2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

öyle bir defa kendilğinden kuzum oldu allahıma binlerce şükür
rabbim isteyen herkese nasip etsin kuzucuklar

eşinin korunması en güzeli olmuş ben en baştada kendim korunmuştum hapla

hosbuldukk canim bir aylik evliyiz daha eşim çok istiyo e haliyle bende bir de akrabada kim evlendiyse ilk ay duyuyoruz ki hamile bana da her goren soruyo var mi diye yok diyorum ne meraklilarmis ayol :)

o meraklılar bitmez arkadaşım evlenirmisin bebiş varmı bebiş gelir cinsiyeti bellimi belli olur doğum sezeryanmı normalmi olacak olur erkekse sünnet ne zaman kızsa ikinci ne zaman bitmiz bu sorular

Bir aylık gelinden ne bekliyorlar yaa daha insan kadın olduğunu bile bilemezken

kasıklarımda aniden batmalar oluyor acıyor afedersiniz ama tam bölgeme dogru sonucu almama 1.30 saat var sabır sabır merak ediyorum ne çıkacak :44:

arkadaşım rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip eder insallah

Amin canım inşalalh çok sağol

hep beraber çalışıyoruz öyleyse güzel güzel

yaaa benımde gelmedı uzayan akıntım gecen hafta dr kontrolumde baktı dr yumurtam 15 mm olmustu ne zaman catladı acaba akıntı gelmedı neler oluyor bıze anladım yaw

Bilmiyorum valla kuzum ya bende şaşkınım her ay düzenli gelen akıntımdan bu ay eser yok, elisanında gelmemişti bu ay bildiğim kadarıyla neden acaba böyle oldu tamda deneme yaptığımız ay.

Hadi inş.

merhabalar hanımlar
bende ikinciyi istiyorum eşim sanırım bu sefer ikna oldu

Canım hoşgeldin. Ben tek düşünüyorum ve ilk olacak çok heyecanlı ve istekliyim ama bu ay ilk deneme ve umutsuzumda.

Son düzenleme:
Evet kuzucugum bende bekliyorum suan gözüm saatte :44: iş te çıktım hastahaney gidiyrum kan vermeye o kadar heyecanlandımkı Dua et canım benim için negatifi görmek istemiyorum

Kuzum seninde bu ay uzayan akıntın gelmemişti dimi eğer hamileysen ki inş. öylesindir bana bir umut olabilirsin.

Kuzum seninde bu ay uzayan akıntın gelmemişti dimi eğer hamileysen ki inş. öylesindir bana bir umut olabilirsin.

Evet canım gelmemişti bende şaşırmıstım bende olayı döllenmeye yormuştum 1 saat sonra gidip test sonucunu alacagım tatlım inşallah olumlu cıkar ama esımın teyzesı annelık yuzne vurmus dedı benım annemde hamılesın hatta kızın olacak dedi biliyorum canım heyecanla bekliyorum bende İnşallh hamileyimdirde sana umut olurum

Canım başka topikte okudum şimdi birinin de böyle gelmemiş ve hamileymiş.

Beklerken zaman zor geçiyor 1 saat ne kadar büyür insan gözünde biz bile suan sabırsızlıkla bekliyoruz haberini canım bende de uzayan akıntı gelmedi ben küçük bir araştırma yapmıştım hapı bırakanlar da ilk aylarda olabiliyormus ama yumurtam vardi hatta doktor 2-3 güne catlar demisti yogun akıntım geldi incelen gelmedi bakalım tatlım seni bekliyoruz 4gözle :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Stres yaptığım için adet olamıyorum ne yapıcam stresi nasıl azaltıcaz :2:

Stres yaptığım için adet olamıyorum ne yapıcam stresi nasıl azaltıcaz :2:

Canım ben sana melisa çayını öneririm strese birebir hamile dahi olsan bebeğine zararida olmaz

Canım ben 1 haziranda bıraktım hapı. Haziranda geldi uzayan akıntım ama bebek istemiyorduk o ay sadece bir kere korunmasız ilişkimiz oldu, adetim de 3 gün erken geldi 25 günde adet olmuş oldum. Bu ay da akıntım gelmedi aksi gibi biri olsa diğeri şaşıyor yahu.

Belki de başka bir şeyden olamıyorsundur adetini. Nerden biliyorsun stresten olduğunu. Benden beklerken senden almayalım güzel haberi.

keşke nedeni o olsa ama bedenimi tanıyorum malesef bugün yarın olur olmazsa zaten direk kan testi yaptırırım hepimizin güzel haberlerini alacağım bu topicte eminim . bi tanıdığımız 3 4 aya oluyo diyo az önce konuştuk yani ilk aydan beklemek bizim suçumuz

sizde hoşgeldiniz arkadaşım
bende oğlum 3 yaşına gelene kadar hep tek çocuk dedim
ama fikrim değişti yine rabbim bilir bakalım ikinci nasip olacakmı

İnşallah canım bu ay o ay olur benimde ateşim çıktı hapı bıraktığım günden beri hala devam ediyor bünyem hormonları düzenliyor sanırım kısmet hersey bakalım elisa yi bekliyorum heyecanla :)

o zaman çıkışta gidip alıyım canım çok sağol

Canım bir bardaktan fazla icme sakın zaten aktarcıda izah eder inşallah sendende güzel haber alırız ya bu topikte hamiş haberi alinca heyecanim kat kat artıyor

tamam canım benimde öyle. elisa yı bekliyorum heyecanla burda saate baka baka . işten hiç bu kadar kaytarmadım hayatımda bu topicteki herkesi sevdim haftasonu ben yokken beni merk etmeleri öyle güzel bi duygu ki sağolsun herkes burası hayatımda istediğim en güzel amacıma giden yolda bana arkadaş olan gerçekten beni anlayan insanların olduğu yer kopamıyorum heyecanlı bir roman gibi okuyorum sabahları kaçırdığım yazıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…