Benim utuleme cnm ay igneliye nasıl dayanıyorsun. Tüm vücut benimkide genitali ertelesem mi o zmn
cnm genitali ertele bnce iğneliye dayanamam diyodm ama bn ilk normal lazere gittim azalınca iğneliye yoksa dayanılmaz:))
erkekler her anlamda raht yazık bize ya kıl tüy acı stres hepsi bizde
Hala kırmızılar gelmedi ve rahat edemedin di mi tatlım :2: Bu gün geçip adet olmama çok zor bizim için en kötü 3 5 gün o günler umarım son o günlerindir tabi
Bulantı yapar diyor ama bu derece olurmu bilmiyorum belkide glukofen yapıyor şeker hastalarına verilen ilaçmış doktorum yumurtlama tembelliğim var diye verdi o etkiliyor olabilir?
Ben yumurtlama tarihimi tespit edemiyordum doktor klomen verdi. Sana neden klomen vermişti?
Klomeni adetin 5. günü başladım 14. gün kontrole çağırdı. Sen nasıl kullandın? yumurta ölçümüne gittinmi? Muayene alttanmı yapılıyor? Kusura bakma çok sordum :) Ama kullanan birini bulmuşken merak ettiklerimi sormak istedim
evet kesinliklee bakımlı olacaksın fit olacaksın çocuk yapıp çocuk bakabileceksin temiz olacaksın güzel yemek yapacaksın kariyer yapacaksın akıllı olacaksın kusursuz olacaksın diyorlar resmen bi şeyi kötü yapma hakkın ya da boş bırakabilme payın yok yok yok
Erkekler her anlamda rahT yazık bize ya kıl tüy acı stres hepsi bizde
Erkekler her anlamda rahT yazık bize ya kıl tüy acı stres hepsi bizde
Iyi geceler kizcelerr yavum adet olmussun mogami uzuldum ama yikilmadim :)benim arkadasimin melegi annesinin gobusune konmak icin gun sayiyor bi yerlerden:) yakindir insallah gelecekler dimi hepimize:) kiz bi de bi muhabbet donmus okudum da anlamadim parmagimizi sokp ne ariyoruz icerde normalde nasil olmasi gerekiyo gebeyken nasil oluyo benbaktim da duvarlar haric bisey gecmedi elime:)))))) hehehheh ne bulmam ya da bulmamam lazim :))))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sor cnm olsn :) bn denemelerimizin 2. ayında bi dr a gittim yumurta gelişimin normal dedi ama dr dan memnun kalmadm baska dr bulup gittik 5.ayda dr o ay bi baktı yumuta gelişmemiş öyle olunca madem istiyosunuz klomne başlıyalm dedi gecen ay dediğin gibi 5.günü başladm günde 2 tane içtim. 14.gün kntrle gittim bn alttan muayene olamıyorm o ilk dr yüzünden o yüzden hep karından bakıyo idrar dolu gidiyorm gecen ay 3 yum vardı iğne de yaptı ama olmadı bnde cuma gitcm yumlarıma bakıck inş gecen ayki gibi güzel gelişmişlerdr de bu ay tutar
evet kesinliklee bakımlı olacaksın fit olacaksın çocuk yapıp çocuk bakabileceksin temiz olacaksın güzel yemek yapacaksın kariyer yapacaksın akıllı olacaksın kusursuz olacaksın diyorlar resmen bi şeyi kötü yapma hakkın ya da boş bırakabilme payın yok yok yok
Yani alttan yada ultrason muayenesi sanamı bağlı yani seçebiliyormusun ?
Doktor sanada 14. gün gel demiş daha erken yumurtlamış yada yumurtalarım çatlamış olabilirmi?
Klomen kullanan herkese çatlatma iğnesi yapılıyormu?
Sonrasında gün aşırı ilişki olacak sanırım.
Yapılması gereken herşeyi yapmışsın İnşallh tutar canım rabbim yüzünü güldürür bana umut olursun
Aynen bebeğim öyle ama ben kırmızıları yarın bekliyorum gelmezse bizimkilerin söylediklerinin payı yüksek olacak sanırıminşallah canım yarın adet olmam birka gün daha bekler test yaparım umudum yok ama herkes hamılesın dıyor ama ınsallah hamıleyımdır ben son 1.5 2 haftada öyle kılo aldımkı hıc boyle olmamıstım hayatımda hıc gobegım boyle cıkmamıstı aksam babamda fark etmıs kılo almıssın dıyor dısarıdan fark edılıyor artık bu anı kılonun sebebını ogrensem bebıs yoksa hemen dıyete baslayacagım
maalesef adet oldum
ahhh kızlar ben ne yazık k mukemmeliyetçi bi kocaya sahibim ve sei çok iyi anlıyorum.. bi de eşin bunu beklemesi en zoru bakalım onu bu düşünceden kurtarabilecek miyim.. dün dedi evet haklısın yaptıklarını değil yapmadıklarını görüyorum diye, yorulmuşsun gerçekten ama geçici mi bilemem
vallahi yaa ne bu bizim çektiğimiz:)))
Aynen canım benım bıyık mesela cıkar az cıkmıstır daha alınmaz benım esım hemen baslar ısaret etmeye sen bayansın baklımlı olacaksın dıye bende göbek cıkar zayıfla der ee sendede var derım sen bayansın dıkkat etmen lazım der
çok doğru bir tespit aynen öyle [/QUOTE Kendin bakimli olacaksın ayni zamanda kocana da bakacaksin jilet gibi ütülü tertemiz gondereceksin ki sana laf gelmesin herşeyin ucu kadınlara gidiyo çünkü :)
ahhh kızlar ben ne yazık k mukemmeliyetçi bi kocaya sahibim ve sei çok iyi anlıyorum.. bi de eşin bunu beklemesi en zoru bakalım onu bu düşünceden kurtarabilecek miyim.. dün dedi evet haklısın yaptıklarını değil yapmadıklarını görüyorum diye, yorulmuşsun gerçekten ama geçici mi bilemem
İnş gebeliktir cnm cok sevinirim :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?