2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Merhaba güzel anne adayları :))

Bugün ilk yumurta ölçümümü yaptırmış bulunmaktayım :) 2 adet yumurta varmış biri 24mm diğeri 22mm. İkiside sol taraftaymış. Doktor kendinden çatlar dedi cuma pazar ilişki sonrası normal yaşantınıza dönebilirsiniz dedi
İnşallh çatlar yumurtalarım

Bu arada bizim düşündüğümüz kız ismi Nil, erkek ismi Ertuğrul :))

Hadi bakalım canım hayırlısı çatlasın yumurtalar ve eşleriyle buluşsunlar :)

biz net bir isim belirlemedik. Ama erkek olursa %90 Mehmet Kaan olcak. kız olursa işte secenek çok; elif, merve ve suan aklıma gelmeyen bırsuru isim esasında sürekli değişio begendıgım kız isimleri. şimdi doğursam elif koyardım mesela. orjınal ısımlerden değil ama yalın sade isimleri sevıyorum su 1 kac yıldır

merhaba kızlar, ff ıle ılgılı bı fıkrımı paylasmak ıstıyorum. şimdi ben gecen ay ateş takıbını vajınal yaptım bu ay oral denıyorum. ama sunu fark ettım ki ben de bunu savunuyordum kendımı dogrulamıs oldum. Vajınal ates olcumu daha sağlıklı parametreler verıo dalgalanmalar oraldekı gıbı olmuyo daha net oluyo. bılgılerınıze

soldakı vajınal olcum sagdakı oral.

canım cok sevındım yumurtalara sımdık kendınıde takıp et zaten catladıgını sende anlayacaksın kasıklarında sızlama olacak ve rahmının oldugu yerde ıkı kasıgının arasında baskı hıssedeceksın pesındende seffaf bayagı uzayan bı akıntın olacak dıger akıntından farklı bunu gorunce ılıskıye gır hemen sakın bekletme egerkı ıste ıse esın cagır bende yumurta takıbı yaptırdıgım ıcın catladıgını akıntımdan anladım ıyıkı aksam eve gelıs saatımde oldu esımde geldı yumurta catladıktan 1 saat sonra beraber olduk yumurta catlamadan 3 gun once olmustuk bırde yumurtanın catladıgı gun olduk baskada olmadık ve allaha sukur hamısım sımdık bır oncekı ay 2 yumurtam vardıoglen 12 de catladı esımde gec geldı gece 1 de beraber olduk ama ınan hıc bır ıse yaramadı 12 saat ıcınde bızım yumurta oluyomus spermın yumurtaya ulasması zaten 6 saatı buluyomus akıntını gordugun an cagır esını derım takıp et ıkı parmagının arasında uzuyor klomen kullandıgın ıcınde catlamasıda net anlayacaksın

mehmet i de defne yi de çınar ı da severim Ikisinin adının mehmet olması harika

herkesin bünyesi farklı ve sürprizler olabiliyor o yüzden çecreye bakma olumlu düşün

öylemi dersin cane Ama biz kaynanamla oturuyoruz evde 6 kişi yaşıyoruz buna ne diyeceksin canım vallah zor anam zor

o beraber yaşama konusu sıkıntı başka eve yakın zamanda çıkma imkanınız olursa biraz bekleyebilirsin ama bilemedim ya ben bebekle ilgili kader olaylarına girip etkileyemem zaten aklına olsun diye girmişse sen onu yaparsın ve nasipsede o olur biz ne desek boş

galiba ben böyle yaşamayada alıştım ya

Benim kız için bade, alin, beliz, peri, günce , narin. Erkek için, çağan eymen ezel acar Başka kalmadı saydım hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…