amin inşallah bi mukabele :)
Merhaba güzel anne adayları :))
Bugün ilk yumurta ölçümümü yaptırmış bulunmaktayım :) 2 adet yumurta varmış biri 24mm diğeri 22mm. İkiside sol taraftaymış. Doktor kendinden çatlar dedi cuma pazar ilişki sonrası normal yaşantınıza dönebilirsiniz dedi
İnşallh çatlar yumurtalarım
Bu arada bizim düşündüğümüz kız ismi Nil, erkek ismi Ertuğrul :))
Hadi bakalım canım hayırlısı çatlasın yumurtalar ve eşleriyle buluşsunlar :)
Hadi bakalım canım hayırlısı çatlasın yumurtalar ve eşleriyle buluşsunlar :)
Amin canım İnşallh :)) Bugünden itibaren eşimi beslemeye başlıyorum keçiboynuzu meyve fındık fıstık yükleyeyim adama
isimlerine bayıldım çalabilirim
Merhaba güzel anne adayları :))
Bugün ilk yumurta ölçümümü yaptırmış bulunmaktayım :) 2 adet yumurta varmış biri 24mm diğeri 22mm. İkiside sol taraftaymış. Doktor kendinden çatlar dedi cuma pazar ilişki sonrası normal yaşantınıza dönebilirsiniz dedi
İnşallh çatlar yumurtalarım
Bu arada bizim düşündüğümüz kız ismi Nil, erkek ismi Ertuğrul :))
bende kizim olursa elifbade koyucaz ismini insallah rabbim nasip ederse 6. Ayimiz bu ay
motivasyon saati yapalım herkes çocuğum olursa şu ismi koyacağım dediği ismi yazsın, yumurtacıklar kıpraşsınBen erkek olursa: Mehmet çınar kız : Defne (bu arada kayınbabam ve babamın ismi mehmet
yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Yalnız ben bugun adet oldum.
Adetim bitince baktırmam gerekecek sanırım.
çevre faktörlerden dolayı biraz canım sıkıldı. Herşeyin hayırlısı tabii ki ama adet olduğuna göre hamile değilsindir diyorlar.
Ama burda okuduğuma göre adetten sonra gebe çıkan çok.
Neyse bekleyeceğiz artık yapacak bişey yok
öylemi dersin caneAma biz kaynanamla oturuyoruz evde 6 kişi yaşıyoruz buna ne diyeceksin canım vallah zor anam zor
o beraber yaşama konusu sıkıntı başka eve yakın zamanda çıkma imkanınız olursa biraz bekleyebilirsin ama bilemedim ya ben bebekle ilgili kader olaylarına girip etkileyemem zaten aklına olsun diye girmişse sen onu yaparsın ve nasipsede o olur biz ne desek boş
galiba ben böyle yaşamayada alıştım ya
o zaman yaP bi bebiş ev şenlensin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?