2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ay ,inş bu aylar bize yarar canım yaa sen yasmin falan kullandın mı o geciktirebiliyor, inş güzel haberlerle dönersin

motivasyon saati yapalım herkes çocuğum olursa şu ismi koyacağım dediği ismi yazsın, yumurtacıklar kıpraşsın ben erkek olursa: mehmet çınar kız : defne (bu arada kayınbabam ve babamın ismi mehmet

Öğlen oldu benım gelen gıden yok normalde sabahtan sancım olur öglenede olmaya başlardım ve suan midem kötü birşeyler atıştırıyorum bastırmak için ama bastıramıyorum ve ınanılmaz uyku coktu gözlerımı acamıyorum esnemekten bir tuhaf oldum Akşamıda bulursam ümitleneceğim canlar

ay ,inş bu aylar bize yarar canım yaa sen yasmin falan kullandın mı o geciktirebiliyor, inş güzel haberlerle dönersin

ay yok cnm yaa bn hiç korunmadm hep eşim korundu dr bi sorun görmüyo şu an için annem ve teyzelerim ilk geceden kalmışlar bnde öyle olurum diye istemedm eşim de çok istiyodu şimdi olmayınca senn yüzüne bu kadar bekledk diyo bazen ben üzülünce susuo işte

elisacım hadi gldür bizii bugün

anladım canım kısmet ya insan bilemez işte bende hemen istemiyordum e haklıyız başbaşa zaman geçirmek önemli, eşi tanımak falan çocuk ciddi bir şey hayırlı zamanında gelsin canım

tabi erken olduğunu biliyorum ama inş o isimleri kurmak nasip olur

anladım canım kısmet ya insan bilemez işte bende hemen istemiyordum e haklıyız başbaşa zaman geçirmek önemli, eşi tanımak falan çocuk ciddi bir şey hayırlı zamanında gelsin canım

amin cnm inşallahhhhhhhhhhh

Kız olursa Ela, Ceyla ya da Duru. Erkek olursa çift isim koyacağız. Çınar Ege olacak.

Son düzenleme:
yok adetn günü geçktikten sonra mümkünse canım

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Yalnız ben bugun adet oldum.
Adetim bitince baktırmam gerekecek sanırım.
Çevre faktörlerden dolayı biraz canım sıkıldı. Herşeyin hayırlısı tabii ki ama adet olduğuna göre hamile değilsindir diyorlar.
Ama burda okuduğuma göre adetten sonra gebe çıkan çok.

Neyse bekleyeceğiz artık yapacak bişey yok

yağmur çok güzel isim, inş annesi erkek olursa da burda isimler öğrenir çalarız

:) Kızım yağmur gibi bereketli olsun istiyorum bizim evin balkonun kapısına eski ev sahibi oğlunun ismini yazdırmış demire yağız diye bende diyorum oğlum olursa yağız koyarım burdanda seçeriz güzel isimler çıkar eminim

evet güzel anne adayları güzel isimler seçmişlerdir

öylemi dersin cane ama biz kaynanamla oturuyoruz evde 6 kişi yaşıyoruz buna ne diyeceksin canım vallah zor anam zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…