2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hım bende hafta sonuna kadar bekleyecgım evdekı testte cıft cızgıyı gormeden dr gıtmeyecegım hadı salı gunu ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın bence o heyecanla kendını tutamayabılırsın

inşallah bu gece olmazsın ya inşallah yarın idrar testi yapsana belki çıkar olmazmı

yok canım gayet normal düşünüyosun ....şöle bişi yap toplu halde otururken falan konu çoçuk ismine gelince bi an utanmayı sıkılmayı bi kenara bırakıp ağzından çıksın laf deki herkes doğurduğu cocuğun ismini koyar hiç sevmem biri banakarışsın ben birine karışayım falan filan daha kimse acamaz ağzını

inşallah bu gece olmazsın ya inşallah yarın idrar testi yapsana belki çıkar olmazmı

İnşallah tatlım yok bebegım yapmam test bu defa negatıfı gormek istemiyorum bekleyecegım zaten pazartesı yatırdım cıkmadı cok dusuktu deger

yok canım daha çıkmaz erken

doktora gitmeyeimmi beklimmi o zaman hani bi ihtimal ama yinede gecikmenin nedeni gebelik değilse korkuyor insan bu salı olmam gerekiyodu bidaki salı ya kadar olmazsam doktora gidim allah korusun kist falan oluyo duyuyoruz korkuyo insan ne yapsak beklesek

Bence bekle canım hafta sonu test yap zaten üzerinden 5,6 gun gecmıs olur test sonucuna göre hareket edersın korkma ıcını ferah tut bebısın senınledır

bende yapıyorum hep ama olmadı hemde iki yıldır

İnşallah tatlım yok bebegım yapmam test bu defa negatıfı gormek istemiyorum bekleyecegım zaten pazartesı yatırdım cıkmadı cok dusuktu deger

aynen bende negatif görecem diye yapmak istemiyorum inşallah hayırlı haberlerle dön bize akşama misafirim var ben hazırlıklara başlim akşam 11 gibi dönerim ama inşallah döndüğümde halen adet olmamışsındır allahım inşallah hamiledir arkadaşımız inşallah

Kolay gelsin tatlım oyyy kuzum benim ne güzel dua ediyorsun inşallah sende hamilesindir hayırlı haberleri beraber veririz

10 gün geçmiş kan estinde çıkar

Ben pazartesı kan testı yaptırdım sonuc negatıf bugun adet gunum olmadım henuz dr yaparkende cıkmayabılır yumurtlama donemının uzerınden 10 12 gun gecmesı lazım oda hangı gun bılmıyoruz dedı

Ben pazartesı kan testı yaptırdım sonuc negatıf bugun adet gunum olmadım henuz dr yaparkende cıkmayabılır yumurtlama donemının uzerınden 10 12 gun gecmesı lazım oda hangı gun bılmıyoruz dedı
ben yumurtlama günümü bliyodum 13 gün sonra idrarda çıktı
daha adetime 6 gün vardı öğrendiğimde
düşük bi değer çıktıysa bile şimdiye çoktan katlanmıştır

ben o akıntıyı yakaladığım günkü ilişkiden hamile kaldım canım
tarihi aklımda tuttum 13 gün sonrada idrarda pozitifi gördüm
yine sen bilirsin tabi
bugün perşembe hem bugün hem cumartesi ilişki olabilir bişey kaybetmezsiniz yani

sensemi ikiz istiyon hade bakalım

Bu soruya cevabı ben mi vereyim kaygılı mı versin bilemedim.

Şaka bir yana ben ikiz istemiyorum ama kaygılı benim ikizlerim olacağını düşünüyor ve her cümlesinde çoğul konuşuyor sağolsun söyleye söyleye olacak sonunda o yüzden söyledim.

ailesi pek bişi demiyo cünkü bn ne kdr yakınsm bi o kdr mesafeli davranıp arada bi cizgi oluşturmaya calişiyorm ama eşim annemler demez ama ister çünkü amcamın cocukları amcamın ismini koydu bnmkilernde özenci var diyo ama o zmn bnde bnm babamınkini anneminkini koyarm bnmkilerin oğlu yok koyacak sen 3 erkeksn diğerleri koysn diyorm o yüzden bişi demiyo cok şükür eşim anlayışlı ama içi gidiyo bnce koyamıcz diye:))

cnm eşim gelsin diye bekliyorm snr iftar ama bgn de aksi gibi eşimin katılması gerekn işyerinde iftar yemeği var oradan gelsn de hemen başlıcz:$ ama bn klomen kullanıyorm gecen ay iğne ile çatlatmiştı 14.gün dr o yüzden yanılıyo muyum dedim ama 2 kez yakaladm bi an önce gece gelsn:)

ben yumurtlama günümü bliyodum 13 gün sonra idrarda çıktı
daha adetime 6 gün vardı öğrendiğimde
düşük bi değer çıktıysa bile şimdiye çoktan katlanmıştır

kaçıncı denemede hamile kaldın cnm bebeğin doğdu mu hamilelik devam mı ediyo

Allah'ın işi kendiliğinden çatlamış işte. Hadi inşallah tutar
13 gün say

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…