ciddi ciddi adet olmadım daha ya
ciddi ciddi adet olmadım daha ya
mehmet i de defne yi de çınar ı da severimIkisinin adının mehmet olması harika
canım aynı bende normalde 15 de olmam lazımdı olmadım hasta olacak gibi karnım ağrıyo falan ama tık yok sabah test yaptım tek çizgi çıktı
tek hayalim oğlum olursa adı musap kızım olursa zeynep
bende 4 aydır uğraşıyorum henüz denk getiremedik:26: Inşallah bu ay hep birlikte müjdeli haberlerimizi alırız
15 temmuz canım senin:18:senin bat ne zamandı canım
tatlım bildiğim kadarıyla vajina rahim tarafında kıvrılıyo hafifçe o yüzden solda hissetmen normal ama yumoş döneminde erişilmiyor ben o dönemde de baktığımda elime gelmemişti
ben ayın 15 test yaptım tek çizgi daha yapmadım midem çok bulanıyo oruçtanmı bişeymi var bilmiyorum artık
zeynep çok severim :)) hadi hayırlısı inş bu ay gelir 2 gün geçti 3 daha geçsin test yap
canım cok sevındım yumurtalara sımdık kendınıde takıp et zaten catladıgını sende anlayacaksın kasıklarında sızlama olacak ve rahmının oldugu yerde ıkı kasıgının arasında baskı hıssedeceksın pesındende seffaf bayagı uzayan bı akıntın olacak dıger akıntından farklı bunu gorunce ılıskıye gır hemen sakın bekletme egerkı ıste ıse esın cagır bende yumurta takıbı yaptırdıgım ıcın catladıgını akıntımdan anladım ıyıkı aksam eve gelıs saatımde oldu esımde geldı yumurta catladıktan 1 saat sonra beraber olduk yumurta catlamadan 3 gun once olmustuk bırde yumurtanın catladıgı gun olduk baskada olmadık ve allaha sukur hamısım sımdık bır oncekı ay 2 yumurtam vardıoglen 12 de catladı esımde gec geldı gece 1 de beraber olduk ama ınan hıc bır ıse yaramadı 12 saat ıcınde bızım yumurta oluyomus spermın yumurtaya ulasması zaten 6 saatı buluyomus akıntını gordugun an cagır esını derım takıp et ıkı parmagının arasında uzuyor klomen kullandıgın ıcınde catlamasıda net anlayacaksın
acaba oruçtanmı geciktik bu ay hamile kaldığımızı düşünmek nedensa hep uzak ihtimal :))
15 temmuz canım senin:18:
kızımız olursa ılgın oğlumuz olursa da ılgaz olacak inşallah:)
ayın 22 sinde doktor randvum var zatenönceden 2 hafta önceden almıştı kasık ağrılarım için buna denk geldi adet olmasam kanda baktırırım o güm
vallah bende senin gibi düşünüyorum hamilelik beklemiyorum ya hamileysek kız çooook şaşırırım
vallah bende senin gibi düşünüyorum hamilelik beklemiyorum ya hamileysek kız çooook şaşırırım
Bugun canım benımde BAt normalde oglene kadar hafıf sancım olur oglene adet olurum ama bugun tık yok senın 2 gun geçmiş ohh ne güzel inşallah hamişsindir.
Sağol arkadaşım iyiki bu siteyi bulmuşum üye olmuşum altın değerinde bilgiler bunlar siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum Allah razı olsun :))
ben gece sahurda tuvalete çıktığımda şeffaf uzayan akıntım oldu eşimede söyledim çalışma yaptık. Bugün doktorumada söyledim yorum yapmadı şimdi düşünüyorum sağda hiç yumurta yok dedi belkide sağda çatlayan yumurta olmuştur? Söylediğin gibi bütün dikkatimi bu olaya vericemİki yumurtan oluşmuş ilaçlar işe yaramış dedi bana umut oldu. inşallah bu ay çözücem bu olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?