31 temmuzdan sonra çok çalışmam lazım çokkGerçi benim yumurtalara güven olmaz
sen adetin bittikten sonra durma canım ihmal etmeden bol bol calıs 1 gun dur 1 gun calıs :)
çok üzgünüm evet bi şekilde allah belkide sana zamanı değil dedi belki daha çok üzüleceğin olaylar olacaktı bebeğinin sağlıksız olması sana bi şey olması gibi allah korusun. moralini yüksek tut gönlümden geçen o değerlerin yine eski haline dönmesi tabi umudum da var bakalım doktor ne diyecek bizimle paylaşırsın şimdi içini rahat tut doktor kesin bi şey diyene kadar
ama mogami hamile olduğuma dair en ufak şüphem yok streste yapmadım bu ay:44:umuyorum hiiiiiiç gelmez ve hamile olursun kuzum
öyle olucak umarımbaşka çaresi yok hele ayın 31 ile ağustos 10 arasını kaçırmamam lazım
ordan neler geldi geçti bebiş geldi bi incecik parmak ne yapıcak
Kuzum o kadar basit bişey ki ... kendi vücudumuzdan bu kadar korkar olmamalıyız ... oraya giren penis senin minicik parmağının kaç katı Allah aşkına kuzum, çekinmemelisin kendini kontrol edebilmekten kendi vücuduna bu kadar yabancılaşma
inşallah bebişin gelmiştir canımofff kızlar adet olmadım
gecikmeli cevabım için çok özür diliyorum( yoğun çalışıyorum ve daha önce de söylediğim gibi siteyi kullanmak konusunda hala acemiyim. evet dün itibari ile kanamam başladı. evet bebeğim bana veda ediyor yeni bir bebek ve hayata yer açmak için. ama bebeğim gitmeden çocuk istemeyen 4 yıldır bana gözyaşı döktüren babasını kazandırdı bana. evet babamız 5 haftalık da olsa baba adaylığını çok sevdi. ve vücudum kendini toparlar toparlamaz, bu sefer eşimin de desteği ile yeniden başlayacağız aile olma çalışmalarımıza. 4 yıldır anne olmak için çırpınan biri olarak öğrendiğim bir şey var. sabredersek olacak. dua edip allahın bize o mucizeyi nasip edeceği güne kadar SABRETMEK. hepimiz birgün tadacağız o mucizeyi ne olur güçlü olalım hepinizi seviyorum sırdaşlarım yolarkadaşlarım....sevgiler..
gecikmeli cevabım için çok özür diliyorum( yoğun çalışıyorum ve daha önce de söylediğim gibi siteyi kullanmak konusunda hala acemiyim. evet dün itibari ile kanamam başladı. evet bebeğim bana veda ediyor yeni bir bebek ve hayata yer açmak için. ama bebeğim gitmeden çocuk istemeyen 4 yıldır bana gözyaşı döktüren babasını kazandırdı bana. evet babamız 5 haftalık da olsa baba adaylığını çok sevdi. ve vücudum kendini toparlar toparlamaz, bu sefer eşimin de desteği ile yeniden başlayacağız aile olma çalışmalarımıza. 4 yıldır anne olmak için çırpınan biri olarak öğrendiğim bir şey var. sabredersek olacak. dua edip allahın bize o mucizeyi nasip edeceği güne kadar SABRETMEK. hepimiz birgün tadacağız o mucizeyi ne olur güçlü olalım hepinizi seviyorum sırdaşlarım yolarkadaşlarım....sevgiler..
olacağıma eminim ama neden olmadım bilmiyom kist felan olabilirmi acepyaşasınnn olma zaten
Kesınlıkle canım sen takvıye almayada basla lovely gibi fındık fıstık cevız kuru kayısı üzüm incir enerjiye ihtiyacın var şekerim yogun bir tempo seni bekliyor
kızlar napıyosunuz bakalım :) ya kuzularr aranızda amway ın folic asitini kullananlar var mı? demir desteği de veriyormuş fiyatı 30 tl 4 ay gidiyormuş. sizce nasıl ? acaba eczaneden almak mı mantıklı amway kullanmak mıı :18:
olacağıma eminim ama neden olmadım bilmiyom kist felan olabilirmi acep
alıyorum artıklovely bugün yok merak ettim bende aslında demin aklımdan geçiriyordum :26:
bayannnlllaaaarrr bana da cevap verinn :):) :18:
kızlar napıyosunuz bakalım :) ya kuzularr aranızda amway ın folic asitini kullananlar var mı? demir desteği de veriyormuş fiyatı 30 tl 4 ay gidiyormuş. sizce nasıl ? acaba eczaneden almak mı mantıklı amway kullanmak mıı :18:
amway iyi güzel biliyorum ama folic asit için eczane ürünü almandan tarafım daha sağlıklı bence
Canım benım bılgım yok ben fobiol kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?