2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende 4 aydır uğraşıyorum henüz denk getiremedik:26: inşallah bu ay hep birlikte müjdeli haberlerimizi alırız

canım aynı bende normalde 15 de olmam lazımdı olmadım hasta olacak gibi karnım ağrıyo falan ama tık yok sabah test yaptım tek çizgi çıktı

ben ayın 15 test yaptım tek çizgi daha yapmadım midem çok bulanıyo oruçtanmı bişeymi var bilmiyorum artık

tatlım bildiğim kadarıyla vajina rahim tarafında kıvrılıyo hafifçe o yüzden solda hissetmen normal ama yumoş döneminde erişilmiyor ben o dönemde de baktığımda elime gelmemişti

ben de yumoşlardayım amaaa benim elime geldi, sorması ayıp parmağı nekadar soktun sen bi de yazdım ya ucunda delik bulunan bi boğum gibi değil mi rahim ağzı sen nasıl hissettin bacım:44:

zeynep çok severim :)) hadi hayırlısı inş bu ay gelir 2 gün geçti 3 daha geçsin test yap

ayın 22 sinde doktor randvum var zatenönceden 2 hafta önceden almıştı kasık ağrılarım için buna denk geldi adet olmasam kanda baktırırım o güm

Sağol arkadaşım iyiki bu siteyi bulmuşum üye olmuşum altın değerinde bilgiler bunlar siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum Allah razı olsun :))
ben gece sahurda tuvalete çıktığımda şeffaf uzayan akıntım oldu eşimede söyledim çalışma yaptık. Bugün doktorumada söyledim yorum yapmadı şimdi düşünüyorum sağda hiç yumurta yok dedi belkide sağda çatlayan yumurta olmuştur? Söylediğin gibi bütün dikkatimi bu olaya vericem İki yumurtan oluşmuş ilaçlar işe yaramış dedi bana umut oldu. inşallah bu ay çözücem bu olayı

Bugun canım benımde BAt normalde oglene kadar hafıf sancım olur oglene adet olurum ama bugun tık yok senın 2 gun geçmiş ohh ne güzel inşallah hamişsindir.

kız hamile değilimdir ya hamile olsam nerden geldi bu çocuk derim çünkü bu ay pek yakınlaşamamıştık kocayla

akıntıdan sonramı gıttın dokdora canım catladı ozaman tekrar gıdeceksen catlamıs dıcektır sana degerlendırdıysen allahtan hayırlısı tatlım kacırmasaydın sen bu gecede ol derım yada yıne sabah ta olabılır valla ben tek seferde oldum ondada kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…