asla kendini dinleme kuzum adette olsa hamilelikte olsa bekle sabırla kafanı meşgul edecek şeyler yap sonra güzel haberlerle gel inş
iyi yaptın canımDa special ne ? Bir de folic plus günde bi tane alıyorum ben eczacı sana ne kadar önerdi?
Aynen canım çok umutlanmıstım sonucta negatıfı gorunce hayal krııklıgına ugradım dıye bılırım oluruna bıraktım artık kısmet varsa bebısım benımle mutlu olurum yoksada sabırla beklerım hayırlısıyla gelsın zaten ılk defa bu ay korunmadık benım ılk denemem gıbı bırsey cunku oncekı ay sadece bır kere korunmamıstık çalısmalara devam :)
gittim folik plus ve special k aldım kızlarbaşlıyorum
kızlar günde kaç almalı folik asit, aceleden sormadım ve kaç kere aç mı tok karına mı :44:
çok bariz anlaşılıyor canım
parmağını içeriye sok bayaa zaten prmağının ucuna hemen değiyor burnunun ucuna dokunduğun gibi bi his canım
ovulasyon döneminde ise yukarıda olduğundan parmağın yetişmiyo
canım benimki fobiol günde bir tane aç tok fark etmiyor
aynen benimde öyle oldu bu ay tam anlamıyla korunmayı bırakmıştım. gecen ay anlık bi kararla olmuştu:):) sonra belirtiler adet gecikmesi yaşayınca bide buraya geliip sizleri görünce cok heveslendinmm :):):)
kızlar benim bata 9-10 gün var daha lakin bn hamile olduğumu düşünmüyorum çünkü benim rahim aşağıya inmeye başlamış ki buda gebeliğin olmadığını reglinin olacagını gösteriyor.şimdi ben dr gidip hormon tahlilleri yaptırmak istiyorum.reglinin kaçıncı günü gitmeliyim doktora ve hangi tahlilleri yaptırmalıyım, bilgisi olan varmı?
Yarasın canım bende alacagım specıal :)
yarasın valla hepimize special bu ara iyi gider bize vitamin lif var kilo yok
Aynıyız canım bende aynen öyleyim inşallah aynı aydada hamile kalırız :)
işte bende onu sormayı unuttum ayrıca 90 adet içinde 23 lira(20 ye aldım) special k form tutmak için ayrıca vitamin mineral ve lifli sütle günde bi kez yerim bakalım.. formda kalmayı sağlıyor 160 kalori
aa öyle mi denicem o zaman bende artık bunu :) sağol canım neler öğreniyoruz senden de burda ya bilgili arkadaşımız :)
inş canım güzel olur ya hamişş olsak :)
rica ederim kuzum valla ben çok araştırıyorum ve elimden geldiğince burda paylaşmaya çalışıyorum canım tabi kendi üzerimde denedikten sonradeney faresi yaptım kendimi ahahahahahah
hahah deney faresisen yeni şeyler öğrendikçe dene uygula sonra bizlerlede paylaşmaya devam et öğrenmeye açığız söz konusu bebiş yapmak olunca
3. günü canım
bu arada bende dün adet olmadan önce rahim kontrolü yaptım ve rahmi çok kolayca farkettim sert ve aşağıdaydı oysa ki ovulasyon döneminde sonsuz bi boşluk
benim bildiğim mesela prolaktin adetin 3. Günü yapılıyordu. Bence adet bitince git temiz temiz baksın ona göre sırayla yaptırırsın testleri nasıl olsa acelesi yok genel bir kontrol ddeğil mi
eger gebelik varsa aynı ovulasyon dönemindki gibi sonsuz bır boşluk devam edıyormus reglidn önce bile.gcen ay reglimden 2 gün önce cok iyi hissdiliyordu.bata 1 haftadan fazla var şimdiden aşagıya ınmeye baslamıs hıssedılebılıyor.keşge hamıle olsaydımda sonsuz bosluk yumusaklık hıssetseydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?