2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Allah'ın işi kendiliğinden çatlamış işte. Hadi inşallah tutar
13 gün say

6. ay hamile kaldım
13 haftalık hamileyim şuan :)
sizlerede nasip etsin inşallah

ALLAH sağlıkla kucağına da aldırsn cnm inş bnmde bu ay.7. olcak bugünü değerlendrelim zaten yrn öğleden snr dr randevum var catlamadıysa da catlatıverr:)))

kızlar adetim geciktiyse eğer geçte yumurtlamışmı oluyorum:44:

hep mutlaka adetten 14 gün önce yumurtlarsın derler ama benim öyle değil mesela. ben 20 gün önce yumurtluyodum
sen o otomatik hesaplayıcılara bakma. bende önceleri öyle hesaplıyodum sonra doktora gittim doktor bana doğru yumurtlama tarihimi söyledi

3 gün geçiyo oluyo ben olsam sabretmez test yapardım

lovely ikizler senden olacak bu gidişle ahh ne zor olur iki tane büyütmek :2: sağlıklı olsun da bebbişlerimiz bakalım çok merak ediyorum hepimizi.

hayır canım bozmaz. aksatmadan kullan

canım bende kullanmaya bu ay 3 gündür başladım ve yumurtlama tarihinde, doktora gitmedim merak ediyorum 1 adet yeter mi zaten hamiş olunca doktora giderim de bi de kilo yapar mı acaba yaa :26:

canım bende kullanmaya bu ay 3 gündür başladım ve yumurtlama tarihinde, doktora gitmedim merak ediyorum 1 adet yeter mi zaten hamiş olunca doktora giderim de bi de kilo yapar mı acaba yaa :26:

hamile kalmadan önce başlamıştım 6 ay sonra hamile kaldım. kilo yapmadı bende.ama diğerleri nasıl bilmiyorum ki:26:
benimki 400 mg günde 1 tane içiyorum
benim hamileliğim zor geçiyo kusmaktan 6 kilo verdim ama yinede bebeğim 1 hafta önden gidiyo çok şükür. folik asit bebeğin gelişimine yardımcı oluyo bırakma sakın.

teşekkürler canım ben folic plus aldım kafadan başladım kullanmaya geç kalmış sayılmam herhalde :44:

maşallah bebeğine o zman annesi formda olacak ne güzel, iyi tarafı da var ben hamile kalmadan 7 kilo fazlamı verdim 2 fazlam kaldı ama bebiş istiyoruz bakalım ne olacak

teşekkürler canım ben folic plus aldım kafadan başladım kullanmaya geç kalmış sayılmam herhalde :44:
adını yazmamışım ben solgar folicin kullanıyorum
bende kendim gidip almıştım doktor demeden. geç değil aksatma yeter.ben tabi hemen hamile kalırım diye bekliyodum ondan başladım ne bilim 6 ay sonra oldu.

maşallah bebeğine o zman annesi formda olacak ne güzel, iyi tarafı da var ben hamile kalmadan 7 kilo fazlamı verdim 2 fazlam kaldı ama bebiş istiyoruz bakalım ne olacak

ooo harika fazla kilonu verdiysen doğumdan sonrada rahat edersin. inşallah hemen hamile kalırsın

Kızlar adetim bittiğinden beri ovulasyon testi yapıyorum bugün 11. Günüm ve testte 2. Çizgi çok çok silik çıktı bu ne anlama gelir yardımcı olur musunuz 😔☺️

Huhuuu bayanlar ne alemdesiniz bi kontrole geldim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar adetim bittiğinden beri ovulasyon testi yapıyorum bugün 11. Günüm ve testte 2. Çizgi çok çok silik çıktı bu ne anlama gelir yardımcı olur musunuz 😔☺️

bi anlama gelmiyo canım yapmaya devam et
2 çizgininde aynı koyulukta olması lazım
2 çizgiyide yakaladığında 36 saat içinde yumurtan çatlıcak demek. gün aşırı çalışma yani

Yani bugün çalışma yapmanın bebeğe bir faydası yok öyle mi 😊

Canım ben yumurtlama günüme hiç bakmadım yani şöyle ki hatta son günüymüş hesaba göre aman dedim Rabbim ol derse olmaz mı hiç ve şunu öğrendim spermler 3-5 gün yaşıyorlar sende o yüzde şimdide çalış derim yumurtlama gününe denk gelirse neden olmasın ki :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yani bugün çalışma yapmanın bebeğe bir faydası yok öyle mi 😊

spermler içerde 3 ile 5 gün arasında hayatta kalabilir diyolar ama senin yumurtanın çatlamasına daha çok var. bugünkü çalışmadan bebiş olmaz :) sabret çift çizgiyi görünce başlarsınız

Eşimde öyle diyor fakat bide sperm kalitesi muhabbeti varya o yüzden sadece çift çizginin çıktıgı günlerimi değerlendirsem diye düşündümm pufff ne zormuş bu işlerr ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…