2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kız hamile değilimdir ya hamile olsam nerden geldi bu çocuk derim çünkü bu ay pek yakınlaşamamıştık kocayla

Kız bellı olmaz benım arkadasım bır kere korunmamıslar hamıle kalmıs neden olmasın ınsallah öyledır normalde gecıkırmı adetın canım

inşallah deminos 4 yumurtlama gününü takip ediyor musun ?

etmezmiyim canım vücut ısısı akıntı kontrolü ovülasyon testi ne varsa takipteyim
birde maybe baby diye bi program indirdim telefonuma oradan takvim tutuyorum tavsiye ederim adet ve ilişki günlerini kaydediyorsun elinin altında doktora da tak diye cevap verebiliyorsun
sen ne kadardır çalışıyorsun ??

değil mi ikisine de güzel jest olur Bakalım leylekler uçuşa geçseler bari bizi merakta bırakmasalar

evet bencede güzel mi jest :13: Bunlar gelir mi ne olur bi bilsem tarih yok yumurtlama yok öyle süregelen ayla geçinip gidiyoruz bi umut

İnşallah canım benim aksama kadar olmazsam olmam sanırım bazen oldum gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum hiç birşey yok belirtisi bile yok

hiç sorma 2 gündür lavobada kaldım gide gele :)) psikolojimiz bozuldu galiba :44::44::44:

Evet akıntıdan sonra gittim doktora söyledim de böyle akıntım oldu diye bir yorum yapmadı. Ama ben kaçırmadım çalışma oldu yani :)) Doktor ısrarla bir gün ara ver dedi ama senin söylediğin gibi yapıcam sahurda tekrar bir çalışma yaparız. Fazlasından ne olur ki

sen tam techizatlıymışsın valla bravo Ben haziran 3 kere korunmadan ilişki yaşadım temmuzdada korunmadım şu an adet oluyorum hepsi bu Bi iki ay korunmadan ilişki yaşayacağım olmazsa teste vs başlarım o zaman dedim Senin kaçıncı deneme

Aynen canım iş yerinde utanıyorum artık durmadan kalkmaya :)

belkide sürekli beklediğimiz içindir ... dün biraz spor yaptım ılık duş aldım falan hani hasta olacaksam da olamıyosam yardımcı olur diye bi işe yaramadı forum da kızlar ilişkiye gir yol acılsın dediler sevgili kocacığım babalık fikrine kendini kaptırmış galiba olmaz cocuğa zarar veririm dedi sabah test yaptım tek çizgi cıktı ....bu gece o işi halledecem

Canım belki hamilesindir adet olmak için zorluyorsun kendini sen o işi hallet bu gece bebişe birşey olmaz bende bu gece halledeceğim ama benimki amaçsız zevkine olacak

Kız bellı olmaz benım arkadasım bır kere korunmamıslar hamıle kalmıs neden olmasın ınsallah öyledır normalde gecıkırmı adetın canım

yok gecikmezdi ama korunmayı bıraktık iki aydır adet düzeni bozuldu geçen ayda 10 gün erken geldi ya:44:

ben dört aydır korunmuyorum ama geçen aylarda hiç dikkat etmedim yumurtlama günü vs bu aydan itibaren sıkı tutuyorum çünkü eylülde 35 ime giriyorum stres yapmamak lazım ama ben panikledim yaş 27-28 üstü ise hormonlarına baktır vakit kaybetmemek adına

yok gecikmezdi ama korunmayı bıraktık iki aydır adet düzeni bozuldu geçen ayda 10 gün erken geldi ya:44:

hım bu gecıkmenın sebebı bebıstır ınsallah hafta sonuna kadar bekle olmazsan test yap canım ben öyle yapacagım bugun olmazsam hafta sonu test yapacagım benım normalde gecıkmez

hmm evet zamanı gelmiş artık bebişin çoktan ama panik yapmak için henüz erken daha 8 ayın var kısmet olursa da bu aylar içinde bebişin gelir inşallah Benim yaş 25 ilk denemede panik oldum

hım bu gecıkmenın sebebı bebıstır ınsallah hafta sonuna kadar bekle olmazsan test yap canım ben öyle yapacagım bugun olmazsam hafta sonu test yapacagım benım normalde gecıkmez

hiç belirtinde yokmuş inşallah hamilesindir benim göğüslerim normalinden çok şiş ve uçları çok ağrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…