Gunaydin kızlar nasılsınız moraller nasıl bakım bu hafta lazer randevum var eşim gitme ya bebek varsa ona zarar gelir diyor.evet normalde olsa bilsem gitmem ama olma ihtimali suphesi her ay olacak bu durumda napmaliyim test için çok erken bat 26 temmuz çünkü
günaydın kırmılı morallerzararı olur mu bilmiyorum ki olur bence ilk zamanlar bi de hamile kalınca 9 ay ara vereceksin lazer sıkıntı uzun sürüyo eğer son zamanlarıysa doktoruna sorup bi kerelik yapabilirsin sanırım
Bu 3. Seansım olacak çok tedirgin etti eşim ya Allah korusun birsey olsa suçlusu olurum tabi
kaygılı gelmiş senin kırmızılar
inşallah bu son adetin olur bebişin gelir arkadaşım hayırlısı ile
Günaydın Herkese :)
Birşey sorucam geçen aydan itibaren glukofen ve folik plus kullanmaya başladım bu ayda klomen kullandım ama bende çok değişiklik var yani iştahım tamamen kapandı yani sahurda sadece su içebiliyorum iftarda kendimi zorlayarak bir tabak yemek yiyebiliyorum sürekli midem bulanıyor birde normalde hiç terlemezdim aşırı sıcak basıyor gece pencere açık yatıyorum eşim üşüyor ben ter içindeyim neler oluyor anlamadım bugün 13. günüm yumurtlama yakın ilaçların etkisindenmi böyle oluyor acaba? Bu ilaçları kullanarak böyle şeyler yaşayan varmı?
evet geçen sayfalarda sana yazmıştım ağustos annesi oluruz bizde kısmetse canımmm eşinde bi gelsede bakalımhep beraber çalışalım sıkı sıkı
günaydınlar arkadaşlar
işleri anca topladım
ben adetin 13. Günündeyim ve siftah yapamadık eşimle ramazanda uykusuzluk bizi etkiliyor
bakalım bugünden itibaren birşeyler değişecek mi
tatlım esın yanında olmayacaksa bosuna onu ıcıpte hormon yukleme vucudna esın yanında oldugu zaman kullan
günaydınlar arkadaşlar
işleri anca topladım
ben adetin 13. Günündeyim ve siftah yapamadık eşimle ramazanda uykusuzluk bizi etkiliyor
bakalım bugünden itibaren birşeyler değişecek mi
bende folic plus kullanıyorum 1 2 haftadır ve mide bulantım oluyo arada ama öncesindede midemde yanma oluyordu o nedenle folic plustan mı tam kestiremiyorum ama vücut hormon alıyor vitamin alıyor bir de ramazan yemek düzeni değişik ve sıcaklar var yani sürekli bir şeyler oluyor bence bunları yaşaman normal ama rahatsızlık derecesinde olursa doktoruna danışabilirsin vücut hassasiyene göre ilaçlarına bi ayar verebilir
Öyle mi dersiniz hani şüphe de her ayolacaks sanki adetten sonra mi gideyim
evet inşallah hayırlısıysa ağustosta gelir inşallah hepimizinAma siftahı yapın artık bi de 13 gün nasıl duruyorsunuz Acaba bizde evliliğin üstünden süre geçince uzatıcak mıyız arayı zamanla sıklık azalıyor mu ne dersin ?:26:
maalesef adet oldum
günlerimiz aynıymış canım bat gününü birlikte takip ederiz :)
bugün benimde 13. Günüm bizde de siftah yok :)) eşim bazen sırnaşıyor ama ramazanda gerçekten zor oluyor yaHem hevesi artsın yumurtlama günlerini hevesli geçirelim
maalesef adet oldum
insallah canim koca yokki benimki eylule kaldi insallah sizlerin guzel haberlerinizi alirim bende arkanizdan gelirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?