2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bu adet döngüsü neden her ay birer gün uzuyo buda yeni çıktı başıma önceleri 31 günde bir olurdum gecen ay 32 bu ay halen 33 ama hala olmadım karnım ağrıyo ama bişi yok ...bu cocuk meselesi cıkmadan önce misal ocağın 10 da olduysam şubatın 10 da olurdum bi fikri olan var mı hormonlar mı kafayı yedi ben mi

stresten olabilir canım bende bu ay olmam gereken günün sabahı olmadım geceye doğru lekelenme oldu ve ertesi gün başladı yani bugün dolayısyla bende bir gün geciktim sayılır ahhhh bu stres

Gerçi umarım senin ki bebiştendir balım

bebek olma ihtimali var mıki acaba benim umudum yok hiç zaten yüzümde cıkan sivilce ve karın ağrısı adet belirtilerim tam da kırmızılar yok sadece sinir oluyorum böle olunca az önce eşim hafiften yaklaştı vermiycem vermiycem diyen kadın gibi karşı koydum aaa bi sonuç istiyorum artık ikilem bana göre değil

aslında eşinin isteğini yapsan belki kırmızılar daha çabuk gelirdi kuzum yolu açmış olurdunuz

ne oldu sana gece gece azdınmı diycek ...uyuttum onu sen uyu yaramazlık yapma dedim

neyse bebeğim yarın olmazsan bi test yap ... negatifte çıkarsa atla herifinin tepesine yazık adamı daha fazla bekletme

Benim adetime 2 gün var diyelim ben aksam denedim elime birey gelmedi ne anlama geliyor :)

kendini muayene ederken ya sırt üstü yatar pozisyonda olup dizlerini kırıcaksın ve zcık ıkındıgında fark edersin. yada yere çömelir şekilde duracaksın bu sekılde deneyeceksın.

Iyi geceler kizcelerr yavum adet olmussun mogami uzuldum ama yikilmadim :)benim arkadasimin melegi annesinin gobusune konmak icin gun sayiyor bi yerlerden:) yakindir insallah gelecekler dimi hepimize:) kiz bi de bi muhabbet donmus okudum da anlamadim parmagimizi sokp ne ariyoruz icerde normalde nasil olmasi gerekiyo gebeyken nasil oluyo benbaktim da duvarlar haric bisey gecmedi elime:)))))) hehehheh ne bulmam ya da bulmamam lazim :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok garip valla..bu kadar yumurtlama sürmez sanırım.gebelık olsa 18. günde ovulasyon testınde cıkarmı onuda bılmıyorum.hakkatten merak ettim bende sonucu :)

Benim 18. Gunumden sonra butun ovu. Testlerim pozitifti ama gebe degildim.. dr sordum lh hormonun yuksek olabilir dedi hormon testi yaptinormal cikti. Arkadas calismaya devm etsin derim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok garip valla..bu kadar yumurtlama sürmez sanırım.gebelık olsa 18. günde ovulasyon testınde cıkarmı onuda bılmıyorum.hakkatten merak ettim bende sonucu :)

valla canım ben de ölüyorum meraktan ama test yapmıcam son güne kadar 26 sına kadar da yetecek testim mevcut her gün aynı saatte yapmaya devam edicem ama missladybird arkadasımızın dediği gibi de olabilir ama o zaman su var testi aetten itibaren 6. günde yapmaya basladım 6. ve 7 gün çizgiler böle değildi yok gibiydi ama bunlar sanki ertesi gün daha da koyulaşacakmış gibi duruyo ama 2 gündür aynı renkteler.. ben belki yeniden yumurtluyorumdur diye çalışmalara devam ediyorum tatlım ne olur ne olmaz baska bi topikte de sordum birisi benm de böle cıktı gebeyim şimdi ama adetine kadar takip et olmayada bilir yeniden de yumurtluyo olabilirsin dedi ben de beklemedeyim bakalım 26 temmuzda akla kara belli olacak

hmmm bilmiyorum ki canım hiç gidip test yaptırmadım o türden ama hamileliğe yormuyorum ben zaten yeniden mi yumurtluyorum diye düşündüm o yüzden de bu günleri de boş geçmiyorum ne olur ne olmaz demi adete kadar da yapıcam testleri bakalım ne cıkacak yazarım buraa

canım misslady lh hormonu yükseliği deyince neden olur ki diye bakim dedim bunu buldum ve korktum bi test yaptırsam mı napsam ki :18:

LH hipofiz bezinden salgılanan bir hormondur.LH hormonu kadınlarda adet döngüsünün oluşumunda etkindir. LH yüksekliği kadınlarda overlerin fonksiyon bozukluğunu göstermesi ve yumurtlamada sorun olduğunun bir göstergesi olduğu için klinik olarak önemlidir.
Kadınlarda LH yüksekliğinde ilk olarak akla polikistik over sendromu gelir, LH hormonu kadınlarda ayrıca, primer gonad yetmezliği, menopoz sonrası dönem ve gonadotropin sentezleyen pituiter tümörlerde de görülebilir.
LH yüksekliği kadınlarda çocuk olmasını olumsuz yönde etkileyen bir sağlık sorunudur.
LH yüksekliği olan kadınların bir kadın doğum uzmanı ve endokrinoloji uzmanına başvurmaları önerilir.

kızlar günde kaç almalı folik asit, aceleden sormadım ve kaç kere aç mı tok karına mı :44:

Canim gunluk en az 400 mikrogram folik asit almak gerekiyor. Hamilelik basladiginda da 600-800 mikrograma cikarmak lazimmis. Ama benim doktorum bana icinde 1 miligram ( yani 1000 mikrogram) folik acid olan vitamin verdi. Ben daha once cok planli olmayan bir hamilelik yasamistim, folik asit almiyordum. Dusuk yaptim, bilmiyorum sebebi bu mu ama o yuzden 1 mg folik asit yazmis olabilir. Internetten baktigim kadariyla folik plus'in icinde 400 mikrogram folik asit var. bu gunluk ihtiyaci karsiliyor, ama tavsiyem, bir doktora git, kontrolunu ol, kan testi falan yaptir ve onun tavsiye ettigi miktari al. Ama gorunuse gore gunde 3 taneye kadar guvenli gorunuyor.

Ha bir de, fazla folik asit kullaniminda, eger b-12 eksikligi varsa testlerde gorulemeyebiliyormus.

Biz de nasipse b u eylulde demeye baslayacagiz. O yuzden haziran ortasinda doktora gidip kan verdim, ondan sonra basladim vitamine. Zaten doktora anlatinca hemen vitamini yazdi. Cok sukur testler normal cikti.

Ozetleyeyim:) bence, vaktin varsa folik aside baslamadan git doktora kontrolunu ol, ve bebek istediginizi soyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…