2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

tatlım belli olmuyor benm ablam hapı bıraktı 2. ay hamile kaldı ve 6 senedir de hap kullanıyodu

benim teyzemde hapı bıraktı ertesi ay hamile kalmış ama bu bünye tabi ama doktorlar 2 3 ayı zor diyorlar onlar istisna sen o yüzden 2 3 ay olmadı diye olmadı deme ilacın etkisi onlar gibi bende çabuk atılmadı de bir de kader ben hiç ilaç kullanmadım bakalım ne olacak düzenli adetin varsa daha rahat kolay hep beraber no stressss

Günaydın kızlar ya benim adetim normalde 6 7 gün sürer bu ay iki gün gecikti ve üç günde bitti sizce bu yumurtlamayı etkiler mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya ben bunu sweate yazmıştım karıştı yazılar neyse o okuyunca anlar sanırım

Günaydın kızlar ya benim adetim normalde 6 7 gün sürer bu ay iki gün gecikti ve üç günde bitti sizce bu yumurtlamayı etkiler mi

günaydın canım bunu iki oldu soruyorsun görüyorum ama bi fikrim olmadığından bi şey yazamıyorum :44: etkilemez diye düşünüyorum 2 gün öne atmış tabi ay içinde ara kanama hiç olmazsa yine aynı zamanlarda olur +2 - 2 yaparsın olmadı

Anladım canım Sağol

valla canım ilk çocuğuna da korunurken hamile kalmıştı nasıl bi bünyeyse artık onunki kadın hamile kalmak için yaratılmış ben çok rahatım no stress:):)

yap canım en azından bi fikrin olur inşallahta bebiş olur

bu arada bi ilişkiye de gir istersen bebiş yoksa en azından yolu açarsın kanama için

sevgili kocacığımı babalık duyguları cok erken sarmış olmalıki ilişki fikrine olmazzz bebeğe zarar veririz belki diyerek reddetti :)) sabah kalktım test yaptım tek çizgi cıktı .....sinirlenmeye başladım

anladım canım bana yazdıgını. bakcaz artık batı beklıcez. inş senin içinde hayırlısı olsun

valla canım ilk çocuğuna da korunurken hamile kalmıştı nasıl bi bünyeyse artık onunki kadın hamile kalmak için yaratılmış ben çok rahatım no stress:):)

Benim annemde bana hemen hamıle kalmıs hatta benım bır arkadasım ıkıncı cocuguna sadece bır kere korunmayarak hamıle kalmıs bır ayda degıl bır kerelık korunmasız ılıskıde hamıle kal biz burda her anı degerlnedırecegız nerdeyse Rahat ol bebeğim olacak olacak bizim bebişler naz yapıyor bize :)

kader kısmet işte canım :):)

Son düzenleme:

Bende kizim olursa elifbade koyucaz ismini insallah rabbim nasip ederse 6. ayimiz bu ay

cnm bnde öğretmenm senn gibi düşünüyodm ama şimdi 6 aydır olmayınca olsunda ne zaman olursa hayırlısı ise diyorm ama inş olur artık cok sabırsızlanıyorm yrn yumlarıma bakıck dr a gitck öğleden snr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…