- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Ohhh ne güzel zaten evledıkten sonra kılo aldım hıc böyle olmamıstım evlılık yaradı
eger gebelik varsa aynı ovulasyon dönemindki gibi sonsuz bır boşluk devam edıyormus reglidn önce bile.gcen ay reglimden 2 gün önce cok iyi hissdiliyordu.bata 1 haftadan fazla var şimdiden aşagıya ınmeye baslamıs hıssedılebılıyor.keşge hamıle olsaydımda sonsuz bosluk yumusaklık hıssetseydım
kızlar günde kaç almalı folik asit, aceleden sormadım ve kaç kere aç mı tok karına mı :44:
Ben günde bir kez tok karnına alıyorum prospektüsünde sanki yemekle alınabilir gibi bi şey yazıyordu. bende 23 liraya aldımspecial k afiyet olsun bende akşam bi tane nesfit ya da special alıcam bir de melisa çayı bakalım karnım çok ağrıyo kırmızılar zorluyo savaş var bebeğimin yatağında
Peki ben birşeyi merak ettim adet dönemine 1,2 gun kala olan ilişkide erkek hissedermi peki aşağı indiyse
folbiol alacaksan günde 1 tane yeterlidir cnm.ama folik plus aldıysan gunde 3 kez ıcmen gerekıyor cunku folik plusta cok fazla witamın içerdiğinden 1 tablette alman gereken folik asit yeterli olmuyor oyuzden gunde 3 kez içiliyor.folbiol da ise sadece folik asit var ve 1 tablet yeterli oluyor günde.
onu bilemedim bak şimdi eşlere sormak lazım
kuzum sen kontrol etsene
Peki ben birşeyi merak ettim adet dönemine 1,2 gun kala olan ilişkide erkek hissedermi peki aşağı indiyse
biyerde okumustum.kadının eşi regli dönemine yakın zamanlarda girdikleri ilişkide eşinin hamile olup olmdıgını anlıyormuşdemekki onlar dikkat ederlerse anlayabılırler aradakı farklı her dönem
aynen canım yaa bende 5 kilo aldım şubatta evlenmiştim 2 ayda da 7 kiloyu verdim
adetin geldi mi canım sonuçlarından haberim varO kırmızılar gidecek bigün arkadaş Galiba mayıs bebekleri çoğalacak gibime geliyor
Tatlım ben cesaret edemedım :44:
geldi az önce ooo buyrun efendim kimler gelmiş hoş geldiniz hiç gelmeseydiniz dedim kendilerine testi mi beklediniz şımarık yumurtalar dedimKüsmeseler bari
geldi az önce ooo buyrun efendim kimler gelmiş hoş geldiniz hiç gelmeseydiniz dedim kendilerine testi mi beklediniz şımarık yumurtalar dedimKüsmeseler bari
bebeğim cesaret edemeyeceğim hiçbişey yok o kadar basit ki eminim denesen çok kolay olduğunu farkedeceksin ben her defasında elimle içeriyi inceliyorum dokular falan çok değişik
adet mi oldun
hemen yeni bat alayım bacım
ok yukarıdaki mesajı şimdi gördüm ekliyorum hemen
Senin gibi tatlı birine küsebilirlermi o zaman bizim batlar yakın olacak canım bende 17 de olursam BAt 14 Agusts olacak normaldeamaz bakalım benımkıler ne yapacak :)
Hadi ya şuan bile senin yazdıklarını okuynca içim bir tuhaf oluyor tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?