2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim, ben bi yerde gormustum, ne kadar dogru bilmiyorum ama:
Bildigin gibi bizim bu adet psikolojimize cok bagli bisey, streste, yolculukta vs bile gunu gecer ya da erken gelir. Onun gibi, kadinlar bebek istemeye baslayinca, vucut da psikolojik olarak kendini hazirlamaya basliyor ve daha once hic farketmedigimiz fizyojik degisiklikler daha belirgin olmaya basliyor. Kadinlarin ovulasyon sureclerinde bile bulantilari olabiliyormus. Hatta belki yumurtaliklardaki kramplari hazimsi lik olarak dusunup geciyorduk.

Bir diger etken de, daha once yazmistim, aldigimiz vitaminler. Ben 1 aydir vitamin aliyorum. Ozellikle folik asit kadinlarin ureme sistemi uzerinde etkili. Su anda hala korundugumuz halde yumurtlama doneminde cok ciddi kramplar hissettim. Nerdeyse yumurtladigim saati soyleyebilirdim, o kadar. Bunun yaninda, folik asidin nadir de olsa bagirsak kramplari, ishal, kizariklik, uyku duzensizligi, bulanti, mide eksimesi, gaz ve hatta davranis degisikligi gibi yan etkileri olabiliyormus.

Bu yuzden sebat edip adetine kadar bekle canim. Saydigin belitiler herhangi bir sebepten olabilir. Bosuna psikolojini bozup kafani yorma. Biliyorum kolay degil ama, dedigim gibi stres kotu etkiliyor. Sonra yine belirti zannediyoruz, sonra yine stres. Bu donguye girmemek lazim.
http://www.webmd.com/vitamins-suppl...edientId=1017&activeIngredientName=FOLIC ACID

ya ben büyüdüm ama söz knusu doktorsa küçcüğüm , korkağım ben ne bileyim :44: iğne falan ben plus ı bi adet kafadan almaya başladım doktora gitmeden :18:

ya ben büyüdüm ama söz knusu doktorsa küçcüğüm , korkağım ben ne bileyim :44: iğne falan ben plus ı bi adet kafadan almaya başladım doktora gitmeden :18:

Bi sikinti olacagini sanmam. Ama demem o ki, eger vitamin veya mineral eksikligi varsa onceden gormus olursun. Demir eksikligi falan gibi.

Bi sikinti olacagini sanmam. Ama demem o ki, eger vitamin veya mineral eksikligi varsa onceden gormus olursun. Demir eksikligi falan gibi.

doğru söylüyorsun canım.. korkaklığı bırakmam lazım artık bu arada bana bildirim gelmiyor neden ki acaba :44:

doğru söylüyorsun canım.. korkaklığı bırakmam lazım artık bu arada bana bildirim gelmiyor neden ki acaba :44:

Canim ben de tam bilmiyorum ama, galiba mesaj kutusu dolu olunca bildirim gelemeyebiliyor. Daha once biri soylemisti galiba burda.

İnş gebeliktir cnm cok sevinirim :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar nasılsınız dün annemler iftardaydı bende babannemde gelmişti gelir gelmez kapa bakalım gözünü dedi ve kipriklerime baktı dedi senin bebişin var bende dedim test yaptırdım çıkmıyor annemde babannemde yok daha çıkmaz diyorlar çok eminler kendilerinden
Yarın belli olur bugun veya yarın adet olmazsam artık haklı olabileceklerini düşünmeye başlayacağım ama yanılıyorlar bence ama inşallah yanılmazlar

buralardan bildiğim kadarıyla gayet normal haftası erken old için düşük çıkıyor her risk her zaman vardır veeee tebrik ederimmm allah sağlıklı bir gebelik ve sonunda bebiş nasp etsinnn için rahat olsun

gunaydın kızlar, ov. pozitifliğinden sonra çalışma yapıldı.Dün ateşim düşmüştü bugun yukselmeye basladı sanırım.
önümüzdeki maclara bakacaz.Bu gunu pas gecıp yarına devam
bu sabah kalktığımdan beri de sol kasıkta kramp ve ağrılarım var

Son düzenleme:
günaydın elisa kan testine rağmen modum değişmedi diyorsun ama yapmasınlar böyle adet olursan moralin daha kötü olacak :2: amaa içimdende inş olmazsınn diyorum çok karışık çokkk bu arada ben adet oluyorum ağrı kesici aldım ilk iki gün alıyorum

buralardan bildiğim kadarıyla gayet normal haftası erken old için düşük çıkıyor her risk her zaman vardır veeee tebrik ederimmm allah sağlıklı bir gebelik ve sonunda bebiş nasp etsinnn için rahat olsun

İnşallah öyledir canım ya. Çok teşekkür ediyorum. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.

günaydın !! ben bunlardan pek anlamıyorum ama sende çalışmalar iyi gidiyor bu ay fizyolojik %60 bebiş ihtimalin bu azimle %80 oldu bat ne zaman canım?

Yüreğime su serpttin resmen Allah razı olsun. Yarın tekrarlayacağım kan testini umarım artış vardır. Senin kaç haftalık şimdi canım? Allah kucağını almayı nasip etsin inşallah.

cnm ben 2 aylıkken dusuk yaptım ama farklı sebeblerden dolayı senın moralını bozmak ıstemem hersey gayet yolundaydı kalp atıslarını felan dumustum genetık testler felan yapıldı bıze esımle bana onları gosterıcem cuma gunu dra sakın korkma allah nasıp ettıyse annelık duygusunu yasıyacaksın allaha dua t bol bol ben bunları yasadım dıye sen yasıcaksın anlamına gelmez benımkı gec dollenmeydı muhtemelen senınde oyle cnm dun soylemek ıstemedım sana yazarken bebgımı kaybettıgımı moralın bozulmasın dıye ama sımdı sen soyledın dıye yazdım kusura bakma yuregını ferah tut cnm dr gıtmeyı ıhmal etme sakın

İnşallah öyledir canım ya. Çok teşekkür ediyorum. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.

amin canım ilk zamanlarda dış gebelik düşük riski kimyasal hepsinin riski var bu doğru doktor uyarabilir ama gerekli kontrollerden sonra daha yapacak bi şeyin yok moralini iyi tutmak dışında. çevremde doktor uyardı diye bebeğim düşüyo diyip gelip ağlayan gördüm ve tosun gibi bebişi oldu ama bu herkeste az ya da çok olabilen ihtimal o yüzden tavsiyem moralini yüksek tut bunların sana özgü değil ilk aylardaki her hastaya ait riskler olduğunu düşün inşallah sağlıklı bir hamilelik geçireceksin

Geçmiş olsun canım, tatlım benim umudum yok ben kendilerinede diyorum ama onlar ısrarla daha çıkmaz diyorlar kısmet canım inşallah olmam tabiki ama ben olmayı bekliyorum umudum yok olmazsamda süpriz olur bana

günaydın !! ben bunlardan pek anlamıyorum ama sende çalışmalar iyi gidiyor bu ay fizyolojik %60 bebiş ihtimalin bu azimle %80 oldu bat ne zaman canım?

canım 29-30 temmuz gibi bekliyorum. 30 gun suruyo döngüm. Bu ay sık çalısma yaptık ole de devam etmeyı planlıyoruz.Ama nolur bılınmez. bu sıklıkta inş kaçmaz yumurtacıklar.

Geçmiş olsun canım, tatlım benim umudum yok ben kendilerinede diyorum ama onlar ısrarla daha çıkmaz diyorlar kısmet canım inşallah olmam tabiki ama ben olmayı bekliyorum umudum yok olmazsamda süpriz olur bana

sağol canım rahatladım karnım ne kadar rahatladı her şeyim rahatladı bakalım asıl heyecan 3 4 gün sonra bitince başlıyor gelsin yeni ayy bize de sürpriz olur ve biz sürprizlere bayılırızzzz

canım 29-30 temmuz gibi bekliyorum. 30 gun suruyo döngüm. Bu ay sık çalısma yaptık ole de devam etmeyı planlıyoruz.Ama nolur bılınmez. bu sıklıkta inş kaçmaz yumurtacıklar.

bencede olana kadar ne olursa olsun devam etmek bende öyle yapıyorum artık adet öncesi sonrası bi şey beklemeden iki günde bir ilişkiimi yaşamak ve beklentilere girmemek adet geçene kadar bizde ay sonunu bekliyoruz o zaman güzel haberleri duymak için umarım

sağol canım rahatladım karnım ne kadar rahatladı her şeyim rahatladı bakalım asıl heyecan 3 4 gün sonra bitince başlıyor gelsin yeni ayy bize de sürpriz olur ve biz sürprizlere bayılırızzzz

Evet canım sen rahatladın kurtuldun su karnımın sıskınlıgınn sebebını ben ogrensem bırde ben rahatlasam :) heyecan heyecan hayatımızda hıç eksık olmasın başlasın çalışmalar yeni ayy yeni heyecanlar yeni umutlar bizleri bekliyor evet bebeğim süprizleri severiz ben eime süpriz yamak isterken belkide bebişim bana süpriz yapacak uçarak gelsin anneciğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…