inşallah beklemedeyiz bakalım ben rahatladm çok şişmiştim dünden beri midem rahatladı sanki her yerim
kızlar ben 8 yıllık evliyim orayı yoklayamam
hani gebemisin değilmisin diye parmak kontrolü varya
:18::18::18::18::18::18:
cnm ilk gittiğim dr hep alttan bakıyodu canımı cok yaktı biras sert duruşluydu bu dr güleryüzlü filan gider gitmz söledm bn alttan muayenden cok korktm diye o da hiç bakmadı heralde bn korktm diye bnde daha önce catlarsa ne olck diye endişelndm sn gibi:) ovulasyn testi yaptm durdm çatlamadı:) dr gittiğim gün 24mm ve ikisi 17 mm di bazılarına kendisi çatlar diye yapmıyolarmış bana yaptı snr da 24 saat snr ve 48.saat sonra 1 hafta içinde gün aşırı demişti ama gecen ay nedense klomen bitince ilişki yok demişti yani 9.günden snr birlikte olmadıydık bu ay bişi demedi bizde bgn 12.gün değerlendrip gidelm dr a diyorz:))
Kendin bakimli olacaksın ayni zamanda kocana da bakacaksin jilet gibi ütülü tertemiz gondereceksin ki sana laf gelmesin herşeyin ucu kadınlara gidiyo çünkü :)
çok zor güzelse bir şeyler insanı över vs ama kötüyse mantık hatası yaptıysan vay haline kusursuz arama kimse kusursuz değildir diyorum bi şey diyemiyo ama çok zor bu kadar beklentili biriyle olmak
Valla canım ben hiç rahat değilim gögüslerim öyle dolgunlastıkı nefes almama engel sankı kasıklarımdada sancı var yemekten sonra öyle bır uykum gelıyorkı göz kapaklarım asagı dusuyor kaldıramıyorumyarın olsaydı bir hayırlısıyla
kızlar ben 8 yıllık evliyim orayı yoklayamam
hani gebemisin değilmisin diye parmak kontrolü varya
:18::18::18::18::18::18:
yarın olsun mu olmasın mı bilemiyorum ki bu durumdadahayırlısıyla bekliyoruz bakalım
çok doğru bir tespit aynen öyle [/QUOTE Kendin bakimli olacaksın ayni zamanda kocana da bakacaksin jilet gibi ütülü tertemiz gondereceksin ki sana laf gelmesin herşeyin ucu kadınlara gidiyo çünkü :)
aynen öyle yaa,bu kanıyı değiştiremediler daha kızlar dönemimiz ters, biz o raddeye varıncaya kadar çocuklarımıza inş, toplum kapalı biraz bu düşüncelerden zamnla sayemizde sıyrılacaklar
aynenn canım övmeyi de yermeyi de iyi biliyorlar, bakalım zamanla biraz yumuşasa o tarafları
Kuzum o kadar basit bişey ki ... kendi vücudumuzdan bu kadar korkar olmamalıyız ... oraya giren penis senin minicik parmağının kaç katı Allah aşkına kuzum, çekinmemelisin kendini kontrol edebilmekten kendi vücuduna bu kadar yabancılaşma
Ayy tatlım olsun olsun yoksa ben patlayacagım
mogami kaç katıiş yerinde de güldürdün beni rezil oldum
bir insan 7 sinde neyse 70inde odur diye boşuna demiyorlar umudum yok ama ben ne çok övgü ne de kırıcı yermeyi isterim yani biraz stabil olsalar keşke iyi ki bu kürek gibi dilden var bende ki biraz susmayı öğretebildim
olsun bari kirpiği düzlüm
Ahahahahahah ne bileyim bacım kaç katı akşam ölçer biçerim artık
Sonra ölçümü alıyon sen benimki yetersiz mi fln diye kendi kendine kurarda kocan aranız bozulur amannn ellemekatı fln kalsın bebiş için çalışsın yeter
cnm ilk gittiğim dr hep alttan bakıyodu canımı cok yaktı biras sert duruşluydu bu dr güleryüzlü filan gider gitmz söledm bn alttan muayenden cok korktm diye o da hiç bakmadı heralde bn korktm diye bnde daha önce catlarsa ne olck diye endişelndm sn gibi:) ovulasyn testi yaptm durdm çatlamadı:) dr gittiğim gün 24mm ve ikisi 17 mm di bazılarına kendisi çatlar diye yapmıyolarmış bana yaptı snr da 24 saat snr ve 48.saat sonra 1 hafta içinde gün aşırı demişti ama gecen ay nedense klomen bitince ilişki yok demişti yani 9.günden snr birlikte olmadıydık bu ay bişi demedi bizde bgn 12.gün değerlendrip gidelm dr a diyorz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?