- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
hanfendi gelişme var mı? regl falan olmadın inş.
yok kuzum olmadım ama olacam eminim sen oldunmu
evet canım malesef ben hemde3 gün önce oldum
kız niye öyle diyorsun annem bana ilk aydan hamile kalmış bide bana bak
bu adet döngüsü neden her ay birer gün uzuyo buda yeni çıktı başıma önceleri 31 günde bir olurdum gecen ay 32 bu ay halen 33 ama hala olmadım karnım ağrıyo ama bişi yok ...bu cocuk meselesi cıkmadan önce misal ocağın 10 da olduysam şubatın 10 da olurdum bi fikri olan var mı hormonlar mı kafayı yedi ben mi
ayy ne bilimmm kız alakası yoktur ama içime öyle doğuyo
stresten olabilir canım bende bu ay olmam gereken günün sabahı olmadım geceye doğru lekelenme oldu ve ertesi gün başladı yani bugün dolayısyla bende bir gün geciktim sayılır ahhhh bu stres
Gerçi umarım senin ki bebiştendir balım
bebek olma ihtimali var mıki acaba benim umudum yok hiç zaten yüzümde cıkan sivilce ve karın ağrısı adet belirtilerim tam da kırmızılar yok sadece sinir oluyorum böle olunca az önce eşim hafiften yaklaştı vermiycem vermiycem diyen kadın gibi karşı koydum aaa bi sonuç istiyorum artık ikilem bana göre değil
aslında eşinin isteğini yapsan belki kırmızılar daha çabuk gelirdi kuzum yolu açmış olurdunuz
ama karnımda sancı vardı
olsun kuzum bence geç değil zıpla kocanın tepesineböylece kırmızılar gelecekse çabuklaştırmış olur
ne oldu sana gece gece azdınmı diycek ...uyuttum onu sen uyu yaramazlık yapma dedim
Benim adetime 2 gün var diyelim ben aksam denedim elime birey gelmedi ne anlama geliyor :)
Eki Görüntüle 1189924 evet kızlar bu da bugunun testi bakalm yarın nasıl cıkacak (14. günde yumurtam çatlamıştı)
cok garip valla..bu kadar yumurtlama sürmez sanırım.gebelık olsa 18. günde ovulasyon testınde cıkarmı onuda bılmıyorum.hakkatten merak ettim bende sonucu :)
cok garip valla..bu kadar yumurtlama sürmez sanırım.gebelık olsa 18. günde ovulasyon testınde cıkarmı onuda bılmıyorum.hakkatten merak ettim bende sonucu :)
Benim 18. Gunumden sonra butun ovu. Testlerim pozitifti ama gebe degildim.. dr sordum lh hormonun yuksek olabilir dedi hormon testi yaptinormal cikti. Arkadas calismaya devm etsin derim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar günde kaç almalı folik asit, aceleden sormadım ve kaç kere aç mı tok karına mı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?