2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Küreden top çekmek Senin benzetmelerine hayranım ahahahahaah

ahh ahh allahım sende bizi hamilelere benzet yarabbi hayırlısıyla ben artık her ay başkasının olacak ben henüz çalışmıyomuşum gibi düşünücem heyecanla beklemicem

ne demek canım sen bu forumun canısın inş Rabbim senin kucağını da dolduracak.

kızlar bnm dün de akıntılarm oldu ama ateşim cok düşük 35.4 adetin 10.günündeym ne ki bunlar yaa

Kuzum aşılama yaptırdın mı ben 6. ayımda doktoruma gideceğim onun kontrolünde devam edeceğim artık ... Rabbim sana tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canım benim

Saol canım daha aşılamaya geçilmedi hsg çekildim temiz çıktı dr iki ay ara dedi şimdi beklrmedeyim herhalde bundan sonra aşılama olur diye düşünüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnsan sabredemiyo hemen olsun istiyo sağol canım morel oldunuz bana allah sizin kucaklarınızıda boş bırakmasın isteyen herkese versin

İnsan sabredemiyo hemen olsun istiyo sağol canım morel oldunuz bana allah sizin kucaklarınızıda boş bırakmasın isteyen herkese versin

amin hepimizin inşallah insanları boşveeer onu veren rabbim ona da mı bi şey diyebilecekler hadi desinler biz hep beraber aynen devam ediyoruzzz

ahh ahh allahım sende bizi hamilelere benzet yarabbi hayırlısıyla ben artık her ay başkasının olacak ben henüz çalışmıyomuşum gibi düşünücem heyecanla beklemicem

hah bu işte aynen böyle düşünmeli

ne demek canım sen bu forumun canısın inş Rabbim senin kucağını da dolduracak.

ooyyyy kuzum benim Allah hepinizden razı olsun burası çok özel sizler çok özelsiniz, minnoşuna iyi bak yesin onu mogami teyzesi

anladım canım bu iki ay kafan rahatlar sonra gelsin bebiş

bu arada temiz çıktığına sevindim

bende aynı canım ya takmamak lazım aslında ama olmuyo işte elimizden bişey gelmiyo neyse çık dışarı hava falan al kafanı dağıt

hah bu işte aynen böyle düşünmeli

bencede midem bulantı göğsüm şişti hamilemiyim demek yerine yeterince beklemedim bu ay tam günleri değerlendiremedik vs diye yaptık ama şansa bahta deyip geçmek lazım yoksa benim gibi stresten adet günleri şaşar denge fln kalmaz :2::2:

anladım canım bu iki ay kafan rahatlar sonra gelsin bebiş

bu arada temiz çıktığına sevindim

Kafa rahat olmuyo ama napalım bekliyoruz bakalım. Sağol canım allah hepimize versin

Kaçtım ben bacılar

Yarattığım karışıklıktan ötürü affınıza sığınıyorum

İnşallah gelen batlardan bolca hamiş çıkar

Akşam görüşürüz öpüyorum yanaklardan

Bende belirti falan aramayacağım kızlar hele bu ay yok ise önümüzdeki ay beni unutun kesinlikle takılmayacağım buralarda sonra inş. girer size güzel haber veririm.

amin hepimizin inşallah insanları boşveeer onu veren rabbim ona da mı bi şey diyebilecekler hadi desinler biz hep beraber aynen devam ediyoruzzz

Evet devam bakalım olana kadar pes etmek yok:)

af ne demekmiş sende rahatla dinlen kaç gündür kafan rahat değildi ama sakın üzülme lütfen

bende senden güzel haber duymazsam inanmıcam yumurtlama vs

Hahahah kaygılı ya nasıl bu kadar emin olabiliyorsun bak paylaşayım senle ilişki günlerini hiç düzenli olmadı.

3-5 - 8-9 - 12-13 bu akşamı atlayacağız 15-16'da olur muhtemelen sonra da canımız ne zaman isterse şeklinde takılacağız sence bu çalışma umut verici mi?

6-7 boş geçmişiz, 10-11 boş geçmişiz.

cnm benım sakın uzulme kendınıde bebek olayına sartlama şartlayınca olmuyo bu sen gayet ıyı bılıyosun farkındasın akısına bırak hatta mumkunse yumurtlama gunlerını de takıp etme kafanı meskul edecek bıseylerle ugras bunu ben cok yasadım allahım bızede nasıp edecek bırgun demekkı zamanı var arkadasım benım sımdı esımın test sonucu cıkmıs cuma randevum var cumya kadar nasıl dayanıam bılmıyorum gıdıp almak ıstıyorum sonucu ama cok uzak bana marmara arastırma ıns bızey cıkmaz test sonucunda korkuyorum bıde ben ıse baslıyorum benım ıcın cok ıyı olacak ıns kafamı sureklı mesgul olacak takmıcam artık gecen hafta salı gunu test sonucunu yanlıs okudum nette bı arastırayım dedım neler var mogamı kac senedır bebek hasretı cekenler halımıze bınlerce kez şükürler olsun ki en azından her aya adet oluyoruz duzenlı sekılde hamıle kalabılecegımızı bılıyoruz ...kafanı şişrdim cnm kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…