- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
:26:korunma iğneleri işte bu konuda hiç bir fikrim yok . Adet şaşınca ister istemez ondan olmuştur diye düşünüyorum eğerdüzene girdiyse çalışmalarla olur neden olmasın en büyük moralin ilk çocuğun o yüzden ikincisi de hemen gelir inşallahBen 8 aylık evliyim eşim korundu hep
hosbuldukk canim bir aylik evliyiz daha eşim çok istiyo e haliyle bende bir de akrabada kim evlendiyse ilk ay duyuyoruz ki hamile bana da her goren soruyo var mi diye yok diyorum ne meraklilarmis ayol :)
kasıklarımda aniden batmalar oluyor acıyor afedersiniz ama tam bölgeme dogru sonucu almama 1.30 saat var sabır sabır merak ediyorum ne çıkacak :44:
inşallah ya hepimizde moraller fos bari sen bize umut bırak bat ne zamandı senin yarın mı ?
öyle bir defa kendilğinden kuzum oldu allahıma binlerce şükür
rabbim isteyen herkese nasip etsin kuzucuklar
eşinin korunması en güzeli olmuş ben en baştada kendim korunmuştum hapla
o meraklılar bitmez arkadaşım evlenirmisin bebiş varmı bebiş gelir cinsiyeti bellimi belli olur doğum sezeryanmı normalmi olacak olur erkekse sünnet ne zaman kızsa ikinci ne zaman bitmiz bu sorular
Bir aylık gelinden ne bekliyorlar yaa daha insan kadın olduğunu bile bilemezken
arkadaşım rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip eder insallah
öyle bir defa kendilğinden kuzum oldu allahıma binlerce şükür
rabbim isteyen herkese nasip etsin kuzucuklar
eşinin korunması en güzeli olmuş ben en baştada kendim korunmuştum hapla
o meraklılar bitmez arkadaşım evlenirmisin bebiş varmı bebiş gelir cinsiyeti bellimi belli olur doğum sezeryanmı normalmi olacak olur erkekse sünnet ne zaman kızsa ikinci ne zaman bitmiz bu sorular
Bir aylık gelinden ne bekliyorlar yaa daha insan kadın olduğunu bile bilemezken
arkadaşım rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip eder insallah
yaaa benımde gelmedı uzayan akıntım gecen hafta dr kontrolumde baktı dr yumurtam 15 mm olmustu ne zaman catladı acaba akıntı gelmedı neler oluyor bızeanladım yaw
sen her günde yapsan ihtimal aynıdır ben inanmıyorum rabbim isterse gerçekten olur ama siz hem çalışıp hem umutla inandığınız için ben kesin gözüyle bakıyorum bakalım beklemedeyim ağustosta seninle mogami ye hamiş diyeceğim
merhabalar hanımlar
bende ikinciyi istiyorum eşim sanırım bu sefer ikna oldu
Evet kuzucugum bende bekliyorum suan gözüm saatte :44: iş te çıktım hastahaney gidiyrum kan vermeye o kadar heyecanlandımkıDua et canım benim için negatifi görmek istemiyorum
Kuzum seninde bu ay uzayan akıntın gelmemişti dimi eğer hamileysen ki inş. öylesindir bana bir umut olabilirsin.
Evet canım gelmemişti bende şaşırmıstım bende olayı döllenmeye yormuştum 1 saat sonra gidip test sonucunu alacagım tatlım inşallah olumlu cıkar ama esımın teyzesı annelık yuzne vurmus dedı benım annemde hamılesın hatta kızın olacak dedi biliyorum canım heyecanla bekliyorum bendeİnşallh hamileyimdirde sana umut olurum
Evet canım gelmemişti bende şaşırmıstım bende olayı döllenmeye yormuştum 1 saat sonra gidip test sonucunu alacagım tatlım inşallah olumlu cıkar ama esımın teyzesı annelık yuzne vurmus dedı benım annemde hamılesın hatta kızın olacak dedi biliyorum canım heyecanla bekliyorum bendeİnşallh hamileyimdirde sana umut olurum
Stres yaptığım için adet olamıyorum ne yapıcam stresi nasıl azaltıcaz:2:
Canım ben sana melisa çayını öneririm strese birebir hamile dahi olsan bebeğine zararida olmaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Beklerken zaman zor geçiyor 1 saat ne kadar büyür insan gözünde biz bile suan sabırsızlıkla bekliyoruz haberini canım bende de uzayan akıntı gelmedi ben küçük bir araştırma yapmıştım hapı bırakanlar da ilk aylarda olabiliyormus ama yumurtam vardi hatta doktor 2-3 güne catlar demisti yogun akıntım geldi incelen gelmedi bakalım tatlım seni bekliyoruz 4gözle :)
Stres yaptığım için adet olamıyorum ne yapıcam stresi nasıl azaltıcaz:2:
Belki de başka bir şeyden olamıyorsundur adetini. Nerden biliyorsun stresten olduğunu. Benden beklerken senden almayalım güzel haberi.
bilmiyorum valla kuzum ya bende şaşkınım her ay düzenli gelen akıntımdan bu ay eser yok, elisanında gelmemişti bu ay bildiğim kadarıyla neden acaba böyle oldu tamda deneme yaptığımız ay.
Hadi inş.
Canım hoşgeldin. Ben tek düşünüyorum ve ilk olacak çok heyecanlı ve istekliyim ama bu ay ilk deneme ve umutsuzumda.
Canım ben 1 haziranda bıraktım hapı. Haziranda geldi uzayan akıntım ama bebek istemiyorduk o ay sadece bir kere korunmasız ilişkimiz oldu, adetim de 3 gün erken geldi 25 günde adet olmuş oldum. Bu ay da akıntım gelmedi aksi gibi biri olsa diğeri şaşıyor yahu.
o zaman çıkışta gidip alıyım canım çok sağol
Canım bir bardaktan fazla icme sakın zaten aktarcıda izah eder inşallah sendende güzel haber alırız ya bu topikte hamiş haberi alinca heyecanim kat kat artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?