2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

günde kaç mg alınması gerekiyor ki peki:26:

Canim, dogurganlik cagindaki kadinlarin en az 400 mikrogram yani 0.4 mg almalari gerekiyor. Hamilelikte bu oran 1 miligrama kadar yukseliyormus. Doktor bana. 1 mg'lik yazdi. Belli bir ust sinir yok ama. 5 mg'i gecmemek iyi olur kanisindayim. yine de diyorum uzman degilim. Yani sendeki haptan gunde 3 tane alsan 1.2 mg yapiyor, bu da yeterli bence.

Kızlar bata kaldı 8:) hayırlı sahurlar

Batlar aynı canim bizim. Benim hesabıma göre 8 gun varken akintima göre ama otomatik hesaplayiciya göre 12 gun var. Geçen ay benim tahmin ettiğim gün oldum bakalım bu ay adet olmayız hayırlısı ile inşallah

ben yumurtlama günümü bliyodum 13 gün sonra idrarda çıktı
daha adetime 6 gün vardı öğrendiğimde
düşük bi değer çıktıysa bile şimdiye çoktan katlanmıştır

Canım yumurtlama günümü bu ay tam biliyorum hesaplayıcalara göre 3 temmuzdu benım adetım gecıkmezdı dun olmam lazımdı olmadım ama sabahları sankı ıcımde bırsey akıyor gıbı tamam oldum dıyorum lavaboya gıdyorum en ufak akıntı bıle yok bekleyecegım acele etmeyecegım

Huhuuu bayanlar ne alemdesiniz bi kontrole geldim :)

Merhaba canım nasıl oldun bebıs nasıl benımde dundu adet gunum ama olmadım henuz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi hayırlısı canım :)

Amin canım hayırlısı bakalım bekliyoruz :)

Kızlarrrr günaydın

Günaydınnnnn canım :)

büyük ihtimalle çıkmaz 4 kez mi wuhuuuuuuu

günaydın canım herkese mutlu sabahlar

Kızlarrrr günaydın

günaydın kızlar bugün bnde erkenciyim 15.30 da dr randevum var inş güzel yumlar oluşmuştr

merhaba :) onunla yatıp uyuyunca geri gelmiyo mu ? enfeksiyon kapmaz myız ?

amin teşekkür ederim inşallah beraber hamiş kalalım folik asit alıyorum dikkatli besleniyorum artık su da içiyorum ama bu ara bazı günler suda midem bulandı bi gün çok içiyorum bi gün o günün bardaklarını bitirine kadar zor zor içiyorum

bende geçen sayfada neeeee lovely ikiz istiyorum mu yazmış diye merakla bu cevabı bekliyordum evet lovely nin allah izin verirse benimde gönlümden geçtiği üzere ikizleri olacak biri fındık biri fıstık oda fazla çalışmasından ötürü 1 alana öbürü bedava

Bende Bu listeye katılabilir miyim?
Bir de bu tarih son adet tarihi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…