Bu arada bu ay uzayan akıntımda yok.
Hahahah kaygılı ya nasıl bu kadar emin olabiliyorsun bak paylaşayım senle ilişki günlerini hiç düzenli olmadı.
3-5 - 8-9 - 12-13 bu akşamı atlayacağız 15-16'da olur muhtemelen sonra da canımız ne zaman isterse şeklinde takılacağız sence bu çalışma umut verici mi?
6-7 boş geçmişiz, 10-11 boş geçmişiz.
cnm benım sakın uzulme kendınıde bebek olayına sartlama şartlayınca olmuyo bu sen gayet ıyı bılıyosun farkındasın akısına bırak hatta mumkunse yumurtlama gunlerını de takıp etme kafanı meskul edecek bıseylerle ugras bunu ben cok yasadım allahım bızede nasıp edecek bırgun demekkı zamanı var arkadasım benım sımdı esımın test sonucu cıkmıs cuma randevum var cumya kadar nasıl dayanıam bılmıyorum gıdıp almak ıstıyorum sonucu ama cok uzak bana marmara arastırma ıns bızey cıkmaz test sonucunda korkuyorum bıde ben ıse baslıyorum benım ıcın cok ıyı olacak ıns kafamı sureklı mesgul olacak takmıcam artık gecen hafta salı gunu test sonucunu yanlıs okudum nette bı arastırayım dedım neler var mogamı kac senedır bebek hasretı cekenler halımıze bınlerce kez şükürler olsun ki en azından her aya adet oluyoruz duzenlı sekılde hamıle kalabılecegımızı bılıyoruz ...kafanı şişrdim cnm kusura bakma
merhabalar hanımlar
bende ikinciyi istiyorum eşim sanırım bu sefer ikna oldu
hoş geldin hayırlı olsun kararınız sen rahatsındır ilk çocuğundan ötürü her şeyin olurunda gittiğinde olduğunu görmüşsündür di mi? nasıl oldu bekliyor muydun ilk çocuğunu ? oğluşun planlı mı geldi
çok teşekkür ederim canım, hoşbuldum
biz ilk evlendiğimizde istemedik hemen bebek
oğluma 14 ay bekledikten sonra ümidimin kırıldığı bir noktada gebe olduğumu öğrendim
ikinci bebek kararı vermeden önce kaçaklarımız korunmadığımız zamanlarımız oldu ama ben hamile kalmadım hiç
bakalım ne olacak bu sefer
sizin ilk bebekmi isteniyor ne kadar süredir istiyorsunuz
tam umutsuz anında geldi oğlun desene ne güzel allah sağlık uzun ömür versin kaç yaşında? ikinici daha kolay olur hem rahatlık var hem tecrübebenim olursa ilk bebeğim haziranda 3 kere korunmadık sonra olsun artık dedim işte artık korunmuyoruz ama yumurtlamama uzun süre yatmaya vs dikkat etmiyorum pek
oğlum 6 yaşında canım amin cümlesine içinde benim evladıma da
olmuyor iste o kadar korunmasız ilişki ve kaçakta bir kere sakata gelmedim gebe kalamadım
Allah gönlünüze göre versin temmuz adetinizi oldunuz mu veya ne kadar kaldı
benim özel günler yarın başlıyor
beklenmeyen adet tarihim 2 ağustos
ilk çocuktan sonra ilaç kullandın mı ? benim adet tarihim çok net değildi ama kafamda dünlerdir hesapladığıma göre 3 gün gecikti ama bugün kasıklarımda adet sancısı var bugün yarın olucam eminim
Hayırlı günler sevgili anne adayları yazıları okurken ateş falan yaziyo sasiyordum bu sabah bi kalktım ateşim var sanki benim ovulasyona göre yumurtlama günüm 12 siydi dün ılişkimiz oldu bugünde olmalimi sizce bilemedim bu ateş çıkmışken degerlendireyim mi yoksa 2 günde 1 devam mi edeyim ????
malesef koruma iğneleri oldum ama adetimin düzeni şaşınca bıraktım sonra eşim devir aldı ondan sonra çok korunmasız ilişki ve kaçaklar oldu
İnşallah bebeğin gelmiştir arkadaşım ne kadarlık evlisin korundun mu hiçi
merhaba :) topictekiler bu aralar her gün yapmaktan yanalar eğer yumurtlama günü dün ise ne olur ne olmaz bugün ve yarında yapın derim ben kolay gelsin
hoşfgeldin arkadaşım yeni evlisiniz sanırım allah mesut etsin
hemencik bebek istiyorsunuz demek ne güzel
bence değerlendir derim
ELİSA 1,5 SA KALDI BEKLİYORUM BAK
evet kuzucugum bende bekliyorum suan gözüm saatte :44: Iş te çıktım hastahaney gidiyrum kan vermeye o kadar heyecanlandımkıDua et canım benim için negatifi görmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?