2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

rabbim gönlünüze göre versin arkadaşım isim seçiminiz ne güzel

hahahhaha bizimkilerinde adı Mehmet benım babam koymamı cok istiyo ama ben koymak istemiyorum cocugs hem memet denıyo hemde cok var Mehmet bide hadi koydum diyelim eşim 2 isimli istemıyo ben oğlum olursa yekta kızım olursa serenay,eylül bikaç tane daha var aklımda

hmm Progestorona bakmıs demekki o gebelikte artar cünkü yükselir normal degerleri suan ezbere bilmiyorumda ama senin sonuc kagıtlarında normal deger nedir diye yazar ona göre yüksekmi anlarsın aslında... baska hormonlarına bakmamıski diyerleri hormon degil normal kan kontrolu yapmıs senin yazdıklarında sadece progestoron hormon gerisi degil...hayırlısı olsun canım ya...

kız isimlerine bayıldım canım inş, nasip olur hepimize

evet canım inş nasip olur da koyarız bende çok beğeniyorum biz eşimle 5 yılı devirdik sevgililikte belirlediğimiz isimler bunlar

kızlar yaa bn yanlış mı düşünüyorm bilmiyorm ama anne baba isimlerini koymayı istemiyorm bn he desem esim koyacak babasının ismini ''sabit'' adı k.pederimin bn umut, melih,selim isimlerini begeniyorm kız olarak da cemre yi begeniyodm teyzm koydu kızına 1.5 yasına masallah çok tatlı onu görünce kız olsa diyorm:) zeynep,pelin,elif gibi klasik sade isimler hosuma gidiyo
buarada eşime annesi aydın ismin koyacakmıs koymamıs diğer 2 oğlunada koymamıs eşimde bence o yüzden aydın olsn diyo kesinlikle hyrrrrrrrrrrr
olsn diye en cok caba gösteren bnm kürleri yaptm fıbndık fıstıklarla pekmezlerle besliyorm:) ALLAH nasip etsin de inş isme de krr veririz

Hım anladım canım tesekkur ederım ilgine progestoronun referans aralıgı yazmıyor o yüzden bilemedim artmıs mı artmamısmı :) hayırlısı artık bakalım canım beklıyelım senıın bebegını Allah bagıslasın

bende sevmiyorum büyüklerin ismini koymayı ne gerek var onlar bizim cocgumz isme biz karar vermelıyız yazdığın isimlerden melih ve elifi daha cok begeniyorum

Bende sevmiyorum canım büyüklerin ismii koymayı ama eşim şimdiden erkek olursa babamın ismi diyor ben istemiyorum bakalım bir bebişimiz olsunda ismi haledriz :)

aminn canım...allahım en kısa zamanda tüm istiyenlerede nasip etsin İNSALLAH....

bak googlede bunu buldum :)

Progesteron değerleri adet ya da yumurtlama öncesi çok düşüktür. Yumurtlama ile artmaya başlar. 2ng olan değerler 2,5 ile 28 ng'ye kadar ulaşabilir. Gebelikle de 100 ve üstü şeklinde yükselmeye devam eder.

zaten baskada bir hormona bakmamıs doktorun sana gülerekmi adetten sonra yine gel dedi ?? gebe olma ihtimalin var yada yok kesinlikle bu ay gebe degilsin diye hicbir cvp vermedimi ??? cok ilginc HCG 0 altındaysa benim bildigim bu ay gebelik yok demektir sonucta adetinde bugün yarın gelmeliydi deme veya dün hmmm gerci bu isler cok degisiyor ya :) gec döllenmede olabilr HCG ondan hemen kanda cıkmamısda olabilir neyse hayırlısı olsun bende merak ettim simdi takip ederim seni :)

Bende sevmiyorum canım büyüklerin ismii koymayı ama eşim şimdiden erkek olursa babamın ismi diyor ben istemiyorum bakalım bir bebişimiz olsunda ismi haledriz :)

bende sevmiyorum büyüklerin ismini koymayı ne gerek var onlar bizim cocgumz isme biz karar vermelıyız yazdığın isimlerden melih ve elifi daha cok begeniyorum

inşallah kızlar bebişler olsn da isimleri halledrz diye düşünüyorm

Amin canım
Tamam tatlım baktı negtaif dedi sonra tekrar baktı gülerek adetin bekle dedi benimde günüm hiç şaşmaz hep öğlene doğru olurum ama şuan hiç bir belirtim yok sürekli lavaboya gidiyorum bende araştırıyordum 10 üzeri olması lazım diyor eğer doğruysa benim 3 gün önce 9 kusur çıkmıs yukselmıste olabılrı ayy kafam karıstı canım :44:

Bak canım biri bunu paylaşmıs adetımın 21. gununde yaptırdıgım progesteron testınde sonucum 5.12 cıkmıstı ve adetımın gecıkmesınden 5 gun sonra sonunda mutlu haberi aldık :)

bnde öyle düşündüm cnm sağol ama test silik çıkınca cmtsye eşimin enerjisi düşmesin diye yapmasak mı diyodm neyse orucluyum zaten iftardn snr çalışma var :)))))))

çalış çalış arkadaşım

ben büyüklerin isim konusuna karışmasını istemem. ama malesef büyükler karışıyor benim oğluma eşimin annesi özellikle telkinlerde bulundu yerini yaptı isim konulması yönünde eşimde kıramadı tek oğlan olmasa idi koymazdım kybnın ismini ama eşim tek olan eşimi kıramadım ve oğlumun isminin önüne Yaşar ismi eklendi

Eskiden birkaç tane bebe yapılırmış ama şimdi öylemi yaa bir veya iki bıraksalarda herkes istediği ismi koysa zaten koymak isteyen onların telkini olmadan da koyar

0.1 canım dr birde horman tahlılı yaptırdı anlamadım 2 tup kan aldılar benden ıkı tanede sonuc verdıler dr sonuclara baktı negatıf dedı guldu adetı bekle dedi bana :)

hm tup niye belki geç döllenmedir seninki olamazmı canım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…