- 5 Eylül 2010
- 1.067
- 1.371
- 448
tatlım belli olmuyor benm ablam hapı bıraktı 2. ay hamile kaldı ve 6 senedir de hap kullanıyodu
tatlım belli olmuyor benm ablam hapı bıraktı 2. ay hamile kaldı ve 6 senedir de hap kullanıyodu
benim teyzemde hapı bıraktı ertesi ay hamile kalmış ama bu bünye tabi ama doktorlar 2 3 ayı zor diyorlar onlar istisna sen o yüzden 2 3 ay olmadı diye olmadı deme ilacın etkisi onlar gibi bende çabuk atılmadı de bir de kader ben hiç ilaç kullanmadım bakalım ne olacak düzenli adetin varsa daha rahat kolay hep beraber no stressss
Günaydın kızlar ya benim adetim normalde 6 7 gün sürer bu ay iki gün gecikti ve üç günde bitti sizce bu yumurtlamayı etkiler mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canım bunu iki oldu soruyorsun görüyorum ama bi fikrim olmadığından bi şey yazamıyorum :44: etkilemez diye düşünüyorum 2 gün öne atmış tabi ay içinde ara kanama hiç olmazsa yine aynı zamanlarda olur +2 - 2 yaparsın olmadı
son bi kere daha çalışın hatrım için ne olur ne olmaz
Senin güzel hatrını mı kırcaz normalde yumurtlama günümün son günü bugün pazartesiye kadar çalışmalara devam o zaman bu hafta bir gün arayla yapayım.
benim teyzemde hapı bıraktı ertesi ay hamile kalmış ama bu bünye tabi ama doktorlar 2 3 ayı zor diyorlar onlar istisna sen o yüzden 2 3 ay olmadı diye olmadı deme ilacın etkisi onlar gibi bende çabuk atılmadı de bir de kader ben hiç ilaç kullanmadım bakalım ne olacak düzenli adetin varsa daha rahat kolay hep beraber no stressss
yap canım en azından bi fikrin olur inşallahta bebiş olur
bu arada bi ilişkiye de gir istersen bebiş yoksa en azından yolu açarsın kanama için
valla canım ilk çocuğuna da korunurken hamile kalmıştı nasıl bi bünyeyse artık onunki kadın hamile kalmak için yaratılmışben çok rahatım no stress:):)
anladım cnm yıne de cevap virdimya ben bunu sweate yazmıştım karıştı yazılar neyse o okuyunca anlar sanırım
Benimde bırakalı daha 1.5 ay oldu inş. kolay olur.
Benim annemde bana hemen hamıle kalmıs hatta benım bır arkadasım ıkıncı cocuguna sadece bır kere korunmayarak hamıle kalmıs bır ayda degıl bır kerelık korunmasız ılıskıde hamıle kalbiz burda her anı degerlnedırecegız nerdeyse Rahat ol bebeğim olacak olacak bizim bebişler naz yapıyor bize :)
kader kısmet işte canım :):)
canım doktorun ona göre planlamıştır sanırım . pol over da hamilelik döneminde riski oluyor bildiğim kadarıyla biraz zorluyor ama etrafımda pko olup çocuklu kişiler çok olduğundan içim senin adına ferah inşallah sende bugünleri hiçç sıkııntısız sadece dikkat ederek atlatırsın bebişin gelirbu arada bi kızım olursa nasip isim seçeneklerinde bade var
kaygılı bana dua edin de bu ay olsun benimönümüzdeki ay memleketteyim eşim 2 hafta regl dönemimde orda sonra okullar açılıyor, öğretmnim sıkıntılı bi durum yaaa ben yaza denk gelsin istiyordum.. dün eşimle çalışma da yapmadık yorgunmuş 30 hazirandı son batın ilk günü sence yumurtlama olmuş mudur çalışmaya gerek kaldı mı ki acaba ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?