2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

meraklı demek pazartesi kan testi yaptın sıfırın altındamıydı değerler

0.1 canım dr birde horman tahlılı yaptırdı anlamadım 2 tup kan aldılar benden ıkı tanede sonuc verdıler dr sonuclara baktı negatıf dedı guldu adetı bekle dedi bana :)

Kızlar ben resmen lavabodan cıkamıyorum adette olmadım afedersınız ama en ufak leke bıle yok :44:

Kızlar ben resmen lavabodan cıkamıyorum adette olmadım afedersınız ama en ufak leke bıle yok :44:

merhaba canım mesajlarını okudumda İNSALLAH hamilesindir allah cümlemizin gönlüne göre versin İNSALLAH....peki hormon sonucların degerlerin nasıl cıktı büyük ihtimalle FSH LH hormonuna felan bakmısdır ???

Kızlar adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birebir aynı. Ben geçen ay göğüslerime kollarımı değdiremiyordum ve adet oldum 1 hafta sonra. Bu ay yumurtlama günlerim bugün bitiyori ama tık yok. Geçen ay 1 kere korunmasız ilişkimiz olmuştu o da bebek düşünerek değildi ama ben 2 gün sonra belirti aramaya başlamıştım.

Merhaba canım İnşallah canım sonucları pek hatırlamıyorum sonucta negatıf olunca attım ben sadece 2 tanesının rengı koyu gibiydi hatırlıyorum onlarda hangısı bılmıyorum amin şu güzel günlerde Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

kızlarr ya az önce iki kez yumurta beyazı uzayan akıntı yakaladm ama klomen kullanıyorm dr a yrn gitcm bgn 13.günüm sizce klomen kullanırkn erken çatlar mı ovu testi silik çıktı dr muhtemelen cmts ilişki dicek o yüzden bgn yrn yapmayalm diyodk siz ne dersiniz

doktora gittim evet. Birkaç beta hcg sonucum giderek düşmeye başlayınca durum netleşti. Allah hepimize o mucizevi duyguyu yaşatsın dilerim rabbimden...

rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin arkadaşım tez zamanda

bende hep öyle zannettim oğlumda da şimdi de hemen bebiş gelecekmiş ama nasipten öteye geçilmiyor
inşallah tez zamanda mutlu haberler alıız

Progesteron 9,3
EOS% 4.73
BASO% 0.841
WBC 8.16
RBC 4.74
HGB 13.8
HCT 41.4
MCV 87.4
MCH 29.2
MCHC 33.4
RDW 15.5
PLT 205
MPV 7.37
PCT 0.151
PDW 16.6
LYM# 2.17
MONO# 0.518
NEU# 5.02
EOS# 0.386
BASO# 0.069
LYM% 26.6
MONO% 6.35
NEU% 61.5

Benim sonuçlar bu canım

Son düzenleme:

bence bu geceyi değerlendir arkadaşım

ayyyy mehmet cınar cok güzel isim...benimde babamın ismi mehmet oglum oldu 6 aylık ve 10 günlü ali kayınbabamın ismini koyduk esime cok dedim ali cınar olsun diyede istemedi....ozaman ali yigit dedim onuda zar zor kabul ettirdim ama ali cınarda cok hos olurdu..bak mehmet cınar belki birdaha oglum olursa koyabilirim :) defnede cok hos isim...

bENİM OĞLUMUN İSMİ YAŞAR ALPER EĞER OĞLAN OLURSU İKİNCİSİ MEHMET EREN DİYE DÜŞÜNÜYORUM
KIZ OLURSA AYŞE DİLAY İSMİNİ DÜŞÜNÜYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…