- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
belkide sürekli beklediğimiz içindir ... dün biraz spor yaptım ılık duş aldım falan hani hasta olacaksam da olamıyosam yardımcı olur diye bi işe yaramadı forum da kızlar ilişkiye gir yol acılsın dediler sevgili kocacığım babalık fikrine kendini kaptırmış galiba olmaz cocuğa zarar veririm dedi sabah test yaptım tek çizgi cıktı ....bu gece o işi halledecem
İnşallah canım buda hamilelik belirtisi diye biliyorum sanki sendede var birşeyler
ayy bilmiyorum umutlu değilim umutlanmakta istemiyorum bi annem soruyo bi kaynanam ya ikiside adet günümü benden iyi biliyo sabah mutfakta duydum kaynanam telefonda annme yok daha olmadı takip ediyorum oruçunu düzenli tutuyo olmadı olmadı diyo
bende yol açılsın diye dün yaptım galiba yolu kapattım tık yok
ayy bilmiyorum umutlu değilim umutlanmakta istemiyorum bi annem soruyo bi kaynanam ya ikiside adet günümü benden iyi biliyo sabah mutfakta duydum kaynanam telefonda annme yok daha olmadı takip ediyorum oruçunu düzenli tutuyo olmadı olmadı diyo
hmm evet zamanı gelmiş artık bebişin çoktan ama panik yapmak için henüz erken daha 8 ayın var kısmet olursa da bu aylar içinde bebişin gelir inşallahBenim yaş 25 ilk denemede panik oldum
ben 25 olsam ooohh gün bile saymam bir sene oluruna bırakırımKeyfini çıkart şekerim zaten kendiliğinden olur
Ne olcak şimdi benim kırmızılar gelmedi hala
ŞİMDİ İÇİMDEN GÜZEL ŞEYLER DEMEK GEÇİYORDA KENDİ YAŞADIĞIMDAN SONRA AĞZIMI AÇAMIYORUMGELMESİNLER AMA BEBİŞ İÇİN GELMESİNLER STRESTEN OLMASIN LÜTTTFENN :2:
İnşallah canım buda hamilelik belirtisi diye biliyorum sanki sendede var birşeyler
bu kadar gizemli evladım kız olursa adını Gizem koyacam
hım bu gecıkmenın sebebı bebıstır ınsallah hafta sonuna kadar bekle olmazsan test yap canım ben öyle yapacagım bugun olmazsam hafta sonu test yapacagım benım normalde gecıkmez
bu kadar gizemli evladım kız olursa adını Gizem koyacam
hiç gecikmezdi diyorsun adet belirtiside yok o zaman bebek olma ihtimali yüksek ayy inşallah
evet bencede güzel mi jest :13: Bunlar gelir mi ne olur bi bilsem tarih yok yumurtlama yok öyle süregelen ayla geçinip gidiyoruz bi umut
İnşallah tatlım benim ya Allah herkese nasip etsin
ŞİMDİ İÇİMDEN GÜZEL ŞEYLER DEMEK GEÇİYORDA KENDİ YAŞADIĞIMDAN SONRA AĞZIMI AÇAMIYORUMGELMESİNLER AMA BEBİŞ İÇİN GELMESİNLER STRESTEN OLMASIN LÜTTTFENN :2:
motivasyon saati yapalım herkes çocuğum olursa şu ismi koyacağım dediği ismi yazsın, yumurtacıklar kıpraşsınben erkek olursa: mehmet çınar kız : defne (bu arada kayınbabam ve babamın ismi mehmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?