Allah'ın işi kendiliğinden çatlamış işte. Hadi inşallah tutar
13 gün say
6. ay hamile kaldım
13 haftalık hamileyim şuan :)
sizlerede nasip etsin inşallah
kızlar adetim geciktiyse eğer geçte yumurtlamışmı oluyorum:44:
doktora gitmeyeimmi beklimmi o zaman hani bi ihtimal ama yinede gecikmenin nedeni gebelik değilse korkuyor insan bu salı olmam gerekiyodu bidaki salı ya kadar olmazsam doktora gidim allah korusun kist falan oluyo duyuyoruz korkuyo insan ne yapsak beklesek
hayır canım bozmaz. aksatmadan kullanKızlar folıc asıt adet düzenini etkilermi ?
Bu soruya cevabı ben mi vereyim kaygılı mı versin bilemedim.
Şaka bir yana ben ikiz istemiyorum ama kaygılı benim ikizlerim olacağını düşünüyor ve her cümlesinde çoğul konuşuyor sağolsun söyleye söyleye olacak sonunda o yüzden söyledim.
hayır canım bozmaz. aksatmadan kullan
canım bende kullanmaya bu ay 3 gündür başladım ve yumurtlama tarihinde, doktora gitmedim merak ediyorum 1 adet yeter mi zaten hamiş olunca doktora giderim de bi de kilo yapar mı acaba yaa :26:
hamile kalmadan önce başlamıştım 6 ay sonra hamile kaldım. kilo yapmadı bende.ama diğerleri nasıl bilmiyorum ki:26:
benimki 400 mg günde 1 tane içiyorum
benim hamileliğim zor geçiyo kusmaktan 6 kilo verdim ama yinede bebeğim 1 hafta önden gidiyo çok şükür. folik asit bebeğin gelişimine yardımcı oluyo bırakma sakın.
hamile kalmadan önce başlamıştım 6 ay sonra hamile kaldım. kilo yapmadı bende.ama diğerleri nasıl bilmiyorum ki:26:
benimki 400 mg günde 1 tane içiyorum
benim hamileliğim zor geçiyo kusmaktan 6 kilo verdim ama yinede bebeğim 1 hafta önden gidiyo çok şükür. folik asit bebeğin gelişimine yardımcı oluyo bırakma sakın.
adını yazmamışım benteşekkürler canım ben folic plus aldımkafadan başladım kullanmaya geç kalmış sayılmam herhalde :44:
maşallah bebeğine o zman annesi formda olacak ne güzel, iyi tarafı da var ben hamile kalmadan 7 kilo fazlamı verdim 2 fazlam kaldı ama bebiş istiyoruz bakalım ne olacak
ooo harika fazla kilonu verdiysen doğumdan sonrada rahat edersin. inşallah hemen hamile kalırsın
ayy inş canım
Kızlar adetim bittiğinden beri ovulasyon testi yapıyorum bugün 11. Günüm ve testte 2. Çizgi çok çok silik çıktı bu ne anlama gelir yardımcı olur musunuz 😔☺️
bi anlama gelmiyo canım yapmaya devam et
2 çizgininde aynı koyulukta olması lazım
2 çizgiyide yakaladığında 36 saat içinde yumurtan çatlıcak demek. gün aşırı çalışma yani
Yani bugün çalışma yapmanın bebeğe bir faydası yok öyle mi 😊
Yani bugün çalışma yapmanın bebeğe bir faydası yok öyle mi 😊
Canım ben yumurtlama günüme hiç bakmadım yani şöyle ki hatta son günüymüş hesaba göre aman dedim Rabbim ol derse olmaz mı hiç ve şunu öğrendim spermler 3-5 gün yaşıyorlar sende o yüzde şimdide çalış derim yumurtlama gününe denk gelirse neden olmasın ki :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?