- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
cnm bnde öğretmenm senn gibi düşünüyodm ama şimdi 6 aydır olmayınca olsunda ne zaman olursa hayırlısı ise diyorm ama inş olur artık cok sabırsızlanıyorm yrn yumlarıma bakıck dr a gitck öğleden snr
ay ,inş bu aylar bize yarar canım yaa sen yasmin falan kullandın mı o geciktirebiliyor, inş güzel haberlerle dönersin
Öğlen oldu benım gelen gıden yok normalde sabahtan sancım olur öglenede olmaya başlardım ve suan midem kötü birşeyler atıştırıyorum bastırmak için ama bastıramıyorum ve ınanılmaz uyku coktu gözlerımı acamıyorum esnemekten bir tuhaf oldumAkşamıda bulursam ümitleneceğim canlar
ay yok cnm yaa bn hiç korunmadm hep eşim korundu dr bi sorun görmüyo şu an için annem ve teyzelerim ilk geceden kalmışlar bnde öyle olurum diye istemedm eşim de çok istiyodu şimdi olmayınca senn yüzüne bu kadar bekledk diyo bazen ben üzülünce susuo işte
motivasyon saati yapalım herkes çocuğum olursa şu ismi koyacağım dediği ismi yazsın, yumurtacıklar kıpraşsınben erkek olursa: mehmet çınar kız : defne (bu arada kayınbabam ve babamın ismi mehmet
elisacım hadi gldür bizii bugün
tabi erken olduğunu biliyorum amainş o isimleri kurmak nasip olur
anladım canım kısmet ya insan bilemez işte bende hemen istemiyordum e haklıyız başbaşa zaman geçirmek önemli, eşi tanımak falan çocuk ciddi bir şey hayırlı zamanında gelsin canım
Kız olursa Ela, Ceyla ya da Duru. Erkek olursa çift isim koyacağız. Çınar Ege olacak.
yok adetn günü geçktikten sonra mümkünse canım
Ben kızım olursa yağmur koymak istiyorum erkeği hiç düşünmedim canım
yağmur çok güzel isim,inş annesi erkek olursa da burda isimler öğrenir çalarız
:) Kızım yağmur gibi bereketli olsun istiyorum bizim evin balkonun kapısına eski ev sahibi oğlunun ismini yazdırmış demire yağız diye bende diyorum oğlum olursa yağız koyarımburdanda seçeriz güzel isimler çıkar eminim
bende aynılarını diyorum ona bir gelecek vericek çalışma ortamımı ayarlamadım elimde ciddi imkanlarda yok diyorum amaaaa hepsi kısmet eğer maddi durumlar çok kötü değilse yap bebişini çünkü geleceğimizi hiç bir zaman garanti altına alamayız her şey kısmet bi anda her şey batabilir bitebilir ne olacağı bilinmez bir anne evladına her koşulda bakar bakmaya çalışır emin ol ve bi tanıdığımız doğum yaptı evliliğinin 3.yılıydı keşke ilk geceden hamile kalsaymışım demiş
kızımız olursa ılgın oğlumuz olursa da ılgaz olacak inşallah:)
Güzel isimler :) olsun isimlerini koy adlarıyla yaşasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?