2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

asla kendini dinleme kuzum adette olsa hamilelikte olsa bekle sabırla kafanı meşgul edecek şeyler yap sonra güzel haberlerle gel inş

inşallah canım sağol öyle yapıcam artık akışına bırakıyorum :) zamanla belli olur herşey :)

iyi yaptın canım Da special ne ? Bir de folic plus günde bi tane alıyorum ben eczacı sana ne kadar önerdi?

işte bende onu sormayı unuttum ayrıca 90 adet içinde 23 lira(20 ye aldım) special k form tutmak için ayrıca vitamin mineral ve lifli sütle günde bi kez yerim bakalım.. formda kalmayı sağlıyor 160 kalori

aynen benimde öyle oldu bu ay tam anlamıyla korunmayı bırakmıştım. gecen ay anlık bi kararla olmuştu:):) sonra belirtiler adet gecikmesi yaşayınca bide buraya geliip sizleri görünce cok heveslendinmm :):):)

aa öyle mi denicem o zaman bende artık bunu :) sağol canım neler öğreniyoruz senden de burda ya bilgili arkadaşımız :)

aynen benimde öyle oldu bu ay tam anlamıyla korunmayı bırakmıştım. gecen ay anlık bi kararla olmuştu:):) sonra belirtiler adet gecikmesi yaşayınca bide buraya geliip sizleri görünce cok heveslendinmm :):):)

Aynıyız canım bende aynen öyleyim inşallah aynı aydada hamile kalırız :)

Canım dr bana hep adetin 3.günü çağırıyo çünkü 3.günü daha net görünüyomuş rahim ultrasonda zaten dr gerektiği testleri yaptırıyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

işte bende onu sormayı unuttum ayrıca 90 adet içinde 23 lira(20 ye aldım) special k form tutmak için ayrıca vitamin mineral ve lifli sütle günde bi kez yerim bakalım.. formda kalmayı sağlıyor 160 kalori

Ben günde bir kez tok karnına alıyorum prospektüsünde sanki yemekle alınabilir gibi bi şey yazıyordu. bende 23 liraya aldım special k afiyet olsun bende akşam bi tane nesfit ya da special alıcam bir de melisa çayı bakalım karnım çok ağrıyo kırmızılar zorluyo savaş var bebeğimin yatağında

aa öyle mi denicem o zaman bende artık bunu :) sağol canım neler öğreniyoruz senden de burda ya bilgili arkadaşımız :)

rica ederim kuzum valla ben çok araştırıyorum ve elimden geldiğince burda paylaşmaya çalışıyorum canım tabi kendi üzerimde denedikten sonra deney faresi yaptım kendimi ahahahahahah

rica ederim kuzum valla ben çok araştırıyorum ve elimden geldiğince burda paylaşmaya çalışıyorum canım tabi kendi üzerimde denedikten sonra deney faresi yaptım kendimi ahahahahahah

hahah deney faresi sen yeni şeyler öğrendikçe dene uygula sonra bizlerlede paylaşmaya devam et öğrenmeye açığız söz konusu bebiş yapmak olunca

hahah deney faresi sen yeni şeyler öğrendikçe dene uygula sonra bizlerlede paylaşmaya devam et öğrenmeye açığız söz konusu bebiş yapmak olunca

Merak etme bacım o iş bende Vücudumu tanımaktan keyif alıyorum

3. günü canım

bu arada bende dün adet olmadan önce rahim kontrolü yaptım ve rahmi çok kolayca farkettim sert ve aşağıdaydı oysa ki ovulasyon döneminde sonsuz bi boşluk

eger gebelik varsa aynı ovulasyon dönemindki gibi sonsuz bır boşluk devam edıyormus reglidn önce bile.gcen ay reglimden 2 gün önce cok iyi hissdiliyordu.bata 1 haftadan fazla var şimdiden aşagıya ınmeye baslamıs hıssedılebılıyor.keşge hamıle olsaydımda sonsuz bosluk yumusaklık hıssetseydım

benim bildiğim mesela prolaktin adetin 3. Günü yapılıyordu. Bence adet bitince git temiz temiz baksın ona göre sırayla yaptırırsın testleri nasıl olsa acelesi yok genel bir kontrol ddeğil mi

evet genel kontrol kızlar.ğer bır sorunum yok ise rahim filmi çektirmeyi dusunuyorum kısmet bakalım

Peki ben birşeyi merak ettim adet dönemine 1,2 gun kala olan ilişkide erkek hissedermi peki aşağı indiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…