- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
seni teselli amaçlı demedim inan ki okduğumu duyduğumu söylüyorum hapı bırakınca hemen olmasını beklemeyin diyorlar o yüzden senin hap etkisini anca temmuzda yitirmiş olmalı öyle düşünO zaman günün sorusu x ler y lere aşık olmuşşş öpüşüp öyle kalmışlar sonuç nedir Hocam xler y leri götürdü yuttu sweetamber e bebek oldu
off o yüzden dün de olsun dedim çalışma olmadı artık bende bugünden sonra triplere girerimşu iş bi bitsin .. bende 28-30 günde bir oluyorum
günaydın üzümüm amin amin inşşallah melekler rabbim duysun sesini duanısizin gobüş nasıl bugün iyi misiniz?
ne guldum ne guldummm. xler de kanka olabılır. x ve y lerin aşk yaşaması şart değil kuzum
ıyız tatlım allaha sukur sessız soluksuz devam edıyoz bız kuzumla haftaya goruscez bakalım ıcerde keyfı nasıl eheeh sen nasılsın
olmazz aşk yaşamadan nasıl birleşirler aşkınızın meyvesi olmaz o zamansıkı sıkı tutkulu birleşsin x ler mi yleri y ler mi x leri götürsün yutsun lup diye hadi bakalım ateşölçer emeklerin boşa gitmesin umutlarımız olsun inşallah bebiş gelsin
başınız sağ olsunişte hayat birileri gidiyor birileri geliyor gidenlere allah rahmet eylesin gelenleri de lovely beklesin bak yine çoğul oldu kafiye icabı sana geliyolar bi kaç tane olarak
inş hepimizin tatlım. senın de kaygıların en kısa surede son bulsun inş.
yok yok olacağı varsa eğer en son yaptıklarınızla tutmuştur emin ol o yüzden triplere girme bak aralara mesafelerde girecekmiş yine batına kadar kafana göre yaşa ilişkini düşünme . bir de sen ne kadar planlarsan planla gerçekten hayat planları değiştiriyo ama biz hep sonrasında iyi ki böyle olmuş bak ondada bi hayır varmış diyoruz o yüzden bebiş sağlıklı gelsinde geleceği varsa bu ay da gelir belki gelmiştir
Sağol canım zaten ölen kişinin kızı hamileymiş orda öğrendim. Annesini kaybetti ama bebeği yolda. Hayat böyle maalesef.
evet canım doğru, ama geçen gün bana zorla test yaptırdı çok isteyen o, dede yaşta baba olmayayım diyortabi negatifti sonuç yani 2 gün önce işin kötüsü 4 test daha var bende sabırsızım yaa
sabırsızlık bizi strese sokuyo bu da beklenen süreyi uzatıyo ah biz aho zaman yorulmasın ama madem baba olmak istiyor neyse bi kerelik affet bebiş olunca istediği kadar dinlenir dinlenebilirse
Eki Görüntüle 1191667
hepimizden ov gununde bole guzel yumurtacıklar atılması, spermciklerle buluşmassı dılegıyle
evet oleymıs over den atılma anışu sarısı mı yumurta ayyyçok farklı
seni teselli amaçlı demedim inan ki okduğumu duyduğumu söylüyorum hapı bırakınca hemen olmasını beklemeyin diyorlar o yüzden senin hap etkisini anca temmuzda yitirmiş olmalı öyle düşünO zaman günün sorusu x ler y lere aşık olmuşşş öpüşüp öyle kalmışlar sonuç nedir Hocam xler y leri götürdü yuttu sweetamber e bebek oldu
Kaygılım gelsinlerde kaderime razıyım artık. Bıraktık biz zaten çalışma falan yapmıyoruz artık. Bata kalmış şurda 10 gün zaten.
ahh evet yaa topiğe ilk geldim sanfıyorum ilişkiden sonraki gün hamiş olduğu belli oluyor, yumurtlama falan hiç haberim yoktuyoksa erken başlardık evet isteyen çalışmayı da yapar , diğer ay her gün ilişki bu ay yorgunluk :26:... bende de gecikme stresliyyken olur ama olmasa keşke hemen öğrensek önümüzdeki malara baksak değil mi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?