Bugun canım benımde BAt normalde oglene kadar hafıf sancım olur oglene adet olurum ama bugun tık yok senın 2 gun geçmiş ohh ne güzel inşallah hamişsindir.
mehmet i de defne yi de çınar ı da severimIkisinin adının mehmet olması harika
test yapmadın mı canım ben çatlardım meraktan
kız hamile değilimdir ya hamile olsam nerden geldi bu çocuk derim çünkü bu ay pek yakınlaşamamıştık kocayla
inşallah hamilesindir cnm
hele ben sabah test de de cıkmadı ne gizemli evladım var :))
inşallah deminos4 yumurtlama gününü takip ediyor musun ?
değil mi ikisine de güzel jest olurBakalım leylekler uçuşa geçseler bari bizi merakta bırakmasalar
İnşallah canım benim aksama kadar olmazsam olmam sanırım bazen oldum gibi hissediyorum lavaboya gidiyorum hiç birşey yok belirtisi bile yok
akıntıdan sonramı gıttın dokdora canım catladı ozaman tekrar gıdeceksen catlamıs dıcektır sana degerlendırdıysen allahtan hayırlısı tatlım kacırmasaydın sen bu gecede ol derım yada yıne sabah ta olabılır valla ben tek seferde oldum ondada kaldım
hiç sorma 2 gündür lavobada kaldım gide gele :)) psikolojimiz bozuldu galiba :44::44::44:
etmezmiyim canım vücut ısısı akıntı kontrolü ovülasyon testi ne varsa takipteyim
Birde maybe baby diye bi program indirdim telefonuma oradan takvim tutuyorum tavsiye ederim adet ve ilişki günlerini kaydediyorsun elinin altındaDoktora da tak diye cevap verebiliyorsun
Sen ne kadardır çalışıyorsun ??
Aynen canım iş yerinde utanıyorum artık durmadan kalkmaya :)
belkide sürekli beklediğimiz içindir ... dün biraz spor yaptım ılık duş aldım falan hani hasta olacaksam da olamıyosam yardımcı olur diye bi işe yaramadı forum da kızlar ilişkiye gir yol acılsın dediler sevgili kocacığım babalık fikrine kendini kaptırmış galiba olmaz cocuğa zarar veririm dedi sabah test yaptım tek çizgi cıktı ....bu gece o işi halledecem
Kız bellı olmaz benım arkadasım bır kere korunmamıslar hamıle kalmıs neden olmasın ınsallah öyledır normalde gecıkırmı adetın canım
sen tam techizatlıymışsın valla bravoBen haziran 3 kere korunmadan ilişki yaşadım temmuzdada korunmadım şu an adet oluyorum hepsi bu Bi iki ay korunmadan ilişki yaşayacağım olmazsa teste vs başlarım o zaman dedim Senin kaçıncı deneme
yok gecikmezdi ama korunmayı bıraktık iki aydır adet düzeni bozuldu geçen ayda 10 gün erken geldi ya:44:
ben dört aydır korunmuyorum ama geçen aylarda hiç dikkat etmedim yumurtlama günü vs bu aydan itibaren sıkı tutuyorum çünkü eylülde 35 ime giriyorumStres yapmamak lazım ama ben panikledim Yaş 27-28 üstü ise hormonlarına baktır vakit kaybetmemek adına
hım bu gecıkmenın sebebı bebıstır ınsallah hafta sonuna kadar bekle olmazsan test yap canım ben öyle yapacagım bugun olmazsam hafta sonu test yapacagım benım normalde gecıkmez
hiç belirtinde yokmuş inşallah hamilesindir benim göğüslerim normalinden çok şiş ve uçları çok ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?