2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

teşekkür ederim o senin güzel niyetin gördüğün senden önce adet oluyorum batım senden sonra işte ben tipik köy tavuğuyum kuluçkada 45 günde bir idealim olacak sanırım bu gidişle

Ayyyy hiç güleceğim yoktu canım ya yumrutanı ver ama sende artık arka arkaya yumurtlayalım :)

çok absürd bi benzetme olacak ama aynı parmağını burnuna sokmak gibi çok basit bi olay anacım dediğim gibi bi kere denesen anlarsın çok kolay olduğunu

Benim adetime 2 gün var diyelim ben aksam denedim elime birey gelmedi ne anlama geliyor :)

çok absürd bi benzetme olacak ama aynı parmağını burnuna sokmak gibi çok basit bi olay anacım dediğim gibi bi kere denesen anlarsın çok kolay olduğunu

ben biliyorum nasıl olduğunu ama boşluğu hissetmedim bi iki kere yoklamıştım ilk zamanlarda

bi dahaki ay sonu beraber test yapalım tamam mı tabi adet olmazsak

Tamam canım benimde günüm bayagı gecmış olur aynı gün yapalım inşallah olmayız ilk denemeler canım acemilik vardı tecrube edındık artık

bu ay bu 4 denemeden fazla deneyenleri bayramda hamiş yolluyorum artık onlar bize umut olacak çok çalışsıınlar bayram şekeri ve bayram bebeği versinler onlar bize hadi hayırlısıyla inşallah

ben biliyorum nasıl olduğunu ama boşluğu hissetmedim bi iki kere yoklamıştım ilk zamanlarda

el birliği ile elisaya da yaptıralım bacım bunu sen ne zaman yaptın ki

Boşluktan kasıt eline bişeyin gelmemesi

Benim adetime 2 gün var diyelim ben aksam denedim elime birey gelmedi ne anlama geliyor :)

valla 1 gün kala yine bakarsın ama hala yoksa o vakit adet olmayacaksın (hamişsindir) ya da adete daha vakit vardır

el birliği ile elisaya da yaptıralım bacım bunu sen ne zaman yaptın ki

Boşluktan kasıt eline bişeyin gelmemesi

ben evliliğimin ilk ayında bi iki baktım acaba sıvım var mı içeride kalan oluyo mu diye elime hücreler geliyo yani sert sert bişeyler vardı ben bu ay bi iki bakarım bakalım fark olacak mı kocam duysa ne yapıyosun sen diyecek öpüyorum sizi ben eve gidiyorum

valla 1 gün kala yine bakarsın ama hala yoksa o vakit adet olmayacaksın (hamişsindir) ya da adete daha vakit vardır

Benim günüm hiç şaşmaz hesaplayıcılar 17 sını gösteriyor aksam baksam birey gelmese hamılelık ıhtımalı vardır diyebilirmiyiz çok merak ettim

Merak etmedim değil ama korkuyorum sanki tedirginlik var içim bir tuhaf oluyor

sadece bi kere dene hatta varsa kayganlaştırıcı ya da vazelin ya da bebe yağı öyle dene ki o zaman parmağın girdiğini bile anlamazsın

nefes almak kadar basit şekerim dene bak

Benim günüm hiç şaşmaz hesaplayıcılar 17 sını gösteriyor aksam baksam birey gelmese hamılelık ıhtımalı vardır diyebilirmiyiz çok merak ettim

inş vardır kuzum geç döllenmedir dilerim o yüzden çıkmamıştır testte ama sen adete de hazırla kendini

şimdi bizde mola mola :18: adet olsun bitsin hopp çalışmalarrrr

:) evet dinlenelim biraz benim eşi asla kahve ıcmezdı dedımkı kulubte okudum kahvenın böyle böyle faydası varmı sımdı kendısı benden kahve ıstıyor kahve yapta ıcelım dıyor ve anlıyorumkı bunun sonu yatak odasında bitecek

inş vardır kuzum geç döllenmedir dilerim o yüzden çıkmamıştır testte ama sen adete de hazırla kendini

İnşallah tatlım ama ben adete hazıradım kendimi aslında ama yinede merak ettim zaten geç döllenmeyse çıkmamıssa babasına naz yapıyor diyecegım
esıme suprızımı anlattım baktım yapacagım dusuncemı bılsın ıstedım cok sasırdı glmeye basladı onu an gorse nasıl olurdu hıc dusunemıyorum bıle

Son düzenleme:

biraz geç olacak ama benide eklermisin istatistiklerde görüneyim en azından :) 17 temmuz / 11. deneme /

evet kızlar bu da bugunun testi bakalm yarın nasıl cıkacak (14. günde yumurtam çatlamıştı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…