2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bende hiç buralarda yok bugun bende bugun cıkısta kuru kayısı alacagıım kuru uzum var evde ama bunları yedıkten sonra kılo almaktan korkuyorum

bence şöyle sabah iki kuru kayısı öğlen 2 3 kuru üzüm akşam üstü 2 3 ceviz gibi alınabilir toplamı bir avuçtan fazla yapmazsa kilo almayız diye düşünüyorum

kızlar bakın hamilelik belirtilerinde ne buldum..

Kendini hamile hissetmek: Kadının hamile olup olmamasına yönelik duyduğu önsezinin sıklıkla doğru çıktığı kanıtlanmıştır.

kendimizi son zamanlarda hep hamile hissetmiyor muyuz ?
böyle hissettiğimizde psikolojik deyip duygularımızı köreltmeyelim bayanlar hamiş olabiliriz

tamam tatlım sağol bende eczaneden alacağım büyük ihtimalle :)

en iyisi canım bir tane daha varmıs eczacı bunu ıcı b vıtamınıde var dedı 10 tl fıyatı b vıtamını bana agır geldıgı ıcın ben fobıolu sectım canım

bence şöyle sabah iki kuru kayısı öğlen 2 3 kuru üzüm akşam üstü 2 3 ceviz gibi alınabilir toplamı bir avuçtan fazla yapmazsa kilo almayız diye düşünüyorum

Hım olmadı öyle yapalım canım olmadı beimizde halka çeviririz

en iyisi canım bir tane daha varmıs eczacı bunu ıcı b vıtamınıde var dedı 10 tl fıyatı b vıtamını bana agır geldıgı ıcın ben fobıolu sectım canım

anladım canım bende en iyisi bi eczaneye danışayım ve artık başlayayım geç bile kaldımmm

ooo bize kalsa biz bu ay hamileydik ama kırmızıları gördük gerçi ben bende yoktur diye düşündüm. dur bakalım bi istisna var elisa öyle hissediyor belki kanıtlarız yazıyı bi iki güne

ooo bize kalsa biz bu ay hamileydik ama kırmızıları gördük gerçi ben bende yoktur diye düşündüm. dur bakalım bi istisna var elisa öyle hissediyor belki kanıtlarız yazıyı bi iki güne

bakalım elisa inş hamiş çıkar da doğrulamış oluruz bunu :) bende hamile hissediyorum daha BAT ıma 8 gün var üstelik olmazsa da üzülmem bu ay sıkı çalışamadık yine

CANIM BEN KULLANIYORUM o ılacları halada kullanıyorum ıctıgın seker ılacının etkısı 1 ay kadar mıde bulantısı ıstahsızlık agız tadının degısmesı kuruluk ılactan sonra ıdrara cıkınca yanma yumurta takıbı alttan yapılıyor usten yapmıyo yumurtanın olcumunu yapıyor sanada ona gore catlayıp catlamıcanı soyluyor bırde catlamısmı dıye kontrole cagırıyor

orası belli olmaz belki gelip bulmuştur belirtin var mı?

hiç belirtim yok yalnızca 3-4 gün öncesinden göğüs hassasiyeti başladı hala devam etmekte :) aman zaten belirti de aramıyorum bu ay sabredicem adetim 3-4 gün geçerse test yapıcam hemen gününde veya öncesinde yapmayı düşünmüyorum beklicem biraz

bakalım elisa inş hamiş çıkar da doğrulamış oluruz bunu :) bende hamile hissediyorum daha BAT ıma 8 gün var üstelik olmazsa da üzülmem bu ay sıkı çalışamadık yine

İnşallah doğrulayabilirim canlarım :) az kaldı yarın olmazsam vardır birşeyler çünkü günüm hiç şaşmaz ama hemen test yapmam akıllandım artık

bilmiyorumki şimdi adet olmadım diye stres oldum fena

Bana küstün mü yazmadın :2::2:

Ne yazdın kız bana kaçırdım sanırım aşkolsun bebeğim ne küsmesi bebeklerimsiniz siz benim

En son sana bi cevap yazdıydım ama sonra senden geldi mi ki görmedim

İnşallah doğrulayabilirim canlarım :) az kaldı yarın olmazsam vardır birşeyler çünkü günüm hiç şaşmaz ama hemen test yapmam akıllandım artık

hemen yapma tabi canım en doğrusu adetin bi kaç gün gecikmesini beklemek ama sabredemiyoruz inş güzel haberlerle gel bize bende bu ay adetim gecikirse şayet 3-4 gün sonra test yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…