- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Hım bende hafta sonuna kadar bekleyecgım evdekı testte cıft cızgıyı gormeden dr gıtmeyecegım hadı salı gunu ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın bence o heyecanla kendını tutamayabılırsın
kızlar yaa bn yanlış mı düşünüyorm bilmiyorm ama anne baba isimlerini koymayı istemiyorm bn he desem esim koyacak babasının ismini ''sabit'' adı k.pederimin bn umut, melih,selim isimlerini begeniyorm kız olarak da cemre yi begeniyodm teyzm koydu kızına 1.5 yasına masallah çok tatlı onu görünce kız olsa diyorm:) zeynep,pelin,elif gibi klasik sade isimler hosuma gidiyo
buarada eşime annesi aydın ismin koyacakmıs koymamıs diğer 2 oğlunada koymamıs eşimde bence o yüzden aydın olsn diyo kesinlikle hyrrrrrrrrrrr
olsn diye en cok caba gösteren bnm kürleri yaptm fıbndık fıstıklarla pekmezlerle besliyorm:) ALLAH nasip etsin de inş isme de krr veririz
inşallah bu gece olmazsın ya inşallah yarın idrar testi yapsana belki çıkar olmazmı
yok canım daha çıkmaz erken
doktora gitmeyeimmi beklimmi o zaman hani bi ihtimal ama yinede gecikmenin nedeni gebelik değilse korkuyor insan bu salı olmam gerekiyodu bidaki salı ya kadar olmazsam doktora gidim allah korusun kist falan oluyo duyuyoruz korkuyo insan ne yapsak beklesek
kızlar merhaba,
bende burda bi forumda okumuştum ve uyguladım.2günde 1 ilişki ve ilişkiden sonra hiç kalkmadım yatıp uyudum. o ay hamile kaldım. şuan ramazan oruç tutanlar bu ay yapamazlar ama ağustostan itiaren uygulayın bence
inşallah yararlı olur
İnşallah tatlım yok bebegım yapmam test bu defa negatıfı gormek istemiyorum bekleyecegım zaten pazartesı yatırdım cıkmadı cok dusuktu deger
İnşallah tatlım yok bebegım yapmam test bu defa negatıfı gormek istemiyorum bekleyecegım zaten pazartesı yatırdım cıkmadı cok dusuktu deger
aynen bende negatif görecem diye yapmak istemiyorum inşallah hayırlı haberlerle dön bizeakşama misafirim var ben hazırlıklara başlim akşam 11 gibi dönerim ama inşallah döndüğümde halen adet olmamışsındır allahım inşallah hamiledir arkadaşımız inşallah
10 gün geçmiş kan estinde çıkar
beklemek çok zor Allah sabır versin arkadaşımbende yapıyorum hep ama olmadıhemde iki yıldır
ben yumurtlama günümü bliyodum 13 gün sonra idrarda çıktıBen pazartesı kan testı yaptırdım sonuc negatıf bugun adet gunum olmadım henuz dr yaparkende cıkmayabılır yumurtlama donemının uzerınden 10 12 gun gecmesı lazım oda hangı gun bılmıyoruz dedı
kızlarr ya az önce iki kez yumurta beyazı uzayan akıntı yakaladm ama klomen kullanıyorm dr a yrn gitcm bgn 13.günüm sizce klomen kullanırkn erken çatlar mı ovu testi silik çıktı dr muhtemelen cmts ilişki dicek o yüzden bgn yrn yapmayalm diyodk siz ne dersiniz
sensemi ikiz istiyon hade bakalım
yok canım gayet normal düşünüyosun ....şöle bişi yap toplu halde otururken falan konu çoçuk ismine gelince bi an utanmayı sıkılmayı bi kenara bırakıp ağzından çıksın laf deki herkes doğurduğu cocuğun ismini koyar hiç sevmem biri banakarışsın ben birine karışayım falan filan daha kimse acamaz ağzını
ben o akıntıyı yakaladığım günkü ilişkiden hamile kaldım canım
tarihi aklımda tuttum 13 gün sonrada idrarda pozitifi gördüm
yine sen bilirsin tabi
bugün perşembe hem bugün hem cumartesi ilişki olabilir bişey kaybetmezsiniz yani
ben yumurtlama günümü bliyodum 13 gün sonra idrarda çıktı
daha adetime 6 gün vardı öğrendiğimde
düşük bi değer çıktıysa bile şimdiye çoktan katlanmıştır
cnm eşim gelsin diye bekliyorm snr iftar ama bgn de aksi gibi eşimin katılması gerekn işyerinde iftar yemeği var oradan gelsn de hemen başlıcz:$ ama bn klomen kullanıyorm gecen ay iğne ile çatlatmiştı 14.gün dr o yüzden yanılıyo muyum dedim ama 2 kez yakaladm bi an önce gece gelsn:)
6. ay hamile kaldımkaçıncı denemede hamile kaldın cnm bebeğin doğdu mu hamilelik devam mı ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?