2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hadı inş. güzel haberler veririz

Gunaydin kizlar nasilsiniz 2 gundur giremiyordum ya kizlar size bisey soracagim adetin 2 .gunu dr gittim hormon testim normal cikti dr klomen verdi bu 2. Ayim esim yanimda degil yumurtlama gunlerimde de yanimda olmayacak sizce klomeni kullansammi drunda numarasi yok soracaktim

ben olsam bır sekılde dr a ulasmaya calısırdım hastaneyı arardım vs. yok ulasamıyorsam da bu ay ıçmezdim madem eşim yok çatlasa da yumurta işe yaramayacak. bır dahakı ay rşim yanımdfa oldugu ay içerdim. ama doğrusu bu mu bılmıyorum.

Ben olsam içmezdim canım bu ay esınde yok bosuna ılac almıs olursun bence ama yınede dr ulas dr yonlendırmesıyle hareket et bence

Tesekkur ederim canim dogru icsemde bir ise yaramayacak esim gelince icerim

Ben olsam içmezdim canım bu ay esınde yok bosuna ılac almıs olursun bence ama yınede dr ulas dr yonlendırmesıyle hareket et bence

Haklisun canim icsemde esim yok bosa gidecek sende durumlar nasil ben yayladayim burda internet gidip geliyor o yuzden gec cevap veriyorum ayy canim insallah guzel haberler verirsin

Anlıyorum canım Doğum ve ölüm kader. Hep hayırlısını istiyoruz. Vardır bi hayır. Ben de elimden geldiğince ferah tutmaya çalışacağım yüreğimi. Birazdan doktora gidiyorum canım. Umarım değer artmıştır. Yazarım burdan. Haberleşelim. Sen de yaz gelişmeleri olur mu?

Çok teşekküler KAYGILI. Haklısınız. Biraz oluruna bırakmak lazım. Allah yazdıysa bizimle olacak inş.

tatlım esın yanında olmayacaksa bosuna onu ıcıpte hormon yukleme vucudna esın yanında oldugu zaman kullan

Gunaydin kızlar nasılsınız moraller nasıl bakım bu hafta lazer randevum var eşim gitme ya bebek varsa ona zarar gelir diyor.evet normalde olsa bilsem gitmem ama olma ihtimali suphesi her ay olacak bu durumda napmaliyim test için çok erken bat 26 temmuz çünkü

Haklisun canim icsemde esim yok bosa gidecek sende durumlar nasil ben yayladayim burda internet gidip geliyor o yuzden gec cevap veriyorum ayy canim insallah guzel haberler verirsin

Canım ben pazartesi günü kan tetsi yaptırdım sonuç negatif adet olmayı bekliyorum begun veya yarın olmam lazım ama babannem ve annem sen hamılesın dıyor dedım testte cıkmıyor yok daha cıkaz diyorlar benım pek umudum yok canım Bat yarın genelde gece veya oglene dogru olurum beklıyorum hayırlısı olsun canım

bence lazer randevunu ertelet canım

bence gtmemelisin.

Öyle mi dersiniz hani şüphe de her ayolacaks sanki adetten sonra mi gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…