Küreden top çekmekSenin benzetmelerine hayranım ahahahahaah
ne demek canım sen bu forumun canısın inş Rabbim senin kucağını da dolduracak.o kürleri biliyorum ama dedim ya artık uğraşmayacağım zaten eylülde doktorumla görüşüp onun kontrolünde devam edeceğim bu bebek işine
teşekkür ederim kuzum kürleri hatırlattığın için bu arada
Kuzum aşılama yaptırdın mı ben 6. ayımda doktoruma gideceğim onun kontrolünde devam edeceğim artık ... Rabbim sana tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım benim
umutsuzsan neden çalışmaya devam ediyorsun çünkü içinde umudun var çünkü umutsuz hiç bir şey yok durumunda gecikti evet ama bi sene denemişsin bi sene daha deneyeceksin de olmadı tedavide olmadı tüpte derken bir sürü tedaviden sonra olmuyo deyip umudunu biraz düşürebilirsin amaaa şu an çok çok erken o yüzden umudunu arttır ve hücrelerine yansısın bu pozitifliğin sonrraaa gelsin bebiş
İnsan sabredemiyo hemen olsun istiyo sağol canım morel oldunuz bana allah sizin kucaklarınızıda boş bırakmasın isteyen herkese versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahh ahh allahım sende bizi hamilelere benzet yarabbi hayırlısıyla ben artık her ay başkasının olacak ben henüz çalışmıyomuşum gibi düşünücem heyecanla beklemicem
ne demek canım sen bu forumun canısın inş Rabbim senin kucağını da dolduracak.
Saol canım daha aşılamaya geçilmedi hsg çekildim temiz çıktı dr iki ay ara dedi şimdi beklrmedeyim herhalde bundan sonra aşılama olur diye düşünüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben bu konuda çok kararlıyım artık ya cidden bikaç aydır salaklaştım iyice (sözüm meclisten dışarı) aklım fikrim bebekte.... Artık iyice farkına vardım bu saçmalayla devam edersem her ay psikolojim bozulacak ... ne gereği var... bebek yüzünden kendimi strese sokamam
hah bu işte aynen böyle düşünmeli
anladım canım bu iki ay kafan rahatlar sonra gelsin bebiş
bu arada temiz çıktığına sevindim
amin hepimizin inşallah insanları boşveeer onu veren rabbim ona da mı bi şey diyebilecekler hadi desinler biz hep beraber aynen devam ediyoruzzz
Bende belirti falan aramayacağım kızlar hele bu ay yok ise önümüzdeki ay beni unutun kesinlikle takılmayacağım buralarda sonra inş. girer size güzel haber veririm.
Kaçtım ben bacılar
Yarattığım karışıklıktan ötürü affınıza sığınıyorum
İnşallah gelen batlardan bolca hamiş çıkar
Akşam görüşürüz öpüyorum yanaklardan
bende senden güzel haber duymazsam inanmıcam yumurtlama vs
Kaçtım ben bacılar
Yarattığım karışıklıktan ötürü affınıza sığınıyorum
İnşallah gelen batlardan bolca hamiş çıkar
Akşam görüşürüz öpüyorum yanaklardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?