hiç belirtinde yokmuş inşallah hamilesindir benim göğüslerim normalinden çok şiş ve uçları çok ağrıyo
kız yarın bi test yap ben meraktan çatlarım yoksa
bence sen hamilesin
Kuzum pazartesi kan testi yaptırdım çıkmadı olmazsam bekleyeceğim hafta sonu yapacağım bende merak ediorum
meraklı demek pazartesi kan testi yaptın sıfırın altındamıydı değerler
Kızlar ben resmen lavabodan cıkamıyorum adette olmadım afedersınız ama en ufak leke bıle yok :44:
merhaba canım mesajlarını okudumda İNSALLAH hamilesindir allah cümlemizin gönlüne göre versin İNSALLAH....peki hormon sonucların degerlerin nasıl cıktı büyük ihtimalle FSH LH hormonuna felan bakmısdır ???
doktora gittim evet. Birkaç beta hcg sonucum giderek düşmeye başlayınca durum netleşti. Allah hepimize o mucizevi duyguyu yaşatsın dilerim rabbimden...
tatlım allah gönlüne göre versin bende nisan mayıs bebeği olmasını çok istiyorum (kendim mayıs doğumlu olduğumdan) ama bu işler kısmet o yüzden kendini çok şartlama ve sanki hemen olmayacakmış gibi hareket et... Hepimiz korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalacağız sanıyorduk ama ne yazık ki olmadı şanslı bikaç kişi dışında
Bat 30 olarak kalsın o vakit canım
merhaba canım mesajlarını okudumda İNSALLAH hamilesindir allah cümlemizin gönlüne göre versin İNSALLAH....peki hormon sonucların degerlerin nasıl cıktı büyük ihtimalle FSH LH hormonuna felan bakmısdır ???
kızlarr ya az önce iki kez yumurta beyazı uzayan akıntı yakaladm ama klomen kullanıyorm dr a yrn gitcm bgn 13.günüm sizce klomen kullanırkn erken çatlar mı ovu testi silik çıktı dr muhtemelen cmts ilişki dicek o yüzden bgn yrn yapmayalm diyodk siz ne dersiniz
motivasyon saati yapalım herkes çocuğum olursa şu ismi koyacağım dediği ismi yazsın, yumurtacıklar kıpraşsınben erkek olursa: mehmet çınar kız : defne (bu arada kayınbabam ve babamın ismi mehmet
ahh ahh keşke bilsek tarih zamanı ama bebekler sürprizi bize yapacak bizde kocişlereYeter ki rahat olalım
bu kadar gizemli evladım kız olursa adını gizem koyacam
ayy inşallah ya inşallah hislerin küvetlimidir normaldesen ne alemdesin canım
sende bu ay iyi çalış hade görim seni ikiz bekliyorum senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?