- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
bencede olana kadar ne olursa olsun devam etmek bende öyle yapıyorum artık adet öncesi sonrası bi şey beklemeden iki günde bir ilişkiimi yaşamak ve beklentilere girmemek adet geçene kadarbizde ay sonunu bekliyoruz o zaman güzel haberleri duymak için umarım
Gunaydin kizlar nasilsiniz 2 gundur giremiyordum ya kizlar size bisey soracagim adetin 2 .gunu dr gittim hormon testim normal cikti dr klomen verdi bu 2. Ayim esim yanimda degil yumurtlama gunlerimde de yanimda olmayacak sizce klomeni kullansammi drunda numarasi yok soracaktim
arkadaşlar ben hala adet olmadım beklemedeyim
Gunaydin kizlar nasilsiniz 2 gundur giremiyordum ya kizlar size bisey soracagim adetin 2 .gunu dr gittim hormon testim normal cikti dr klomen verdi bu 2. Ayim esim yanimda degil yumurtlama gunlerimde de yanimda olmayacak sizce klomeni kullansammi drunda numarasi yok soracaktim
inş gormezsın kırmızılara tatlım
inş canım bugünde olmazsam test yaparım
Tesekkur ederim canim dogru icsemde bir ise yaramayacak esim gelince icerimben olsam bır sekılde dr a ulasmaya calısırdım hastaneyı arardım vs. yok ulasamıyorsam da bu ay ıçmezdim madem eşim yok çatlasa da yumurta işe yaramayacak. bır dahakı ay rşim yanımdfa oldugu ay içerdim. ama doğrusu bu mu bılmıyorum.
Ben olsam içmezdim canım bu ay esınde yok bosuna ılac almıs olursun bence ama yınede dr ulas dr yonlendırmesıyle hareket et bence
ayyyy heyecan la bekleyeceğihemen paylaş olur mu
Anlıyorum canımcnm ben 2 aylıkken dusuk yaptım ama farklı sebeblerden dolayı senın moralını bozmak ıstemem hersey gayet yolundaydı kalp atıslarını felan dumustum genetık testler felan yapıldı bıze esımle bana onları gosterıcem cuma gunu dra sakın korkma allah nasıp ettıyse annelık duygusunu yasıyacaksın allaha dua t bol bol ben bunları yasadım dıye sen yasıcaksın anlamına gelmez benımkı gec dollenmeydı muhtemelen senınde oyle cnm dun soylemek ıstemedım sana yazarken bebgımı kaybettıgımı moralın bozulmasın dıye ama sımdı sen soyledın dıye yazdım kusura bakma yuregını ferah tut cnm dr gıtmeyı ıhmal etme sakın
amin canım ilk zamanlarda dış gebelik düşük riski kimyasal hepsinin riski var bu doğru doktor uyarabilir ama gerekli kontrollerden sonra daha yapacak bi şeyin yok moralini iyi tutmak dışında. çevremde doktor uyardı diye bebeğim düşüyo diyip gelip ağlayan gördüm ve tosun gibi bebişioldu ama bu herkeste az ya da çok olabilen ihtimal o yüzden tavsiyem moralini yüksek tut bunların sana özgü değil ilk aylardaki her hastaya ait riskler olduğunu düşün inşallah sağlıklı bir hamilelik geçireceksin
Haklisun canim icsemde esim yok bosa gidecek sende durumlar nasil ben yayladayim burda internet gidip geliyor o yuzden gec cevap veriyorum ayy canim insallah guzel haberler verirsin
Gunaydin kızlar nasılsınız moraller nasıl bakım bu hafta lazer randevum var eşim gitme ya bebek varsa ona zarar gelir diyor.evet normalde olsa bilsem gitmem ama olma ihtimali suphesi her ay olacak bu durumda napmaliyim test için çok erken bat 26 temmuz çünkü
Gunaydin kızlar nasılsınız moraller nasıl bakım bu hafta lazer randevum var eşim gitme ya bebek varsa ona zarar gelir diyor.evet normalde olsa bilsem gitmem ama olma ihtimali suphesi her ay olacak bu durumda napmaliyim test için çok erken bat 26 temmuz çünkü
Canim kirmizilar gelmis insallah agustosta hamis kalirsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?