2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

gecikmeli cevabım için çok özür diliyorum( yoğun çalışıyorum ve daha önce de söylediğim gibi siteyi kullanmak konusunda hala acemiyim. evet dün itibari ile kanamam başladı. evet bebeğim bana veda ediyor yeni bir bebek ve hayata yer açmak için. ama bebeğim gitmeden çocuk istemeyen 4 yıldır bana gözyaşı döktüren babasını kazandırdı bana. evet babamız 5 haftalık da olsa baba adaylığını çok sevdi. ve vücudum kendini toparlar toparlamaz, bu sefer eşimin de desteği ile yeniden başlayacağız aile olma çalışmalarımıza. 4 yıldır anne olmak için çırpınan biri olarak öğrendiğim bir şey var. sabredersek olacak. dua edip allahın bize o mucizeyi nasip edeceği güne kadar SABRETMEK. hepimiz birgün tadacağız o mucizeyi ne olur güçlü olalım hepinizi seviyorum sırdaşlarım yolarkadaşlarım....sevgiler..

öyle olucak umarım başka çaresi yok hele ayın 31 ile ağustos 10 arasını kaçırmamam lazım

Kesınlıkle canım sen takvıye almayada basla lovely gibi fındık fıstık cevız kuru kayısı üzüm incir enerjiye ihtiyacın var şekerim yogun bir tempo seni bekliyor

ordan neler geldi geçti bebiş geldi bi incecik parmak ne yapıcak

orası öylede ben biraz korkağım yaaa

çok haklısın kesinlikle ben korkağım sanırım

offf kızlar adet olmadım
inşallah bebişin gelmiştir canım

canım dr gitmişsindir progestran kullandın mı. Rabbim mucizenin tekrarını nasip etsin arkadaşım
Ne güzel bir olgunlukla karşıyılorsun yaşadıklarını maşallah bu temiz kalbine rabbim tekrarının sağlıkla hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin inşallah

yoğunluğunu anlayabiliyorum . canım çok güzel şeyler demişsin hepsi güzel ve doğru sabrın sonu selamettir ve bebeğiniz babasınında bu kadar istekli olduğunu görüp ikinize gelecektir artık inşallah . bizi de nelerin beklediğini bilmiyoruz allah hepimize hayırlısını ve sağlıklı çocuklarımızı versin dileğim burdaki herkesin nasıl iyi niyetli düşündüğünü bildiğim için bizde seni seviyoruzz diyebilirim rahatlıkla

Kesınlıkle canım sen takvıye almayada basla lovely gibi fındık fıstık cevız kuru kayısı üzüm incir enerjiye ihtiyacın var şekerim yogun bir tempo seni bekliyor

alıyorum artık lovely bugün yok merak ettim bende aslında demin aklımdan geçiriyordum :26:

bayannnlllaaaarrr bana da cevap verinn :):) :18:

olacağıma eminim ama neden olmadım bilmiyom kist felan olabilirmi acep

iki gün adet gecikti hemen kist olur mu hiç aylardır adet düzensizliğin olacakta öyle şüpheleneceksin ne kisti şimdi durduk yere ya bebiş ya strestir o stres yapmadım diyorsun ama belki farketmiyorsundur amaaaaa umarım sen tir

alıyorum artık lovely bugün yok merak ettim bende aslında demin aklımdan geçiriyordum :26:

Bende hiç buralarda yok bugun bende bugun cıkısta kuru kayısı alacagıım kuru uzum var evde ama bunları yedıkten sonra kılo almaktan korkuyorum

Merhaba ben ilk defa yaziyorum cok kaygiliym cumartesi aşılama yaptirdim acaba hamile kalirmiyim asilamadan sonra hamile kalan biri bana belirti lerini yazabilirmi ?

Canım benım bılgım yok ben fobiol kullanıyorum

Canım ne güzel kocaman bir yüreğin var olgunlukla karsılayabılıyrosun Rabbım en kısa zamanda sana ve bızlere hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın uzme kendını bak ne guzel hamıle kalabılıyorsun esınle askınızı meyvesını ınsallah en kısa zamanda alırsınız guzel yuregınıızı ferah tutun canım

canım Allah bu yolda yardımcın olsun inşallah bebişin en kısa zmanda sana gelir hem babasınıda artık bekletmek istemez bizde seni seviyoruz ve tekrar mutlu haberlerını paylaşmak istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…