2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ne guldum ne guldummm. xler de kanka olabılır. x ve y lerin aşk yaşaması şart değil kuzum

off o yüzden dün de olsun dedim çalışma olmadı artık bende bugünden sonra triplere girerim şu iş bi bitsin .. bende 28-30 günde bir oluyorum

yok yok olacağı varsa eğer en son yaptıklarınızla tutmuştur emin ol o yüzden triplere girme bak aralara mesafelerde girecekmiş yine batına kadar kafana göre yaşa ilişkini düşünme . bir de sen ne kadar planlarsan planla gerçekten hayat planları değiştiriyo ama biz hep sonrasında iyi ki böyle olmuş bak ondada bi hayır varmış diyoruz o yüzden bebiş sağlıklı gelsinde geleceği varsa bu ay da gelir belki gelmiştir

günaydın üzümüm amin amin inşşallah melekler rabbim duysun sesini duanı sizin gobüş nasıl bugün iyi misiniz?

ıyız tatlım allaha sukur sessız soluksuz devam edıyoz bız kuzumla haftaya goruscez bakalım ıcerde keyfı nasıl eheeh sen nasılsın

ne guldum ne guldummm. xler de kanka olabılır. x ve y lerin aşk yaşaması şart değil kuzum

olmazz aşk yaşamadan nasıl birleşirler aşkınızın meyvesi olmaz o zaman sıkı sıkı tutkulu birleşsin x ler mi yleri y ler mi x leri götürsün yutsun lup diye hadi bakalım ateşölçer emeklerin boşa gitmesin umutlarımız olsun inşallah bebiş gelsin

ıyız tatlım allaha sukur sessız soluksuz devam edıyoz bız kuzumla haftaya goruscez bakalım ıcerde keyfı nasıl eheeh sen nasılsın

bebeğinin bağırsakları karın bölgesindeymiş bu hafta yaşasın yanaklarıda pembeleşmiş ohh artık gaz çıkarır yanaklarıda sıkılmalık olmuşşş bende aynı işteyim :26:

inş hepimizin tatlım. senın de kaygıların en kısa surede son bulsun inş.

Son düzenleme:
başınız sağ olsun işte hayat birileri gidiyor birileri geliyor gidenlere allah rahmet eylesin gelenleri de lovely beklesin bak yine çoğul oldu kafiye icabı sana geliyolar bi kaç tane olarak

Sağol canım zaten ölen kişinin kızı hamileymiş orda öğrendim. Annesini kaybetti ama bebeği yolda. Hayat böyle maalesef.

inş hepimizin tatlım. senın de kaygıların en kısa surede son bulsun inş.

bulmaz ben boşuna mı kaygılıyım hayata karşı her daim kaygılı allah sağlıklı bir bebek verirse kaygılarımı silip ohh be mutluluğum var daha ne olursa olsun derim heralde inş.

evet canım doğru, ama geçen gün bana zorla test yaptırdı çok isteyen o, dede yaşta baba olmayayım diyor tabi negatifti sonuç yani 2 gün önce işin kötüsü 4 test daha var bende sabırsızım yaa

Sağol canım zaten ölen kişinin kızı hamileymiş orda öğrendim. Annesini kaybetti ama bebeği yolda. Hayat böyle maalesef.

işte şimdi çok üzüldüm keşke anane olduğunu görseydi ve kızının ilk annelik günlerinde yanında olabilseydi nasip kısmet buraya kadarmış ama anane candır ben acaba erken mi dediğimde annem babamda görsün hayatta bugün var yarın ne olur bilinmez diyorum tek evlatlarıyım ilk ve son torunları hep benden olacak o yüzzden de istiyorum kısmet

Hevesle gün sayan bi anne aday adayı daha geldi
bakalım bu ay ne süprizlere gebe :)
umarım tüm isteyenlere mevlam hayırlısıyla bebişlerini saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip eder.
Hamişler dikkat.iyi bakın bebişlerimize :)

evet canım doğru, ama geçen gün bana zorla test yaptırdı çok isteyen o, dede yaşta baba olmayayım diyor tabi negatifti sonuç yani 2 gün önce işin kötüsü 4 test daha var bende sabırsızım yaa

sabırsızlık bizi strese sokuyo bu da beklenen süreyi uzatıyo ah biz ah o zaman yorulmasın ama madem baba olmak istiyor neyse bi kerelik affet bebiş olunca istediği kadar dinlenir dinlenebilirse

Kaygılım gelsinlerde kaderime razıyım artık. Bıraktık biz zaten çalışma falan yapmıyoruz artık. Bata kalmış şurda 10 gün zaten.

sabırsızlık bizi strese sokuyo bu da beklenen süreyi uzatıyo ah biz ah o zaman yorulmasın ama madem baba olmak istiyor neyse bi kerelik affet bebiş olunca istediği kadar dinlenir dinlenebilirse

ahh evet yaa topiğe ilk geldim sanfıyorum ilişkiden sonraki gün hamiş olduğu belli oluyor, yumurtlama falan hiç haberim yoktu yoksa erken başlardık evet isteyen çalışmayı da yapar , diğer ay her gün ilişki bu ay yorgunluk :26:... bende de gecikme stresliyyken olur ama olmasa keşke hemen öğrensek önümüzdeki malara baksak değil mi :26:

hepimizden ov gununde bole guzel yumurtacıklar atılması, spermciklerle buluşmassı dılegıyle

tatlım belli olmuyor benm ablam hapı bıraktı 2. ay hamile kaldı ve 6 senedir de hap kullanıyodu

Son düzenleme:

olucak inşallah ekime kadar olucak ha gayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…