- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
geldi az önce ooo buyrun efendim kimler gelmiş hoş geldiniz hiç gelmeseydiniz dedim kendilerine testi mi beklediniz şımarık yumurtalar dedimKüsmeseler bari
biraz geç olacak ama benide eklermisin istatistiklerde görüneyim en azından :) 17 temmuz / 11. deneme /
ekliyorum canım uğurlu gelsin
sonucunu yaz ama öyle kuru kuru listede görünmek olmaz
Mogami benim adetim başlıyor bugün leke leke geliyor ağrılarla benim tarihi 15i olarak degistirir misin? 😔
Herkese merhabalar.Dun (adet gecikmesinin 5.gunu)kan testi yaptirdim sonuc: 79.70 . Sonucu bi uzmana gostermedim ama degere gore 4 haftalik hamile gorunuyorum.yarin da yaptiracagim acaba deger katlayacak mi.hem yarin muayenede olacagim.Cok endiseliyim. Benim durumumda olan var mi aramizda? Acaba 5 gunluk gecikme icin 79.70 dusuk bir deger mi? Kimyasal ya da dis gebelik yasiyor olabilir miyim ?( Lutfen yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar
Aynen benim de öyle oldu bide ovulasyon dan 3 gün sonra çok şiddetli iki kasığımda ağrı oldu valla ben de anlayamadımkızlar dün geceyi değerlendrdk ve ondan beridir karnımda koca bi kütle var gibi şiş hissedyrm bide ateşim ovulasynda bile 36.3 ü gecmezkn 37.4 çıktı üşüttm mü ki dün olanlarla ilgisi var mi
fikri olan yok mu kızlar yaa niyetliym bide ilac alamyrm aksamada misafr var kendmi çok kötü hissedyrm
slm cnm bana gore degerın normal herkesın farklıoluyor cunku benım de 9 gun gecmıstı adetım degerım 69 du drlar ılk basta pek umut vermıyorlar ama keseyı gorunce ozaman olumlu konusuyorlar ıstersen testi tekrarla 2 gun sonra yukselme vargmı dıye bakarsın hakkında hayırlısı ıyı dusun ıyı olsun bozma moralını
Mogami benim adetim başlıyor bugün leke leke geliyor ağrılarla benim tarihi 15i olarak degistirir misin? 😔
canım eklediğin için saol ama ben hasta oldum moralim sıfır sen benim adı en iyisi agustosa kaydır
Moral bozmak yok
Ağustos batını söyler misin canım[/QUO
14 agustos olur canım bu ay olduğu gibi yine erken olmazsam olması gereken tarih bugüne göre 14 agustos
Ben de dun adet oldum ümitler bidaki aya kaldi. su deneme olayi ben de yaptim ve anladim adet olacahimi yalniz elime sert degil yumusak bi sey geldi sanki.
14 agustos olur canım bu ay olduğu gibi yine erken olmazsam olması gereken tarih bugüne göre 14 agustos
kuzum doktora göründünüz mü peki 1 yıl olacak sana çünkü
evet canım ikimizdede sorun yok bu ay ilaçda vermişti ardından yumurta takibi ve çatlama iğneside yapıldı ama iğne yumurtamı değil sabrımı taşırdı doktora gittiğimdenmidir nedir bu ay çok umutluydum ama kısmet olmadı
bak daha yeni başlamışsınız doktor kontrolünde denemelere ... farzet ki daha ilk deneme... Allaha şükür bi sıkıntınız yokmuş ne güzel bak... senin meleğinin elbet geleceği bi vakit var böyle düşün kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?