2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim bende lazere gidiyorum hamilelikte lazer yapiliyor mu diye sormustum genital bolge disinda lazer yapitoruz dedi

canım ben de lazere gidiyordum. lazer günü gelince test yapmadan gitmek istemedim bebişi öyle öğrendim dr a da sordum lazer merkezindeki uzmana da sordum kesinlikle yasak dediler. Dr raporu verince lazer merkezi doğum sonrasına erteledi seansı. zaten hormonlar gereği hamileleikte lazer işe yaramıyormuş. boşuna bebeşi riske atma derim. emin olmadan lazere gitmeyin derim.

hmm doğrudur ama araya çocuk girince haftada 2 3 se oooo gayet iyi

oo o zaman ilaçlara karşı daha duyarlı olabilirsin doktor ne diyecek bakalım paylaşırsın bizimle

üzülme arkadaşım bu yeni bir başlangıç inşallah bu ay bebişin gelir inşallah

bu ay da gelemez canım yumurtlama dönemi bayrama denk geliyo memlekete gidicez 4,5 yaşında oğlum var ikinci bebek için uzun zamandır uğraşıyoruz ama sonuç yok doktor yolu görünüyo bana yavaştan

oo o zaman ilaçlara karşı daha duyarlı olabilirsin doktor ne diyecek bakalım paylaşırsın bizimle

Tamam canım paylaşırım tabi yarın ilk yumurta ölçümüm yapılacak çok heyecanlıyım alttan mı bakar acaba? yarın her ihtimale karşı niyetlenmiycem

Himm anladim canim tesekkur ederim yasak oldugunu bilmiyordum banada sorun olmazdemisti gittigim yer

Bu 3. Seansım olacak çok tedirgin etti eşim ya Allah korusun birsey olsa suçlusu olurum tabi

cnm bnde gidiyodm lazere şimdi sadece kol altı bide diz altı bacağima gidiyorm bi zararı olur diye bikiniye gitmiyorrm am iğneli bnm, yaptırdğim yer iğnelinn hamilelelre zararı yok normal lazerin var dedi ama bn yine de yaptrmıyrm

hmm doğrudur ama araya çocuk girince haftada 2 3 se oooo gayet iyi

bazen oğlum geliyor sizinle yatacağım diyor oğlan uyusun biz bakarız diyoruz munzurca ama oğlan bizi uyutuyor sabah uyanıyoruz üçümüz bir yatakta
bazen hiç olmuyor onuda belirteyim bu nedenden

bu ay da gelemez canım yumurtlama dönemi bayrama denk geliyo memlekete gidicez 4,5 yaşında oğlum var ikinci bebek için uzun zamandır uğraşıyoruz ama sonuç yok doktor yolu görünüyo bana yavaştan

öylemi sizdemi ikinci kuzu istiyorsunuz bu topic ilk bebek isteyenler var sanıyordum bende ikinciyi istiyorum benimde 6 yaşında bir oğlum var allah bağışlasın evladınızı

biz memlekette de olsak durmak yok

Son düzenleme:

cnm bu ay klomen kullanmamın 2. ayı ama bnde hiçbi etki yapmadı seninkiler gibi ama yan etkilerini okudan mu vardr belki

Benim utuleme cnm ay igneliye nasıl dayanıyorsun. Tüm vücut benimkide genitali ertelesem mi o zmn

Doğru söylüyorsun cnm hep bir risk olacak keşke evlenmeden çok önce başlayıp bitmiş olsaydı

evet çocuklar insanı uyuyana kadar uyutuyor bunu yaşadım daha önce Olsun insanın evladıyla sağlıklı keyifli keyifli uyuması o şeyden tabiki daha iyidir

evet canım bizde ikinciyi istiyoruz cümlemizinkini Allah bağışlasın memlekete gidince k.validemlerde kalıyoruz orda çalışamayız maalesef

cnm bu ay klomen kullanmamın 2. ayı ama bnde hiçbi etki yapmadı seninkiler gibi ama yan etkilerini okudan mu vardr belki

Bulantı yapar diyor ama bu derece olurmu bilmiyorum belkide glukofen yapıyor şeker hastalarına verilen ilaçmış doktorum yumurtlama tembelliğim var diye verdi o etkiliyor olabilir?
Ben yumurtlama tarihimi tespit edemiyordum doktor klomen verdi. Sana neden klomen vermişti?
Klomeni adetin 5. günü başladım 14. gün kontrole çağırdı. Sen nasıl kullandın? yumurta ölçümüne gittinmi? Muayene alttanmı yapılıyor? Kusura bakma çok sordum :) Ama kullanan birini bulmuşken merak ettiklerimi sormak istedim

Son düzenleme:
evet çocuklar insanı uyuyana kadar uyutuyor bunu yaşadım daha önce Olsun insanın evladıyla sağlıklı keyifli keyifli uyuması o şeyden tabiki daha iyidir

orası öyle rabbim hepinize nasip etsin inşallah
evet canım bizde ikinciyi istiyoruz cümlemizinkini allah bağışlasın memlekete gidince k.validemlerde kalıyoruz orda çalışamayız maalesef

anladım canım hayırlısı artık ne kadardır istiyorsun
bende arada korunmadığım zamanlar oldu bu süreçte yinede bebiş gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…