Bende hiç buralarda yok bugun bende bugun cıkısta kuru kayısı alacagıım kuru uzum var evde ama bunları yedıkten sonra kılo almaktan korkuyorum
tamam tatlım sağol bende eczaneden alacağım büyük ihtimalle :)
bence şöyle sabah iki kuru kayısı öğlen 2 3 kuru üzüm akşam üstü 2 3 ceviz gibi alınabilir toplamı bir avuçtan fazla yapmazsa kilo almayız diye düşünüyorum
en iyisi canım bir tane daha varmıs eczacı bunu ıcı b vıtamınıde var dedı 10 tl fıyatı b vıtamını bana agır geldıgı ıcın ben fobıolu sectım canım
kızlar bakın hamilelik belirtilerinde ne buldum..
Kendini hamile hissetmek: Kadının hamile olup olmamasına yönelik duyduğu önsezinin sıklıkla doğru çıktığı kanıtlanmıştır.
kendimizi son zamanlarda hep hamile hissetmiyor muyuz ?
böyle hissettiğimizde psikolojik deyip duygularımızı köreltmeyelim bayanlar hamiş olabiliriz
ooo bize kalsa biz bu ay hamileydik ama kırmızıları gördük gerçi ben bende yoktur diye düşündüm. dur bakalım bi istisna var elisa öyle hissediyor belki kanıtlarız yazıyı bi iki güne
ama mogami hamile olduğuma dair en ufak şüphem yok streste yapmadım bu ay:44:
bakalım elisa inş hamiş çıkar da doğrulamış oluruz bunu :) bende hamile hissediyorum daha bat ıma 8 gün var üstelikOlmazsa da üzülmem bu ay sıkı çalışamadık yine
Bulantı yapar diyor ama bu derece olurmu bilmiyorum belkide glukofen yapıyor şeker hastalarına verilen ilaçmış doktorum yumurtlama tembelliğim var diye verdi o etkiliyor olabilir?
Ben yumurtlama tarihimi tespit edemiyordum doktor klomen verdi. Sana neden klomen vermişti?
Klomeni adetin 5. günü başladım 14. gün kontrole çağırdı. Sen nasıl kullandın? yumurta ölçümüne gittinmi? Muayene alttanmı yapılıyor? Kusura bakma çok sordum :) Ama kullanan birini bulmuşken merak ettiklerimi sormak istedim
çok haklısın kesinlikle ben korkağım sanırım
orası belli olmaz belki gelip bulmuştur belirtin var mı?
ooo bize kalsa biz bu ay hamileydik ama kırmızıları gördük gerçi ben bende yoktur diye düşündüm. dur bakalım bi istisna var elisa öyle hissediyor belki kanıtlarız yazıyı bi iki güne
bakalım elisa inş hamiş çıkar da doğrulamış oluruz bunu :) bende hamile hissediyorum daha BAT ıma 8 gün var üstelikolmazsa da üzülmem bu ay sıkı çalışamadık yine
iki gün adet gecikti hemen kist olur mu hiç aylardır adet düzensizliğin olacakta öyle şüpheleneceksin ne kisti şimdi durduk yere ya bebiş ya strestir o stres yapmadım diyorsun ama belki farketmiyorsundur amaaaaa umarım sentir
orası belli olmaz belki gelip bulmuştur belirtin var mı?
Bana küstün mü yazmadın:2::2:
Estağfurullah canım lakin denemek istersen lütfen korkma küçük bi delik işte altı üstü
İnşallah doğrulayabilirim canlarım :) az kaldı yarın olmazsam vardır birşeyler çünkü günüm hiç şaşmazama hemen test yapmam akıllandım artık
tatlım illa belirti olması gerekmez dur bakalım bikaç gün daha geçsin sonra bi test yaparsın
bilmiyorumki şimdi adet olmadım diye stres oldum fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?