spermler içerde 3 ile 5 gün arasında hayatta kalabilir diyolar ama senin yumurtanın çatlamasına daha çok var. bugünkü çalışmadan bebiş olmaz :) sabret çift çizgiyi görünce başlarsınız
Çok olduğunu nerden anladın canım😉
daha çift çizgiyi bile görmedin.
çift çizgi olduktan sonra 36 saat gibi bir süre var. çift çizgi olduğu an yumurtan çatlıcak diye bişey yok.
ama arkadaşında dediği gibi 2-3 günde bir ilişkiye girerseniz yumurtlamayı kaçırmazsın. ben öyle hamile kaldım
çok uzun süre birleşme olmayıncada erkeğin sperm kalitesi düşer aklında olsun
Bak canım biri bunu paylaşmıs adetımın 21. gununde yaptırdıgım progesteron testınde sonucum 5.12 cıkmıstı ve adetımın gecıkmesınden 5 gun sonra sonunda mutlu haberi aldık :)
bebişlerimiz olsun bi çimdik atarız kıçlarınageçecek mogami, eee hamiş olunca burdan teker teker düşecek miyiz ben çok sevdim bu topiği
sevgili kocacığımı babalık duyguları cok erken sarmış olmalıki ilişki fikrine olmazzz bebeğe zarar veririz belki diyerek reddetti :)) sabah kalktım test yaptım tek çizgi cıktı .....sinirlenmeye başladım
ben de yumoşlardayım amaaabenim elime geldi, sorması ayıp parmağı nekadar soktun sen bi de yazdım ya ucunda delik bulunan bi boğum gibi değil mi rahim ağzı sen nasıl hissettin bacım:44:
eşim iftar yemeğinde işyerindekiler ile kızlar aileler olmayacak demiş müdür evde tek kaldm zaten tüm gün yalnızım daha da çok sıkıldm(
bebişimiz olsa onunla ilgilenrdm gecerdi vakit ne güzel.....
tabi erken olduğunu biliyorum amainş o isimleri kurmak nasip olur
Ben 3 günde bir aksam yalnız olduğum için alıştım artik canim. Bende hep aynı şeyi düşünüyorum bebeğim olsa sıkılmazdım diye
hiç sevmiyorm su ailesiz yemek düzenleyenleri artık ve tek başıma yemek yemeyi hatta ,ftarı da sevmiyorm yalnız yapmayı(((((
oooooo sohbeti kaçırmışım o vakit geç de olsa bende yazayım
oğlum olursa METE
kızım olursa ya ADA ya da DURU
buluruz birbirimizi kuzum ayrılmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?