2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

senin gibi olsum canım pantolonun düğmesini açtım oturuyorum inşallah sonum senin gibi olmaz

bizim en büyük silahımız zaten Bazen eşim der çeneyi yağlamışsın gene, bi sus artık adamı pişman ederim dediğine

bende çok fena laf sokarım aslında çok uzlaşmacı ve ılımlıyım ama gerçekten zor biri eşim o yüzden o lafı saklar öyle bi şeyle atarım ki kızar eder ama ona ders olur

Tatlim bende dr sormustum klomeni kullanirkende iliski olabilir mi diye cocuk dusundugun icin bitince daha iyi olur dedi gecen ay bisey dememisti benimde 2 . olacakti esim yanimda yok diye bu ay kullanmayacagim

hmmm aslında doğru sölüyon esim zaten rahatsz iğne vurunuyo bu aksam yormasam mı cmts ye kdr dinlensin olmazsa:)

tatlım şaka yapıyorum yahu ne ölçüp biçmesi allaha şükür yetiyor da artıyor

bende şaka yapıyorum hazır gaflık cümleyi bulmuşum eğleniyorum çok güldüm ama sayende allah ağustosta hepimizi güldürsün Benim döngü 35 gün olarak kabul edersem tehlikeli günlerim ne zaman olur acaba ?

Hesaplayıcılar en yüksek 5 agustos oldugunu söyluyor canım

kızlar napıyosunuz bakalım :) ya kuzularr aranızda amway ın folic asitini kullananlar var mı? demir desteği de veriyormuş fiyatı 30 tl 4 ay gidiyormuş. sizce nasıl ? acaba eczaneden almak mı mantıklı amway kullanmak mıı :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…