maalesef adet oldum
Canim bende lazere gidiyorum hamilelikte lazer yapiliyor mu diye sormustum genital bolge disinda lazer yapitoruz dedi
inşallah canım
adetim 8. Gün sürdü canım zaten o zaman yapamayız birşey
5 gündürde uslu uslu yatıyoruz
evlilik ilerledikçe sıklık ister istemez azalıyor çocuk giriyor araya en önemli unsur
birde erkekteki açlık nispeten azalıyor
ama yinede haftada 2-3 kez filan oluyor :26:
Normalde ağrı kesici bile kullanmayan biriyim iki aydır ikişer üçer ilaç kullanıyorum ilaçlardan maksimum etkilendiğimden eminimama iştahım çok kötü bir ayda beş kilo verdim halim kalmadı yarın doktor kontrolüm var sorucam İnşallah ilaçları kesince normale dönerim ateş basmalarından nefret ettim (
gelir gelmez çalışın hemen eylül annesi ol inşallahBelki bizimde eylül ekim olur kısmet allah bilir olur mu ne zaman olur
üzülme arkadaşım bu yeni bir başlangıç inşallah bu ay bebişin gelir inşallah
ayyy tatlım uzelme, aylar bıtmedıya. daha zamanı var demekkı. moralını bozma bır sonrakı aya hazırlan
oo o zaman ilaçlara karşı daha duyarlı olabilirsindoktor ne diyecek bakalım paylaşırsın bizimle
canım ben de lazere gidiyordum. lazer günü gelince test yapmadan gitmek istemedim bebişi öyle öğrendim dr a da sordum lazer merkezindeki uzmana da sordum kesinlikle yasak dediler. Dr raporu verince lazer merkezi doğum sonrasına erteledi seansı. zaten hormonlar gereği hamileleikte lazer işe yaramıyormuş. boşuna bebeşi riske atma derim. emin olmadan lazere gitmeyin derim.
Bu 3. Seansım olacak çok tedirgin etti eşim ya Allah korusun birsey olsa suçlusu olurum tabi
hmm doğrudur ama araya çocuk girince haftada 2 3 se oooo gayet iyi
bu ay da gelemez canım yumurtlama dönemi bayrama denk geliyo memlekete gidicez 4,5 yaşında oğlum var ikinci bebek için uzun zamandır uğraşıyoruz ama sonuç yok doktor yolu görünüyo bana yavaştan
Günaydın Herkese :)
Birşey sorucam geçen aydan itibaren glukofen ve folik plus kullanmaya başladım bu ayda klomen kullandım ama bende çok değişiklik var yani iştahım tamamen kapandı yani sahurda sadece su içebiliyorum iftarda kendimi zorlayarak bir tabak yemek yiyebiliyorum sürekli midem bulanıyor birde normalde hiç terlemezdim aşırı sıcak basıyor gece pencere açık yatıyorum eşim üşüyor ben ter içindeyim neler oluyor anlamadım bugün 13. günüm yumurtlama yakın ilaçların etkisindenmi böyle oluyor acaba? Bu ilaçları kullanarak böyle şeyler yaşayan varmı?
Canim bende lazere gidiyorum hamilelikte lazer yapiliyor mu diye sormustum genital bolge disinda lazer yapitoruz dedi
cnm bnde gidiyodm lazere şimdi sadece kol altı bide diz altı bacağima gidiyorm bi zararı olur diye bikiniye gitmiyorrm am iğneli bnm, yaptırdğim yer iğnelinn hamilelelre zararı yok normal lazerin var dedi ama bn yine de yaptrmıyrm
lazer i yapanlara sorsan zararı yoktur doktor ne der bilemiyorum ama o bi ışın ve fazla verilirse bebeği etkiler bence o yüzden adet sonralarında yaptırsan iyi olur ışın ışındır sonuçta vücuda bir etki kaldıki içinde bebiş varsa o daha mm etraftaki her şeyden etkileniyo
bazen oğlum geliyor sizinle yatacağım diyor oğlan uyusun biz bakarız diyoruz munzurca ama oğlan bizi uyutuyor sabah uyanıyoruz üçümüz bir yatakta
bazen hiç olmuyor onuda belirteyim bu nedenden
öylemi sizdemi ikinci kuzu istiyorsunuz bu topic ilk bebek isteyenler var sanıyordum bende ikinciyi istiyorum benimde 6 yaşında bir oğlum var allah bağışlasın evladınızı
biz memlekette de olsak durmak yok
bazen oğlum geliyor sizinle yatacağım diyor oğlan uyusun biz bakarız diyoruz munzurca ama oğlan bizi uyutuyor sabah uyanıyoruz üçümüz bir yatakta
bazen hiç olmuyor onuda belirteyim bu nedenden
öylemi sizdemi ikinci kuzu istiyorsunuz bu topic ilk bebek isteyenler var sanıyordum bende ikinciyi istiyorum benimde 6 yaşında bir oğlum var allah bağışlasın evladınızı
biz memlekette de olsak durmak yok
cnm bu ay klomen kullanmamın 2. ayı ama bnde hiçbi etki yapmadı seninkiler gibi ama yan etkilerini okudan mu vardr belki
evet çocuklar insanı uyuyana kadar uyutuyor bunu yaşadım daha önceOlsun insanın evladıyla sağlıklı keyifli keyifli uyuması o şeyden tabiki daha iyidir
evet canım bizde ikinciyi istiyoruz cümlemizinkini allah bağışlasın memlekete gidince k.validemlerde kalıyoruz orda çalışamayız maalesef
orası öyle rabbim hepinize nasip etsin inşallah
anladım canım hayırlısı artık ne kadardır istiyorsun
bende arada korunmadığım zamanlar oldu bu süreçte yinede bebiş gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?