burnunun ucuna dokunmak gibi canım ne sert ne yumuşak nihayetinde farketmişsin vücudumuz nasıl da yol gösterici
hm tup niye belki geç döllenmedir seninki olamazmı canım:44:
hisslerımle söylemedim canım ama adetın gelcegı zman göğüs ucun acımaz ee bide günü geçmişş sen test yap şekerim
Valla bende bilmiyorum canım inşallah öyledir merakla bekliyorum :44:
ayy hade inşallah ya senin bat ne zaman
kız aynen bende lavabodan çıkmıyorum hatta dun pet taktım sk gitmim diye yok yok yok :44::44:
benim bata 9 gün var canım belirti aramıycam diyorum ama basarabilecekmiyim bilmıyorum
çalış çalış arkadaşım
ben büyüklerin isim konusuna karışmasını istemem. ama malesef büyükler karışıyor benim oğluma eşimin annesi özellikle telkinlerde bulundu yerini yaptı isim konulması yönünde eşimde kıramadı tek oğlan olmasa idi koymazdım kybnın ismini ama eşim tek olan eşimi kıramadım ve oğlumun isminin önüne Yaşar ismi eklendi
Eskiden birkaç tane bebe yapılırmış ama şimdi öylemi yaa bir veya iki bıraksalarda herkes istediği ismi koysa zaten koymak isteyen onların telkini olmadan da koyar
Şimdi gittim geldim yine gitme isteği var anlamadım ne oluyr bize
şu belirsizlik son bulsa keşke ya adet olalım yada hamile olduğumuzu öğrenelim gayrı sabrım kalmadı
daha erken belirti için kendine hakim ol önceden test yapmakta yok canım senki ben bekleyebiliyorumda sana söylüyorum işte merak
Aynen canım ama ben bugun gece falan olmazsam adet olmam daha ama hıc olacakmıs gıbı hıssetmıyorum adet olmadıkca bende daha cok merak etmeye basladım sen ne zaman test yapacaksın canım
öyle oluyo zaten canım başkasına diyosun da kendine geldiğinde işler degişiyo
kızlar yaa bn yanlış mı düşünüyorm bilmiyorm ama anne baba isimlerini koymayı istemiyorm bn he desem esim koyacak babasının ismini ''sabit'' adı k.pederimin bn umut, melih,selim isimlerini begeniyorm kız olarak da cemre yi begeniyodm teyzm koydu kızına 1.5 yasına masallah çok tatlı onu görünce kız olsa diyorm:) zeynep,pelin,elif gibi klasik sade isimler hosuma gidiyo
buarada eşime annesi aydın ismin koyacakmıs koymamıs diğer 2 oğlunada koymamıs eşimde bence o yüzden aydın olsn diyo kesinlikle hyrrrrrrrrrrr
olsn diye en cok caba gösteren bnm kürleri yaptm fıbndık fıstıklarla pekmezlerle besliyorm:) ALLAH nasip etsin de inş isme de krr veririz
salı günü doktor randevum var o zamana kadar olmazsam kan tahlili yaptırırım salı günü hayırlısı herkesin gözü bende çevremde 2 senedir olmadı herkez çok istiyo bende kimse umutlansın istemiyorum hamile kalsam kimseye demem aileden kendimiş tutabilirsem tabi
çok iyi ya gelsin bakalım gizemli
ne gizem geliyo ne de döllenmeden çürüyen hali şaştık kaldık bu işe acaba 7 temmuzda bi ilişkimiz olmuştu hatırlama nedenim 4 kez olmasından :)) o zaman hamile kalmış olsam bugünkü testte cıkma olasılığı yok dimi
bende öyleydim de insan korunmayınca beklenti içine giriyo ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?