama kimbilir onlar ne kadar denedi bilemeyiz ya da belki hiç uğraşmadan düşünmeden bizim kadar takmadan hamile kaldılar
Burda hatalı olan biziz hepimiz bebek diye çıldırıyoruz ve vücut dengemizi alt üst ediyoruz halbuki ben 5 ay uğraşırım sen 1 ay öbürü 10 ay ama elbet olur
valla kım tuar benı esımede dedım dun buda erkekse ben 3 erkekle nasıl basacıkarım dıyom guluyolar bana
Ben bu konuda çok kararlıyım artık ya cidden bikaç aydır salaklaştım iyice (sözüm meclisten dışarı) aklım fikrim bebekte.... Artık iyice farkına vardım bu saçmalayla devam edersem her ay psikolojim bozulacak ... ne gereği var... bebek yüzünden kendimi strese sokamam
evet artık kafamıza göre korunmadan takılalım veee kendimizde hiç belirti aramayalım topikçe sadece bat ı geçenler üzerine bekleyelim sanki hepimiz hamile kalmak zorundaymışız gibi değilde küreden top çeker gibi bakalım bu ay hangi arkadaşlarımıza çıkıyo şeklinde ama illa hepimize bi ay çıkacağını bilerek
Valla çok haklısın bitti o sayfa artık gezicem tozucam spor yapıcam koşu bandı da var nasılsa kitap film müzik oooooohhhhh keyfime bakıcam
Valla çok haklısın bitti o sayfa artık gezicem tozucam spor yapıcam koşu bandı da var nasılsa kitap film müzik oooooohhhhh keyfime bakıcam
Allahtan ümit kesilmez canım daha adet olmamışsın bak hayırlısı olsun hakkında hem daha 3.denemenizmiş olur allah büyük. Ben napayım 14.denememiz hala yok ve olcak mı onuda bilmiyorum asıl umutsuz vaka benim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm allah hakkına hayırlısını nasip etsin ...
Allahtan ümit kesilmez canım daha adet olmamışsın bak hayırlısı olsun hakkında hem daha 3.denemenizmiş olur allah büyük. Ben napayım 14.denememiz hala yok ve olcak mı onuda bilmiyorum asıl umutsuz vaka benim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım inş bebiş vardır sana oyun yapıyordur ama yoksa adet olursan İbrahim Saraçoğlu'nun sayfasında incir ve havuç kürü var onu dene derim. ben hamile kaldiğim ay yapmıştım. içimi azcık zor ama çok da kötü değil. faydasını gören çok kişi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?