2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende yol açılsın diye dün yaptım galiba yolu kapattım tık yok

İnşallah canım buda hamilelik belirtisi diye biliyorum sanki sendede var birşeyler

ayy bilmiyorum umutlu değilim umutlanmakta istemiyorum bi annem soruyo bi kaynanam ya ikiside adet günümü benden iyi biliyo sabah mutfakta duydum kaynanam telefonda annme yok daha olmadı takip ediyorum oruçunu düzenli tutuyo olmadı olmadı diyo

Hadi ya alemlermiş gözetim altındasın resmen sen hafta sonuna test yap canım bence

ne güzel ya hem istiyolar şimdiden böyleler bide oluncaa ohooo harika olur inşallah

hmm evet zamanı gelmiş artık bebişin çoktan ama panik yapmak için henüz erken daha 8 ayın var kısmet olursa da bu aylar içinde bebişin gelir inşallah Benim yaş 25 ilk denemede panik oldum

ben 25 olsam ooohh gün bile saymam bir sene oluruna bırakırım keyfini çıkart şekerim zaten kendiliğinden olur

ŞİMDİ İÇİMDEN GÜZEL ŞEYLER DEMEK GEÇİYORDA KENDİ YAŞADIĞIMDAN SONRA AĞZIMI AÇAMIYORUM GELMESİNLER AMA BEBİŞ İÇİN GELMESİNLER STRESTEN OLMASIN LÜTTTFENN :2:

Canım çok streslı degılım benımkı oye normal zamanda gecıkmez sadece ılk defa dugun zamanımda gecıktı baskada gecıktıgını bılmem sen yınede guzel kalbınle guzellık gecır ıcınden belkı kabul olur bebısım vardır

İnşallah canım buda hamilelik belirtisi diye biliyorum sanki sendede var birşeyler

ayy bilmiyorum umutlu değilim umutlanmakta istemiyorum bi annem soruyo bi kaynanam ya ikiside adet günümü benden iyi biliyo sabah mutfakta duydum kaynanam telefonda annme yok daha olmadı takip ediyorum oruçunu düzenli tutuyo olmadı olmadı diyo

hım bu gecıkmenın sebebı bebıstır ınsallah hafta sonuna kadar bekle olmazsan test yap canım ben öyle yapacagım bugun olmazsam hafta sonu test yapacagım benım normalde gecıkmez

hiç gecikmezdi diyorsun adet belirtiside yok o zaman bebek olma ihtimali yüksek ayy inşallah

evet bencede güzel mi jest :13: Bunlar gelir mi ne olur bi bilsem tarih yok yumurtlama yok öyle süregelen ayla geçinip gidiyoruz bi umut

ahh ahh keşke bilsek tarih zamanı ama bebekler sürprizi bize yapacak bizde kocişlere yeter ki rahat olalım

ŞİMDİ İÇİMDEN GÜZEL ŞEYLER DEMEK GEÇİYORDA KENDİ YAŞADIĞIMDAN SONRA AĞZIMI AÇAMIYORUM GELMESİNLER AMA BEBİŞ İÇİN GELMESİNLER STRESTEN OLMASIN LÜTTTFENN :2:

sende bu ay iyi çalış hade görim seni ikiz bekliyorum senden

Oğlum oursa Güven; kızım olursa Zümra inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…