2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

aynen cnm biz istiyosak zaten onlara dedirtmeden koyarz ki hıhhh:)))

şu belirsizlik son bulsa keşke ya adet olalım yada hamile olduğumuzu öğrenelim gayrı sabrım kalmadı

Aynen canım ama ben bugun gece falan olmazsam adet olmam daha ama hıc olacakmıs gıbı hıssetmıyorum adet olmadıkca bende daha cok merak etmeye basladım sen ne zaman test yapacaksın canım

daha erken belirti için kendine hakim ol önceden test yapmakta yok canım senki ben bekleyebiliyorumda sana söylüyorum işte merak

öyle oluyo zaten canım başkasına diyosun da kendine geldiğinde işler degişiyo

Aynen canım ama ben bugun gece falan olmazsam adet olmam daha ama hıc olacakmıs gıbı hıssetmıyorum adet olmadıkca bende daha cok merak etmeye basladım sen ne zaman test yapacaksın canım

salı günü doktor randevum var o zamana kadar olmazsam kan tahlili yaptırırım salı günü hayırlısı herkesin gözü bende çevremde 2 senedir olmadı herkez çok istiyo bende kimse umutlansın istemiyorum hamile kalsam kimseye demem aileden kendimiş tutabilirsem tabi

isim ikinizin karar vereceği bişey sonuçta sadece eşin karar veremez
sabit nedir ayrıca

Hım bende hafta sonuna kadar bekleyecgım evdekı testte cıft cızgıyı gormeden dr gıtmeyecegım hadı salı gunu ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın bence o heyecanla kendını tutamayabılırsın

çok iyi ya gelsin bakalım gizemli

ne gizem geliyo ne de döllenmeden çürüyen hali şaştık kaldık bu işe acaba 7 temmuzda bi ilişkimiz olmuştu hatırlama nedenim 4 kez olmasından :)) o zaman hamile kalmış olsam bugünkü testte cıkma olasılığı yok dimi

kızlar merhaba,
bende burda bi forumda okumuştum ve uyguladım.2günde 1 ilişki ve ilişkiden sonra hiç kalkmadım yatıp uyudum. o ay hamile kaldım. şuan ramazan oruç tutanlar bu ay yapamazlar ama ağustostan itiaren uygulayın bence
inşallah yararlı olur

yok canım daha çıkmaz erken

bende öyleydim de insan korunmayınca beklenti içine giriyo ister istemez

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah sende gencecik bir anne olursun yakın zamanda hayırlısı diyelim müjdeli haberlerini bekliyorum en yakın zamanda
folikasit almaya başlamayı unutma bol bol da su iç bebişin beyin gelişimi açısından önemli biliyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…