2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

günaydın kırmılı moraller zararı olur mu bilmiyorum ki olur bence ilk zamanlar bi de hamile kalınca 9 ay ara vereceksin lazer sıkıntı uzun sürüyo eğer son zamanlarıysa doktoruna sorup bi kerelik yapabilirsin sanırım

Bu 3. Seansım olacak çok tedirgin etti eşim ya Allah korusun birsey olsa suçlusu olurum tabi

Bu 3. Seansım olacak çok tedirgin etti eşim ya Allah korusun birsey olsa suçlusu olurum tabi

lazer i yapanlara sorsan zararı yoktur doktor ne der bilemiyorum ama o bi ışın ve fazla verilirse bebeği etkiler bence o yüzden adet sonralarında yaptırsan iyi olur ışın ışındır sonuçta vücuda bir etki kaldıki içinde bebiş varsa o daha mm etraftaki her şeyden etkileniyo

günaydınlar arkadaşlar
işleri anca topladım

ben adetin 13. Günündeyim ve siftah yapamadık eşimle ramazanda uykusuzluk bizi etkiliyor
bakalım bugünden itibaren birşeyler değişecek mi

kaygılı gelmiş senin kırmızılar
inşallah bu son adetin olur bebişin gelir arkadaşım hayırlısı ile

Günaydın Herkese :)

Birşey sorucam geçen aydan itibaren glukofen ve folik plus kullanmaya başladım bu ayda klomen kullandım ama bende çok değişiklik var yani iştahım tamamen kapandı yani sahurda sadece su içebiliyorum iftarda kendimi zorlayarak bir tabak yemek yiyebiliyorum sürekli midem bulanıyor birde normalde hiç terlemezdim aşırı sıcak basıyor gece pencere açık yatıyorum eşim üşüyor ben ter içindeyim neler oluyor anlamadım bugün 13. günüm yumurtlama yakın ilaçların etkisindenmi böyle oluyor acaba? Bu ilaçları kullanarak böyle şeyler yaşayan varmı?

kaygılı gelmiş senin kırmızılar
inşallah bu son adetin olur bebişin gelir arkadaşım hayırlısı ile

evet inşallah hayırlısıysa ağustosta gelir inşallah hepimizin ama siftahı yapın artık bi de 13 gün nasıl duruyorsunuz acaba bizde evliliğin üstünden süre geçince uzatıcak mıyız arayı zamanla sıklık azalıyor mu ne dersin ?:26:

bende folic plus kullanıyorum 1 2 haftadır ve mide bulantım oluyo arada ama öncesindede midemde yanma oluyordu o nedenle folic plustan mı tam kestiremiyorum ama vücut hormon alıyor vitamin alıyor bir de ramazan yemek düzeni değişik ve sıcaklar var yani sürekli bir şeyler oluyor bence bunları yaşaman normal ama rahatsızlık derecesinde olursa doktoruna danışabilirsin vücut hassasiyene göre ilaçlarına bi ayar verebilir

evet geçen sayfalarda sana yazmıştım ağustos annesi oluruz bizde kısmetse canımmm eşinde bi gelsede bakalım hep beraber çalışalım sıkı sıkı

İnsallah canim koca yokki benimki eylule kaldi insallah sizlerin guzel haberlerinizi alirim bende arkanizdan gelirim :))

günaydınlar arkadaşlar
işleri anca topladım

ben adetin 13. Günündeyim ve siftah yapamadık eşimle ramazanda uykusuzluk bizi etkiliyor

Bugün benimde 13. günüm bizde de siftah yok :)) Eşim bazen sırnaşıyor ama ramazanda gerçekten zor oluyor ya hem hevesi artsın yumurtlama günlerini hevesli geçirelim

günaydınlar arkadaşlar
işleri anca topladım

Günlerimiz aynıymış canım bat gününü birlikte takip ederiz :)

Normalde ağrı kesici bile kullanmayan biriyim iki aydır ikişer üçer ilaç kullanıyorum ilaçlardan maksimum etkilendiğimden eminim ama iştahım çok kötü bir ayda beş kilo verdim halim kalmadı yarın doktor kontrolüm var sorucam İnşallah ilaçları kesince normale dönerim ateş basmalarından nefret ettim (

inşallah canım
adetim 8. Gün sürdü canım zaten o zaman yapamayız birşey
5 gündürde uslu uslu yatıyoruz

evlilik ilerledikçe sıklık ister istemez azalıyor çocuk giriyor araya en önemli unsur
birde erkekteki açlık nispeten azalıyor
ama yinede haftada 2-3 kez filan oluyor :26:

günlerimiz aynıymış canım bat gününü birlikte takip ederiz :)

öylemi tamam unutmayalım birbirimizi
bugün benimde 13. Günüm bizde de siftah yok :)) eşim bazen sırnaşıyor ama ramazanda gerçekten zor oluyor ya Hem hevesi artsın yumurtlama günlerini hevesli geçirelim

oruç tutmak sahure kalkmak etkiliyor arkadaşım bende senin gibi düşünüyorum ama bu akşam açılışı yapma düşüncesindeyim

insallah canim koca yokki benimki eylule kaldi insallah sizlerin guzel haberlerinizi alirim bende arkanizdan gelirim :))

gelir gelmez çalışın hemen eylül annesi ol inşallah Belki bizimde eylül ekim olur kısmet allah bilir olur mu ne zaman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…